Tivibu kutusu nereye teslim edilecek?

Tivibu iptalinde cihaz teslimi nereye yapılır?

Hattınızın iptali sonrasında varsa mülkiyeti Şirketimize ait cihaz/donanım/modem/kart ve benzeri ekipmanların iptal başvuru tarihi itibariyle yedi gün içerisinde size en yakın ofis ve bayilere teslim edilmesi gerekmektedir.

Tivibu cihazını nereye iade edebilirim?

Aboneliğin iptali durumunda, kampanya kapsamında abonenin kullanımı amacı ile teslim edilen cihazların abone tarafından, Türk Telekom Ofislerine veya TTNET Bayilerine süresinde eksiksiz iade edilmesi gerekmektedir.

Tivibu cihaz bedeli ne kadar?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Belirlenen fiyatlara  KDV ve  ÖİV dahildir. Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı Dış Kurulum 132 TL (11 TL * 12 ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.

Tivibu iptal etmek için ne yapmalıyım?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (444 1 444) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Türk Telekom cihaz iadesi nereye yapılır?

Türk Telekom Ttnet Modem İadesi Ekipmanların ofis veya bayilerimize iade edilmesi gerekmektedir. İade edilmeyen cihazların bedeli son faturanıza yansıtılacaktır.’…

Tivibu müşteri hizmetlerine nasıl bağlanırım?

Adres

  1. Telefon: 0 212 306 10 00.
  2. Fax 0 212 306 10 10.
  3. Müşteri Hizmetleri 444 5 375.

Tivibu fatura ödenmezse ne olur?

Faturanızın son ödeme tarihi geçtiği halde ödenmemesi durumunda internet hizmetinizin erişimi kullanıma kısıtlanabilir ya da durdurulabilir. Kısıtlama/durdurma işleminden önce aboneye bilgilendirme yapılmaktadır. Erişimin kullanıma kısıtlanması halinde mevcut tarifeniz üzerinden faturalandırma devam eder.

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

Tivibu Ev (IPTV) Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İlk 6 Ay Kampanyalı Fiyat (Aylık)
Aile Paketi 68,00 TL 27,00 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Spor Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Süper Paket 98,00 TL 43,00 TL

Tivibu faturamı nasıl öderim?

Mobil Online İşlemler Merkezi Uygulamamıza TCKN ile giriş yaptıktan sonra Şimdi Öde butonundan kredi kartı ile, 444 5 444 ve 444 0 375 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Tivibu Aboneliğim ne zaman bitiyor?

Tivibu taahhüt sorgulama işlemi için Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilirsiniz. Tivibu müşteri hizmetlerine ise 444 5 375 numarası üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Tivibu nasıl sıfırlanır?

SCART ya da HDMI seçiniz. 2-Sırasıyla numerik tuşlardan 9, 9, 6 tuşlarına basınız. “TV Kumanda” ışığı 2 kez yanıp söndüğünde kumandanız fabrika ayarlarına dönmüş olacaktır.

Alınan Telefon iade edilir mi?

Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde, ön …

Türk Telekom iade nasıl yapılır?

Kurul kararı gereği iade tutarınızın bulunup bulunmadığını https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama linkinden sorgulayabilirsiniz. Yazlık İnternet Paketi Kampanyasında ücret artışı yansıtılmasına ilişkin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun kararıyla hak sahiplerine iade yapılacaktır.

444 5 375 telefon numarası kime ait?

tivibu müşteri hizmetleri numarası. günde 5 defa arıyorlar açıyorsunuz telefonda bekliyorsunuz firmanın vizyonuna uygun şekilde kimse konuşmadan telefon kapanıyor.

Tivibu çalışmıyor ne yapmalıyım?

Ekranınızda bir hata mesajı mı var?

  1. Kablolarınızı kontrol ediniz.
  2. Modeminizi ve tivibu kutunuzu fişten çıkartıp takınız.
  3. Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.