Tubitak için e-imza nasıl alınır?

Tubitak e-imza nereden alınır?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yetkilendirilmiş Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarından (Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcıları) elektronik sertifikanızı alabilirsiniz.

Tubitak 4006 için e-imza nasıl alınır?

Bunun için aşağıdaki adımları uygulayınız. 1- Denetim Masası → Programlar → Java açınız. (Veya arama çubuğuna Java yazarak ‘Configure Java’ seçiniz.) 2- Kontrol Panelde ‘Security’ sekmesi üzerinden ‘Edit Site List’ butonuna basınız ve ‘https://eimza.tubitak.gov.tr’ adresini ekleyerek tamama basınız.

Elektronik imza ücreti ne kadar?

eİmza Fiyatları PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız eİmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık eİmza 189,00 TL. 2 Yıllık eİmza 249,00 TL. 3 Yıllık eİmza 329,00 TL.

EBYS e-imza nasıl atılır?

EBYS ye kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Adim-4: İşlemi tamamla dan “Elektronik İmza ile İşleri tamamla” seçilir Şekil-3 Şekil-4 Page 3 Adim-5: Açılan sayfada sol tarafta; imzalanacak belge, sağ tarafta; imzalayacak sertifika sahibi görüntülenir. Parola yerine sertifikanızın pin kodunu girin ve imzalayın.

Elektronik imza kaç günde gelir?

PTT BAŞVURULARI En Yakın PTT Merkezine Teslim Edilir. E-imzanız PTT Kargo ile adresinize 3 İşgünü içerisinde teslim edilir.

Bireysel e-imza nasıl alınır?

Eimza başvuruları BTK tarafından onaylanmış Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarına yapılmalıdır. Eimza almak isteyenlerin kimlik kontrolü yaptırması gerekmektedir. Genellikle eimza için gerekli olan kimlik kontrolleri kurulum adımında ya da noter aracılığıyla yapılmaktadır.

E-imza başvuru formu nasıl doldurulur?

Unvan: Başvuru Sahibinin kurumdaki unvanı yazılır….Elektronik İmza Başvurusu Nasıl Yapılır?

  1. Resimdeki Yazıyı Giriniz: Üstteki resimdeki yazılar girilir.
  2. Kimlik No: Başvuru yapacak olan Başvuru Sahibinin T.C. Kimlik numarası girilir.
  3. Ad, Soyad, Doğum Yeri, Doğum Tarihi: Başvuru yapacak olan kişinin bilgileri girilir.

E imzayı nasıl kullanabilirim?

E-imza sertifikası dağıtmaya yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından dağıtılan sertifikalar kullanılarak imzalama işlemi yapılır. Elektronik imzanız bir akıllı kart üzerinde size ulaştırılmaktadır. İmza kartınızı standart bir akıllı kart okuyucusuna takarak sisteme giriş yapılabilmektedir.

En hızlı e-imza nasıl alınır?

Eimza Nasıl Alınır? Elektronik imza almak isteyen şahıs ve kurumlar ilk olarak eimza başvurusu yapmalıdır. Eimza başvuruları BTK tarafından onaylanmış Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarına yapılmalıdır. Eimza almak isteyenlerin kimlik kontrolü yaptırması gerekmektedir.

Elektronik imza kaç günde alınır?

En Yakın PTT Merkezine Teslim Edilir. E-imzanız PTT Kargo ile adresinize 3 İşgünü içerisinde teslim edilir.

E-imza nasıl kapatılır?

E-imzanızı kaybetmeniz durumunda iptali için hemen e-imzaTR (+90 507 740 51 51) ile iletişime geçmelisiniz. Sonrasında başvuru ve ödeme işlemlerini tekrarlayarak yeni e-imzanızın oluşturulmasını talep edebilirsiniz.

Android e-imza nasıl atılır?

İmzalanacak belgenize tıkladıktan sonra “Elektronik İmzala” butonu ile imzalama işlemine başlamalısınız. Not ekle kısmından not ekleyerek veya eklemeden “Evet” butonuna basmalısınız. 7. İlk defa imza atacağınız zaman uygulama USB eimza cihazınıza bağlanmak için izin isteyecektir.

E-imza yenileme kaç günde gelir?

Elektronik İmza Yenileme Yeni E-imzanız en geç 4 iş günü içerisinde adresinize kargo ile gönderilecektir.

E-imza süresi nereden öğrenilir?

1) 444 5576 numaralı TÜBİTAK müşteri hizmetleri aranarak bilgi alınabilir. 2) Bilgisayarda kurulu olan Akis Kart İzleme Aracı üzerinden sertifika geçerlilik tarihi öğrenilebilir.

E-imza almak için neler gerekli?

Başvuru sahibinin üzerinde T.C. kimlik numarası açıkça yazılı nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve geçerli resmi kimlik belgesinin aslı, İmza sirkülerinin fotokopisi, Nitelikli Elektronik Sertifika taahhütnamesi ve başvuru formu.