Yer Gök Aşk Hancıoğlu Konağı nerede?

Yer Gök Aşk Havva nın evi nerede?

Cappadocia / Ürgüp – ” YER GÖK AŞK ” Dizisindeki Havvanın evi..

Yer Gök Aşk Hangi Konak’ta çekildi?

Cave Konak hakkında “Yer, Gök, Aşk” filminin Hancıoğlu Konağı karşımızda. Geleneksel tarzda yapılmış kemerli ve Osmanlı stili odalarımız ile mağara odalarımız vardır.

Yer Gök Aşk dizisi nerede çekiliyor?

Yer Gök Aşk
Yapımcı Şükrü Avşar
Mekân Nevşehir
Gösterim süresi 90 dakika
Yapım şirketi Avşar Film

Hancıoğlu Holding nerede?

hancıoğlu konağı – Ürgüp, Nevşehir.

Aşk ve Mavi Konak nerede?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyünde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi dizinini konağı ziyaretçi akınına uğruyor.

Aşk ve mavi dizi nerede çekiliyor?

Aşk ve Mavi Dizi Seti – Ürgüp, Nevşehir.

Murat Ünalmış Yer Gök Aşk tan neden ayrıldı?

Meğer iki oyuncu da diziden ayrılmış. Murat Bey 3. sezonun ilk bölümünde yer alıp oynadığı karakterin ölmesi ile diziden ayrılmıştır. Birce Hanım da sözleşmesi gereği 6 – 7 bölüm daha oynayıp, diziden ölerek ayrılacaktır. Yani 2 senedir izleyicinin beklediği Havva – Yusuf kavuşması tamamen yalan olmuştur.

Aşk ve Mavi nerede çekildi adres?

Aşk ve Mavi Dizi Seti – Ürgüp, Nevşehir.

Aşk ve Mavi Konağı kimin?

Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerinin yapıldığı konak sahibi Fulya Gülşen Altınsoy Türkiye’nin çeşitli illerinin yanı sıra İran’dan da konağa ziyaretçilerin geldiğini söyledi.

Aşk ve Mavi dizi Konagi nerede?

Göreçki’lerin Konağı Sinasos Otel NTC Medya tarafından çekimleri yapılan Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerinin çoğu Ürgüp Mustafapaşa’da bulunan Sinasos Palace Otel’de ve ayrıca Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp’te yapılıyor. İkinci Asmalı Konak olma yolun hızla ilerleyen otel, dizinin hayranlarının akınına uğruyor.

Aşk ve Mavi dizisinin çekildiği konak nerede?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyünde çekimleri yapılan Aşk ve Mavi dizinini konağı ziyaretçi akınına uğruyor.

Yer Gök Aşk ve Lale Devri neden birleşti?

Olaylı set ortamıyla sık sık gündeme gelen “Lale Devri”nde başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman tarafından geçen aylarda tartaklanan Hatice Aslan projeden ayrılacağını söylüyordu. Ancak Aslan yapımcıyla imzaladığı anlaşma nedeniyle diziye devam ediyor.

Yer Gök Aşk final nasıl bitti?

Dizinin final bölümünde; Sevda tüm gerçekleri açıkladı… Ali Ömer ise Sevda’yı tüm olanlara rağmen affetti. Hamiyet hayatını kaybetti… Sultan’ın istediği gerçekleşti ve konağın tek sahibi oldu. Münevver ve Yiğit Ürgüp’ü terk etti.

Aşk ve Mavi ne zaman cekildi?

4 Kasım 2016Aşk ve Mavi / İlk bölüm yayın tarihi

Mavi ve ask nerede?

Aşk ve Mavi Dizi Seti – Ürgüp, Nevşehir.