Yalancı Show TV hangi gün?

Yalancı dizisi Show TV hangi gün?

Aziz dizisinin Show TV‘de yayın hayatına başlamasının ardından Yalancı dizisinin günü değişti. İlgiyle izlenen dizi Yalancı her hafta salı günü saat 20.00’da izleyici karşısına çıkıyor…

Yalancı hangi güne alındı?

Yalancı dizisi ne zaman, yeni günü hangi gün merak edildi. Dizi normalde Cuma günleri ekrana geliyordu. Yapılan açıklamaya göre dizinin yeni günü Salı’ya alındı.

Yalancı dizisi hangi kanalda hangi akşam?

Yalancı dizisi 16 Kasım itibaren her Salı 20.00’de Show TV’de yayınlanacaktır.

Yalancı dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Her hafta cum akşamları yayınlanan Yalancı dizisi bu akşam yayın akışında yer almadı. Yalancı artık Salı günleri yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşacak.

Yargı hangi gün yayınlanıyor?

YARGI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Yargı dizisi yeni bölümleri her hafta Pazar günleri saat 20:00 ‘da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Yalancı filmi ne zaman?

Yalancı, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 17 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Hülya Gezer’in yaptığı, senaristliğini Rahşan Çiğdem İnan ve Yekta Torun’un yazdığı, başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı, Show TV’de yayımlanan dram ve psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisi.

Yalancı dizisi son bölümde ne oldu?

Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir.

Show TV’deki Yalancı dizisi bitti mi?

Burçin Terzioğlu’nun Deniz karakterine, Salih Bademci’nin Mehmet Emir karakterine hayat verdiği Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi.

Yargı yeni bölüm ne zaman?

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı ekran macerasına bir haftalık ara vermişti. Yargı 15. bölüm fragmanı yayınlanırken, dizi 15. bölümü ile 9 Ocak Pazar akşamı seyirciyle yeniden buluşacak.

Yargı yeni bölüm ne zaman saat kaçta?

Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D’de!… Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı, verilen kısa bir sağlık arası sebebiyle 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Yalancı dizisi ilk bölüm ne zaman?

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisi için geri sayım başladı. Fragmanıyla dikkat çeken dizi, ilk bölümüyle 17 Eylül Cuma akşamı Show TV’de ekrana gelecek.

Yalancinin finalinde ne oldu?

Yalancı’nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Canan, intihara teşebbüs etti. Mehmet Emir yüzünden canına kıyan Canan’ı son anda Deniz kurtardı.

Yalancı kaçıncı bölümde bitti?

Show TV yeni yaşında! Yalancı Final Bölümü Yalancı‘nın Final (10. Bölüm) Bölümünde; Deniz, Mehmet Emir aleyhinde somut deliller ele geçirmeyi başarmıştır. …

Yalancı dizisinin finalinde ne oldu?

Burçin Terzioğlu’nun Deniz karakterine, Salih Bademci’nin Mehmet Emir karakterine hayat verdiği Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi. Dizinin finalinde Mehmet Emir’in yaptıkları ortaya çıktı ve Deniz’e saldırdığı bir sırada öldü.

Yargı yeni bolum var mi?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı ekran macerasına bir haftalık ara vermişti. Takipçilerinin merakla beklediği Yargı 2 haftalık aranın ardından 15. bölümü ile 9 Ocak Pazar akşamı seyirciyle yeniden buluşacak.