Yalancı dizisi Tekrarı Hangi gün?

Yalancı hangi gün Tekrarı?

Yalancı yeni bölüm 2 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00’de. Tekrarı 2 Kasım 2021 Salı günü saat 02:30’da. Tekrarı 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 03:00’de. Tekrarı 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 04:15’de.

Yalancı hangi kanal hangi gün?

Dizinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer almaktadır. Dizinin yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor merak edildi. Yalancı dizisinin yeni bölümleri Cuma günü ekranlara gelmektedir. Yalancı dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 ‘da Show TV’de yayınlanıyor.

Yalancı hangi güne alındı?

Yalancı dizisi ne zaman, yeni günü hangi gün merak edildi. Dizi normalde Cuma günleri ekrana geliyordu. Yapılan açıklamaya göre dizinin yeni günü Salı’ya alındı.

Yalancı son bölümde ne oldu?

Yalancı Final Bölümü (Son Bölüm) Yalancı‘nın Final (10. Bölüm) Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. Mehmet Emir ise hayatındaki her şeyi geride bırakarak yok olmayı seçmiştir.

Yalancı 2 Bölüm Hangi gün?

Yalancı 2. Bölüm 1. Fragman | Bu Akşam 20.00’de Show TV’de!

Yargı dizisi hangi gün yayınlanıyor?

Yargıdizisi 19 Eylül Pazar saat 20.00’de KANAL D izleyicisiyle buluştu. Yargı dizisinin yeni bölümü 9 Ocak 2022’de ekrana geliyor. Dizi her pazar ekranlarda…

Yalancı hangi akşam?

Yalancı dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 ‘da Show TV’de yayınlanıyor. YALANCI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yargı hangi gün yayınlanıyor?

YARGI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Yargı dizisi yeni bölümleri her hafta Pazar günleri saat 20:00 ‘da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Yalancı filmi ne zaman?

Yalancı, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 17 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Hülya Gezer’in yaptığı, senaristliğini Rahşan Çiğdem İnan ve Yekta Torun’un yazdığı, başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı, Show TV’de yayımlanan dram ve psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisi.

Yalancinin finalinde ne oldu?

Yalancı’nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Canan, intihara teşebbüs etti. Mehmet Emir yüzünden canına kıyan Canan’ı son anda Deniz kurtardı.

Yalancı kaçıncı bölümde bitti?

Show TV yeni yaşında! Yalancı Final Bölümü Yalancı‘nın Final (10. Bölüm) Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. …

Yalancı 2 bölümde ne oldu?

Yalancı 2. Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir’in kendine ilaç verdiğini düşünmektedir. Ama polis bir kanıt olmadan bir şey yapmamakta; Deniz de bunu kanıtlayamamaktadır. Mehmet Emir ise Doruk daha fazla zarar görmeden tüm yaşananların bitmesini istemektedir.

Yargı yeni bölüm ne zaman saat kaçta?

Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D’de!… Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı, verilen kısa bir sağlık arası sebebiyle 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Yargı Hangi Gün Oynuyor?

YARGI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Yargı dizisinin yeni bölümleri her hafta Pazar günleri saat 20:00 ‘da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Yalancı hangi kanalda oynuyor?

Yalancı 1. Bölüm Fragmanı | Yakında Show TV’de!