Recep ivedik 5 kaç paraya çekildi?

Recep ivedik 5 hangi statta çekildi?

Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı “Recep İvedik” serisinin beşinci filminin büyük bölümü Belek’teki Gloria Otelleri’ne ait Gloria Sports Arena’da çekildi. Serinin ilk filmi de yine Antalya’da Side – Manavgat bölgesinde beş yıldızlı bir otelde geçiyordu.

Recep ivedik ne kadar para alıyor?

Recep İvedik 1 filmi 4 milyon 301 bin 693 izleyici ile 30 milyon 172 bin 530 TL hasılat elde etti. Recep İvedik 2 filmi 4 milyon 333 bin 144 izleyici ile 33 milyon 493 bin 326 TL hasılat elde etti. Recep İvedik 3 filmi 3 milyon 326 bin 084 izleyici ile 28 milyon 712 bin 099 TL hasılat elde etti.

Recep ivedik 5 Antalya’da hangi otelde çekildi?

Recep İvedik filmi Nashira Resort Hotel&SPA’da çekildi. Çekimlerin yapıldığı otel Antalya‘nın Manavgat ilçesinde Titreyen Göl Mevkii’nde yer alıyor.

Recep ivedik 3 ne kadar izlendi?

Recep İvedik 3
Çıkış tarih(ler)i 12 Şubat 2010
Dil Türkçe
Hasılat 28.710.987,25 TL
Önceki film Recep İvedik 2

Recep ivedik filmi nerede çekildi?

RECEP İVEDİK FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ? Serinin ilk filmi Güngören ve Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde çekildi.

Recep Ivedik’in evi nerede?

İlk filmin çekimleri Recep‘in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Nashira Resort&Spa’da gerçekleştirilmiştir. Otel Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde bulunuyor.

Recep ivedik 2 kaç para kazandı?

Recep İvedik (film)

Recep İvedik
Ülke Türkiye
Dil Türkçe
Hasılat 30.172.530,00 TL
Devam filmi Recep İvedik 2

Recep ivedik 5 maliyeti ne kadar?

Recep İvedik 5
Süre 114 dakika
Ülke Türkiye
Dil Türkçe
Hasılat ₺85.986.157

Recep İvedik hangi otelde çekildi?

RECEP İVEDİK NEREDE ÇEKİLDİ? Recep İvedik film serisi birçok farklı mekanda çekimlerini yapmıştır. İlk filmin çekimleri Recep‘in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Nashira Resort&Spa’da gerçekleştirilmiştir. Otel Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde bulunuyor.

Recep ivedik 1 Hangi otel nerede?

RECEP İVEDİK FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ? Serinin ilk filmi Güngören ve Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde çekildi.

Recep ivedik 2 kaç kişi izledi?

Film homofobik olduğu gerekçesiyle Recep İvedik karakteri 2009 Hormonlu Domates ödülüne, kadın hakları ve cinsiyet ihlalinde bulunduğu için 2008 yılında Altın Bamya’ya layık görüldü. 33,4 milyon ₺ gişe yapan film Türkiye’de 4,4 milyon kişi tarafından izlenmişti.

Recep İvedik filmi hangi otelde çekildi?

İlk filmin çekimleri Recep‘in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Nashira Resort&Spa’da gerçekleştirilmiştir. Otel Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde bulunuyor. Filmde adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer.

Recep İvedik 6 nerede çekildi?

Şahan Gökbakar, senaryosunu kardeşi Togan’la birlikte yazdığı filmde bu kez Konya yerine yanlışlıkla Kenya’ya giden Recep‘in komik maceralarını anlattı. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Nurullah Çelebi’nin yer aldığı film, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çekildi.

Şahan Gökbakar istanbul’da nerede oturuyor?

Komedyen Şahan Gökbakar, Selin Gökbakar ile evlendikten sonra halen oturduğu Beykoz Çubuklu’daki Çubuklu Vadi sitesine taşınmıştı.

Recep ivedik 1 otel nerede çekildi?

Nashira Resort Hotel & Spa.