TÜBİTAK Bilim Çocuk kaç yaş için?

TÜBİTAK Bilim Çocuk kaç yaş?

Dergimiz, her ayın 15’inde yayımlanıyor. Okuyucularımız, 7 yaş ve üzeri çocuklar.

Bilim Teknik kaç yaş için?

TÜBİTAK’tan yapılan açıklamaya göre, “Bilim ve Teknik (15 yaş ve üzeri)”, “Bilim Çocuk (7-12 yaş)” ve “Meraklı Minik (3-7 yaş)” dergileri, toplumda bilim ve teknoloji kültürü oluşturmada öncülük etmek, her yaştan insanı bilimle tanıştırmak, bilimi sevdirmek, bilimsel, teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri anlaşılır …

Meraklı Minik kaç yaş için?

2007 yılından beri yayımlanmakta olan Meraklı Minik, her ayın 1’inde çıkan 32 sayfalık bir dergidir. Üç ve üzeri yaşlardaki çocuklara yöneliktir.

Bilim Çocuk yıllık abonelik kaç TL?

Abonelik kampanyası kapsamında Bilim ve Teknik dergisinin yıllık aboneliği 84 TL yerine 60 TL, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin ise yıllık aboneliği 72 TL yerine 50 TL olacak. Dergilerimize ikili ve üçlü kampanya ile de abone olabilirsiniz.

TÜBİTAK bilim Genç nedir?

Bilim Genç doğru ve güvenilir bilginin yanı sıra birbirini tekrar eden internet sayfalarından farklı olarak özgün bir içeriğe sahip. TÜBİTAK‘ın Dijital popüler bilim yayını Bilim Genç, zenginleştirilmiş içeriği ve etkileşimli köşeleri sayesinde sadece okuyarak değil izleyerek ve uygulayarak öğrenme imkânı da sunuyor.

Çocuklara yönelik dergiler nelerdir?

14 ürün listelendi.

  • KUKULİ DERGİ (3)
  • MİNİKA ÇOCUK DERGİ (3)
  • MİNİKAGO DERGİ (3)
  • BİLGE MİNİK DERGİSİ (2)
  • BRİKO DERGİ (1)
  • BİLGE ÇOCUKDERGİ (1)
  • ÇETO DERGİ (1)

Bilge Çoçuk Dergisi kaç yaş için?

7-12 YaşBilge Çocuk Dergisi.

Bilim ve Teknik Nasıl bir dergi?

Bilim ve Teknik, her ayın 1’inde çıkan 96 sayfalık bir popüler bilim dergisi. 1967 yılından beri aylık olarak yayımlanan dergi, gençlere ve yetişkinlere yönelik olarak hazırlanıyor. Bilim ve Teknik dergisinin aylık baskı sayısı ortalama 50.000 adet. Derginin içeriği güncel gelişmeler ışığında belirleniyor.

Meraklı Minik Nasıl Abone Olunur?

Abonelikle ilgili sorularınız için abone@tubitak.gov.tr adresine, Meraklı Minik‘in internet sayfasıyla ilgili sorularınız için [email protected] adresine, Meraklı Minik‘le ilgili diğer sorularınız için merakli.minik@tubitak.gov.tr adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.

Meraklı Minik içinde ne var?

Oyunla, eğlenceyle bilgi aktarma yöntemini uygulayan dergide, çocukların keşif, araştırma ve merak duygularını harekete geçirecek, öğrenme gereksinimlerini karşılayacak fotoğraflı ve çizimli yazılara, etkinlik önerilerine ve oyunlara yer verilir.

Bilim Çoçuk Dergisi kaç sayfa?

Yedi yaş ve üstü çocuklara yöneliktir. Her ayın 15’inde 64 sayfa olarak yayımlanmaktadır. Aylık baskısı ortalama 150 bin adettir. Dergiyle birlikte oyun kartları, masaüstü oyunu, maket, maske, poster ve kitapçık gibi derginin içindeki yazıları destekleyici ekler verilmektedir.

Bilim Genç Dergisi kaç yaş için?

1998 yılından beri her ayın 15’inde yayımlanıyor. Okuyucularımız, 7 yaş ve üzeri çocuklar.

Bilim Genç kaç yaş için?

Mart 2015’te internetten ücretsiz olarak yayımlanmaya başladı. 12 yaş ve üzeri gençlere yönelik hazırlanıyor.

4004 Tübitak Nedir?

4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı; bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde kazandırılmasını amaçlamaktadır.

En iyi çocuk dergisi hangisi?

Dünyanın en çok satan çocuk dergisi olan ve ülkemizde de yayımlanan National Geographic Kids, 7-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik renkli ve eğitici içeriğiyle minik dergi okurlarının ve eğitmenlerin sevdiği yayınlardan birisi.