Recep İvedik konusu nedir?

Recep İvedik diye birisi var mı?

Recep İvedik; Türk komedyen Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı kurgusal bir karakterdir.

Recep İvedik aslen nereli?

22 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan Gökbakar’ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İlk, orta, lise öğrenimini Ankara’da ODTÜ Koleji’nde okudu.

Recep İvedik 2 ne kadar izlendi?

Film homofobik olduğu gerekçesiyle Recep İvedik karakteri 2009 Hormonlu Domates ödülüne, kadın hakları ve cinsiyet ihlalinde bulunduğu için 2008 yılında Altın Bamya’ya layık görüldü. 33,4 milyon ₺ gişe yapan film Türkiye’de 4,4 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Recep İvedik nedir?

Konusu. Recep İvedik, sokakta bulduğu bir cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep sonunda Antalya’ya varır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

Recep İvedik hayatını kaybetti mi?

Uygulamada “Recep İvedik Öldü! Son Dakika Haberi” başlığı ile yer alan paylaşımın içeriğinde ise ilgisiz bir haber yer almaktadır. Bu Haber asılsız olup asıl gaye bazı sitelerin hitini artırmak ve virüs yağmaktır.

Recep İvedik kimden esinlendi?

Şahan Gökbakar, izlenme rekorları kıran Recep İvedik‘in nasıl ortaya çıktığını anlattı. Şahan Gökbakar: Gittiğim otelde ‘havuza bonesiz girmek yasaktır’ yazıyordu. Kafası tamamen kel ama vücudu da tamamen kıl olan bir adam geldi, boneyi takıp havuza girdi! Recep İvedik böyle doğdu.

Recep İvedik Kürt müdür?

ne kürt ne türk has be has fransızdır. kendisi uzakdoğudan -karsdan- geldiğini filmde belirtmiştir. karsda daha çok azeri ve mozambik yerlisi yaşadığı düşünülmezse ki imkansız kürt olması muhtemeldir.

Recep İvedik in yazarı kimdir?

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980; İzmir, Türk komedyen ve oyuncu, Recep İvedik tüm serilerinin yapımcısı, senaristi, oyuncusu. başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan’ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Recep ivedik 3 ne kadar kazandı?

Recep İvedik 3
Yapım yılı 2010, Türkiye
Çıkış tarih(ler)i 12 Şubat 2010
Dil Türkçe
Hasılat 28.710.987,25 TL

Recep İvedik filmi ne kadar izlendi?

Gişe beklentisini soranlara en fazla 1 milyon 500 bin kişi tarafından izleneceğini söylemişti. 4.301.693 kişi tarafından izlendi.

Recep İvedik 1 otel nerede çekildi?

Nashira Resort Hotel & Spa.

Recep İvedik hangi takımı tutuyor?

Şahan Gökbakar: ‘Recep İvedik‘ filmindeki başarısıyla hayran sayısını oldukça artıran Şahan Gökbakar da koyu bir Galatasaray taraftarı.

Recep İvedik kim oynuyor?

Şahan GökbakarRecep İvedik / Canlandıran

Recep İvedik 3 ne kadar izlendi?

Recep İvedik 3 filmi 3 milyon 326 bin 084 izleyici ile 28 milyon 712 bin 099 TL hasılat elde etti.

Recep ivedik 5 maliyeti ne kadar?

Recep İvedik 5
Süre 114 dakika
Ülke Türkiye
Dil Türkçe
Hasılat ₺85.986.157