Yalancı hangi kanalda ve hangi gün?

Yalancı dizisi hangi kanalda hangi akşam?

Yalancı dizisi 16 Kasım itibaren her Salı 20.00’de Show TV’de yayınlanacaktır.

Yalancı dizisi Tekrarı Hangi gün?

Yalancı yeni bölüm 2 Kasım 2021 Salı günü saat 20:00’de. Tekrarı 2 Kasım 2021 Salı günü saat 02:30’da. Tekrarı 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 03:00’de. Tekrarı 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 04:15’de.

Yargı hangi gün yayınlanıyor?

YARGI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Yargı dizisi yeni bölümleri her hafta Pazar günleri saat 20:00 ‘da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Yalancı hangi gün Yayında?

Yalancı dizisi her cuma ekrana geliyordu. Dizinin yayın gününde değişikliğe gidildi. Yalancı dizisi artık Salı günleri ekrana geliyor.

Yalancı hangi gün yayınlanıyor?

YALANCI DİZİSİ HANGİ GÜN? Yalancı dizisinin yeni bölümleri Cuma günü ekranlara gelmektedir. Yalancı dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00 ‘da Show TV’de yayınlanıyor.

Yalancı hangi gün Yayinlaniyor?

İlgiyle izlenen dizi Yalancı her hafta salı günü saat 20.00’da izleyici karşısına çıkıyor…

Yargı yeni bölüm ne zaman saat kaçta?

Bölümde neler oldu? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi full bölümleriyle Kanal D’de!… Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı, verilen kısa bir sağlık arası sebebiyle 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Evliliğe dair herşey hangi gün?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Salı günü saat 20.00’da izleyici karşısına çıkıyor…

Yalancı dizisi yayından kalktı mı?

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Show TV’nin sevilen dizisi Yalancı, 10. Bölümüyle final yapıyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrolde oynadığı dizinin önce yayın günü değişmişti şimdi ise tamamen yayından kalkıyor.

Yalancı dizisi son bölümde ne oldu?

Mehmet Emir’in kayboluşundan bir ay sonra cesedi bulunur. Mehmet Emir öldürülmüştür ve pek çok kişinin onu öldürmek için sebebi olmasına rağmen bütün oklar katilin Deniz olduğunu işaret etmektedir.

Yargı bu akşam kaçta?

Dizi her pazar ekranlarda… Yargı bu akşam 20:15’te başlıyor.

Yargı yeni dizi hangi gün?

YARGI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Yargı dizisi yeni bölümleri her hafta Pazar günleri saat 20:00 ‘da Kanal D’de ekranlara geliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey hangi akşam?

Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi her hafta salı akşamları ekranlara geliyor. Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey‘in başrolünde ise ünlü oyuncu Gökçe Bahadır rol alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm ne zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey‘in yeni bölümü 18 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Yalancı dizisinin finalinde ne oldu?

Burçin Terzioğlu’nun Deniz karakterine, Salih Bademci’nin Mehmet Emir karakterine hayat verdiği Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi. Dizinin finalinde Mehmet Emir’in yaptıkları ortaya çıktı ve Deniz’e saldırdığı bir sırada öldü.