Tubitak elektronik imza nasıl alınır?

Tubitak için e-imza nasıl alınır?

TÜBİTAK Projeleri için Eİmza Başvuruları

  1. Öncelikle NES Ön Başvuru Portali sayfasına tıklayınız.
  2. Bu ekranda E-Devlet İle Kimlik Bilgilerimi Getir butonuna tıklayınız.
  3. Ekranda istenen bilgileri girerek ön kaydınızı tamamlayınız.

Elektronik imza ücreti ne kadar?

eİmza Fiyatları PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız eİmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık eİmza 189,00 TL. 2 Yıllık eİmza 249,00 TL. 3 Yıllık eİmza 329,00 TL.

Tubitak 4006 için e-imza nasıl alınır?

Bunun için aşağıdaki adımları uygulayınız. 1- Denetim Masası → Programlar → Java açınız. (Veya arama çubuğuna Java yazarak ‘Configure Java’ seçiniz.) 2- Kontrol Panelde ‘Security’ sekmesi üzerinden ‘Edit Site List’ butonuna basınız ve ‘https://eimza.tubitak.gov.tr’ adresini ekleyerek tamama basınız.

EBYS e-imza nasıl atılır?

EBYS ye kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Adim-4: İşlemi tamamla dan “Elektronik İmza ile İşleri tamamla” seçilir Şekil-3 Şekil-4 Page 3 Adim-5: Açılan sayfada sol tarafta; imzalanacak belge, sağ tarafta; imzalayacak sertifika sahibi görüntülenir. Parola yerine sertifikanızın pin kodunu girin ve imzalayın.

E-imza nasıl istenir?

Eimza oluşturmak için kullanılacak olan Nitelikli Elektronik İmza Sertifikaları 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu uyarınca Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na bildirimini yapmış yetkili Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılara (ESHS) yapılacak başvuru ile alınabilir.

Elektronik imza kimler alabilir?

eİmzayı Kimler Alabilir? Bireysel olarak dileyen herkes eimza başvurusunda bulunabilir. Özellikle e-Serbest Meslek Makbuzu kullanacak olan mükelleflerin Özel Entegratör veya GİB sistemine kayıt olabilmeleri için eİmza almaları gerekir.

En hızlı e-imza nasıl alınır?

Eimza Nasıl Alınır? Elektronik imza almak isteyen şahıs ve kurumlar ilk olarak eimza başvurusu yapmalıdır. Eimza başvuruları BTK tarafından onaylanmış Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarına yapılmalıdır. Eimza almak isteyenlerin kimlik kontrolü yaptırması gerekmektedir.

Elektronik imza kaç günde alınır?

En Yakın PTT Merkezine Teslim Edilir. E-imzanız PTT Kargo ile adresinize 3 İşgünü içerisinde teslim edilir.

Tubitak e-imza nasıl çalışır?

Sertifikalar X.509 standardına uygun olarak üretilir ve bu standartla uyumlu olan web tarayıcılarına, akıllı kartlara ya da token’lara yüklenebilir. 5070 sayılı kanuna uygun güvenli elektronik imza, nitelikli elektronik sertifika kullanılarak oluşturulur. 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanununa göre gerçek kişiler …

E-imza başvuru formu nasıl doldurulur?

Unvan: Başvuru Sahibinin kurumdaki unvanı yazılır….Elektronik İmza Başvurusu Nasıl Yapılır?

  1. Resimdeki Yazıyı Giriniz: Üstteki resimdeki yazılar girilir.
  2. Kimlik No: Başvuru yapacak olan Başvuru Sahibinin T.C. Kimlik numarası girilir.
  3. Ad, Soyad, Doğum Yeri, Doğum Tarihi: Başvuru yapacak olan kişinin bilgileri girilir.

E-imza nasıl kapatılır?

E-imzanızı kaybetmeniz durumunda iptali için hemen e-imzaTR (+90 507 740 51 51) ile iletişime geçmelisiniz. Sonrasında başvuru ve ödeme işlemlerini tekrarlayarak yeni e-imzanızın oluşturulmasını talep edebilirsiniz.

Android e-imza nasıl atılır?

İmzalanacak belgenize tıkladıktan sonra “Elektronik İmzala” butonu ile imzalama işlemine başlamalısınız. Not ekle kısmından not ekleyerek veya eklemeden “Evet” butonuna basmalısınız. 7. İlk defa imza atacağınız zaman uygulama USB eimza cihazınıza bağlanmak için izin isteyecektir.

E-imza için ne lazım?

Bireysel Eİmza için gerekli belgeler;

  • Başvuru sahibinin üzerinde T.C. kimlik numarası açıkça yazılı nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve geçerli resmi kimlik belgesinin aslı,
  • Nitelikli Elektronik Sertifika taahhütnamesi ve başvuru formu.

Şahıs e-imza nasıl alınır?

Eimza başvuruları BTK tarafından onaylanmış Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarına yapılmalıdır. Eimza almak isteyenlerin kimlik kontrolü yaptırması gerekmektedir. Genellikle eimza için gerekli olan kimlik kontrolleri kurulum adımında ya da noter aracılığıyla yapılmaktadır.

Hangi kurumlar elektronik sertifika vermekte yetkilidir?

Başbakanlık Genelgesi gereği TÜBİTAK-Kamu Sertifikasyon Merkezi sadece kamu çalışanlarına sertifika hizmeti sunmaktadır.

  • Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ( …
  • TUBİTAK-UEKAE (Kamu Sertifikasyon Merkezi) …
  • TürkTrust Bilgi, İletişim ve Bilişim Güvenliği Hizmetleri A.Ş. …
  • EBG Bilişim Teknolojileri ve Hizmetleri A.Ş.(E-Tugra)