Tivibu hangi kurumun?

Tivibu hangi kuruma bağlı?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir.

Tivibu hangi operatör?

Türk Telekom’un dijital servislerinden biri olan Tivibu, hem dijital platformda hem de uydudan izleyicilere hizmet veriyor.

Tivibu yu nereye iade edilir?

Aboneliğin iptali durumunda, kampanya kapsamında abonenin kullanımı amacı ile teslim edilen cihazların abone tarafından, Türk Telekom Ofislerine veya TTNET Bayilerine süresinde eksiksiz iade edilmesi gerekmektedir.

Tivibu yayını nereden alıyor?

Tivibu Web ile bilgisayarınız üzerinden yerli ve yabancı pek çok TV kanalına ulaşabilir, canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, binlerce film, dizi, belgesel, çocuk ve müzik içeriğine istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar …

LYY Telekomünikasyon A Ş kimin?

3 gün önce
LYY Telekomünikasyon AŞ, 2018 yılında Levent Yapılandırma Yönetimi AŞ olarak Türk Telekom‘un yönetimini üstlenmesi amacıyla özel amaçlı ortak girişim şirketi olarak kurulmuştu.

Tivibu çok internet yiyor mu?

Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO’ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket’e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

4445375 numara kim?

tivibu müşteri hizmetleri numarası. günde 5 defa arıyorlar açıyorsunuz telefonda bekliyorsunuz firmanın vizyonuna uygun şekilde kimse konuşmadan telefon kapanıyor.

Tivibu ücreti ne kadar?

Tivibu Uydu Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) Aktivasyon Ücreti x 24 Ay
Aile Paketi 68,00 TL 2 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 2 TL
Spor Paketi 78,00 TL 2 TL
Süper Paket 98,00 TL 2 TL

Tivibu iptalinde cihaz teslimi nereye yapılır?

Hattınızın iptali sonrasında varsa mülkiyeti Şirketimize ait cihaz/donanım/modem/kart ve benzeri ekipmanların iptal başvuru tarihi itibariyle yedi gün içerisinde size en yakın ofis ve bayilere teslim edilmesi gerekmektedir.

Tivibu iptali için ne yapmalıyım?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (444 1 444) ya da Türk Telekom Ofis/Bayilerine iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir.

Tivibu internetsiz çalışır mi?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok. PC Extra’nın haberine göre Tivibu aboneliği artık evde telefon olmadan da başlatılabilecek ama fiyatı ev telefonu olanlara göre aylık çok az daha pahalı olacak.

Tivibu kaçırdığım dizileri nasıl izleyebilirim?

Tüm yerli ve yabancı TV kanallarındaki izlediğiniz programı tekrar izlemek için kaydedebilir ya da gelecek zamanlı programlar için kaydetme talimatı verebilirsiniz. Kaydettiğiniz içerik 90 gün boyunca Tivibu hesabınızda saklanır. Bu süre içerisinde istediğiniz kadar kaydettiğinizi içeriği izleyebilirsiniz.

LYY açılımı nedir?

Devir işlemiyle birlikte şirketin yeni sahibi Garanti Bankası, İş Bankası ve Akbank ortaklığında kurulan Levent Yönetim Yapılandırma AŞ (LYY) oldu.

LYY kim?

Genişbant internet, sabit telefon, mobil ve dijital TV yayınları konusunda hizmet vermektedir….Türk Telekom.

Slogan Değerli Hissettirir
Sahibi Levent Yapılandırma Yönetimi A.Ş.: %55 Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı:%25 Halka açık: %15 Türkiye Varlık Fonu: %5
Çalışan sayısı 34.619 (2021)
Website turktelekom.com.tr

Tivibu ne kadar internet yer?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.