Tivibu için internet gerekiyor mu?

Tivibu internet olmadan izlenir mi?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok.

Tivibu farklı internet ile çalışır mı?

Biraz önce gelen açıklamaya göre artık tüm internet kullanıcıları belli bir ücret karşılığında Tivibu‘nun tüm özelliklerinden faydalanabilecek.

Tivibu uydu mu internet mi?

Uydu altyapısı üzerinden internet gerekmeden, Tivibu uydu cihazı ile erişebileceğiniz televizyon hizmetidir.

Tivibu ne kadar internet yer?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.

Tivibu wifi ile çalışır mı?

Kablosuz bağlantı cihazı ile Tivibu Uydu cihazınız Wifi üzerinden internetinize bağlanır. İnternet bağlantısı sayesinde Tivibu teknik özelliklerini uydu cihazınızda kullanılabilirsiniz.

Tivibu kimler kullanabilir?

Tivibu hizmetinden yurt dışında faydalanabilir miyim? Hayır. Tivibu, sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kullanılabilen bir hizmettir.

Tivibu wifi ile çalışır mi?

Kablosuz bağlantı cihazı ile Tivibu Uydu cihazınız Wifi üzerinden internetinize bağlanır. İnternet bağlantısı sayesinde Tivibu teknik özelliklerini uydu cihazınızda kullanılabilirsiniz.

Tivibu almak için ne gerekli?

Tivibu‘nun uydu kutusu içinde neler vardır? Kurulum paketi ile gelen ekipmanlar şunlardır: Hibrit Uydu Kutusu, güç kablosu, ethernet kablosu, IR Uzaktan Kumanda ve 2 adet AAA pil, HDMI ve SCART (TRRS) kablosu, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi.

Tivibu için Türk Telekom internet şart mı?

TTNET ürünü olan Tivibu‘ya abone olmak için internete abone olmak zorunda değilsiniz.

Tivibu Superonline ile çalışır mı?

Artık isteyen herkes Tivibu Ev (haberini buradan okuyabilirsiniz) abonesi olabilecek. Üstelik internet aboneliği şartı (yani TTNET abonesi olması) aranmayacak. Örneğin Superonline ya da farklı bir internet servis sağlayıcınız varsa bu hizmeti kullanamıyordunuz.

Tivibu uyduda seç izle var mı?

Tivibu Smart TV Uygulamasında Seç İzle servisine nasıl ulaşabilirim? Tivibu uygulamasının ana ya da hızlı menüsünde SEÇ İZLE üzerine gelerek OK tuşuna basınız.

Tivibu Go kaç TL?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Süper Paketi aylık 14,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Süper Paketi için aylık ücreti 22,90 TL olacaktır.

Tivibu aylık ne kadar?

Tivibu Ev (IPTV) Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İlk 6 Ay İndirim Tutarı (Aylık)
Aile Paketi 68,00 TL 41,00 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 45,00 TL
Spor Paketi 78,00 TL 45,00 TL
Süper Paket 98,00 TL 55,00 TL

Tivibu wifi nasıl bağlanır?

Cihazınızın USB girişine kablosuz ağ adaptörünü ( USB dongle) takınız. İnternet ayarları menüsünden ağ tipi ayarını Kablosuz Aygıt olarak değiştiriniz. Kullanılabilir kablosuz ağları aramak için kumandanızın “MAVİ” renkli fonksiyon tuşuna basınız. Ağ adınızı seçtiğinizde, açılan sanal klavyede ağ şifrenizi giriniz.

Tivibu 4K destekliyor mu?

Türk Telekom Grubu’nun televizyon yayıncılığı platformu Tivibu, HD’nin 4 katı net görüntü sunan yüksek kaliteli 4K yayın teknolojisi dönemini başlatıyor. Tivibu ve TV markalarından Beko ile yapılan işbirliği; TV’ye entegre modül kullanılarak tüm uyumlu Beko Ultra HD TV’lerde 4K yayınların izlenmesine olanak sağlıyor.