Tivibu Seç izle Nasıl Açılır?

Tivibu Seç İzle Nasıl Çalışır?

Seç İzle&Tekrar İzle klasöründe ve Geri Alıp izlediğiniz programda bir içeriği izlemeye başladıktan sonra durdurabilir ve istediğiniz zaman istediğiniz Tivibu platformundan kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz. Cep telefonunuz ya da tabletinizden oynattığınız bir içeriği Tivibu Ev ekranına aktarabilirsiniz.

Tivibu nasıl izleyebilirim?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web’den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web’den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre’niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.

Tivibu paralı film nasıl izlenir?

“Seç İzle” kısmında bazı filmler ve bazı içerikler ücretli olabiliyor. Burada izlemek istediğiniz bir filmi tıkladığınızda, o filmin sayfası gelir. İzle butonun da ücretliyse eyer İzle yerine filmin ücretini yazar. Ücreti ödediğinizde faturanıza yansır.

Tivibu internetsiz çalışır mi?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok. PC Extra’nın haberine göre Tivibu aboneliği artık evde telefon olmadan da başlatılabilecek ama fiyatı ev telefonu olanlara göre aylık çok az daha pahalı olacak.

Tivibu Seç izle kaç lira?

Tivibu Uydu:

Paket İsmi Tarife Fiyatı Taahhüt Süresi
(KDV Dahil)
Süper Paketi ₺98,00 27 Ay

Tivibu 2 ayrı televizyonda nasıl izlenir?

Tivibu müşteri hizmetlerinin cevabı 2. üyelik ile kullanabilirsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru. tivibuyu led tv ye bağla, diğer tüplüye de basit analog antenlerden al olsun bitsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru.

Tivibu kayit nasil yapilir?

Tivibu Ev abonesi olmak için www.tivibu.com.tr/hemen-basvur sayfasından form doldurabilir, Türk Telekom Ofis ya da Türk Telekom bayilerini ziyaret edebilir ya da 444 5 375 Tivibu Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Tivibu sadece TTNET için mi?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

Tivibu ücretli film ne kadar?

2. Kampanya Hangi Paketler İçin Geçerlidir?

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İndirim Tutarı
Aile Paketi ₺68,00 ₺46,00
Spor Paketi ₺78,00 ₺50,00
Sinema Paketi ₺78,00 ₺50,00
Süper Paketi ₺98,00 ₺60,00

Tivibu uyduda Seç İzle var mı?

Tivibu Smart TV Uygulamasında Seç İzle servisine nasıl ulaşabilirim? Tivibu uygulamasının ana ya da hızlı menüsünde SEÇ İZLE üzerine gelerek OK tuşuna basınız.

Tivibu için internet gerekiyor mu?

TTNET ürünü olan Tivibu‘ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz.

Tivibu için Türk Telekom şart mı?

Artık TTNET abonesi olmayanlar da Tivibu‘yu kullanabilecek.

Tivibu uyduda seç izle var mı?

Tivibu Smart TV Uygulamasında Seç İzle servisine nasıl ulaşabilirim? Tivibu uygulamasının ana ya da hızlı menüsünde SEÇ İZLE üzerine gelerek OK tuşuna basınız.

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

Tivibu Ev (IPTV) Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İlk 6 Ay İndirim Tutarı (Aylık)
Aile Paketi 68,00 TL 41,00 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 45,00 TL
Spor Paketi 78,00 TL 45,00 TL
Süper Paket 98,00 TL 55,00 TL

Tivibu’dan televizyona nasıl bağlanır?

Tivibu cihazınızın güç adaptörünü elektrik prizine (a) takıp diğer ucunu cihazınıza (b) takarak çalıştırınız. Cihazınızın ambalajından çıkan HDMI kablosunun bir ucunu cihazınızın HDMI çıkışına diğer ucunu da televizyonunuzun HDMI girişine takınız. HDMI bağlantısından yüksek çözünürlüklü görüntü alınabilir.