Tivibu Seç İzle filmleri ücretli mi?

Tivibu filmler ücretsiz mi?

Ücretli kanal diye bir şey yok. Paketiniz dahilindeki tüm kanalaları izleye bilirsiniz. “Seç İzle” kısmında bazı filmler ve bazı içerikler ücretli olabiliyor. Burada izlemek istediğiniz bir filmi tıkladığınızda, o filmin sayfası gelir.

Tivibu Seç İzle nasıl izlenir?

Tivibu Smart TV Uygulamasında Seç İzle servisine nasıl ulaşabilirim? Tivibu uygulamasının ana ya da hızlı menüsünde SEÇ İZLE üzerine gelerek OK tuşuna basınız.

Tivibu ücretli film ne kadar?

2. Kampanya Hangi Paketler İçin Geçerlidir?

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İndirim Tutarı
Aile Paketi ₺68,00 ₺46,00
Spor Paketi ₺78,00 ₺50,00
Sinema Paketi ₺78,00 ₺50,00
Süper Paketi ₺98,00 ₺60,00

Tivibu ile ne izlenir?

Yerli ve yabancı, Tivibu‘ya özel spor, sinema, belgesel kanalları ile haber, yaşam, müzik ve çocuk programları sizi bekliyor.

Tivibu yayını nereden alıyor?

Tivibu Web ile bilgisayarınız üzerinden yerli ve yabancı pek çok TV kanalına ulaşabilir, canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, binlerce film, dizi, belgesel, çocuk ve müzik içeriğine istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar …

Tivibu internetten yiyor mu?

Tivibu GO internet kullanımı kotamı etkiler mi? Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO’ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket’e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu 2 ayrı televizyonda nasıl izlenir?

Tivibu müşteri hizmetlerinin cevabı 2. üyelik ile kullanabilirsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru. tivibuyu led tv ye bağla, diğer tüplüye de basit analog antenlerden al olsun bitsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru.

Tivibu internetsiz çalışır mi?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok. PC Extra’nın haberine göre Tivibu aboneliği artık evde telefon olmadan da başlatılabilecek ama fiyatı ev telefonu olanlara göre aylık çok az daha pahalı olacak.

Tivibu kaç film var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; FX, Fox Crime gibi dünyanın en popüler dizi kanallarındaki dizileri Amerika yayını ile aynı anda veya hemen sonra takip edin; Discovery …

Tivibu cihazı ne kadar?

Tivibu kablosuz bağlantı cihazı ile TV keyfini doyasıya yaşayın!…Kampanya Paketleri:

Kampanya Paket Adı Fiyat Taksit Süresi
Tivibu Uydu Wifi Dongle Peşin 135 TL/peşin Peşin ödeme
Tivibu Uydu Wifi Dongle 12 Taksit 12,90 TL/ay 12 Ay
Tivibu Uydu Wifi Dongle 24 Taksit 7,90 TL/ay 24 Ay

Tivibu paketinde neler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli belgesel kanallarına TV, bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuzdan kolayca …

Tivibu Seç İzle neler var?

Seçİzle nedir? Seç İzle; film, dizi, spor, müzik klibi, belgesel, yaşam, eğlence, din ve çocuk içeriklerinden oluşan zengin içeriklere istediğiniz zaman ücretsiz olarak erişmenize olanak sağlayan Tivibu özelliğidir. Erişilebilen içerikler platform ve paket kapsamı ile sınırlıdır.

Tivibu kaçırdığım dizileri nasıl izleyebilirim?

Tüm yerli ve yabancı TV kanallarındaki izlediğiniz programı tekrar izlemek için kaydedebilir ya da gelecek zamanlı programlar için kaydetme talimatı verebilirsiniz. Kaydettiğiniz içerik 90 gün boyunca Tivibu hesabınızda saklanır. Bu süre içerisinde istediğiniz kadar kaydettiğinizi içeriği izleyebilirsiniz.

Tivibu ne kadar internet yer?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.

Tivibu kaç TV’ye bağlanır?

Tivibu GO hesabıma kaç adet cihaz tanımlayabilirim? Tivibu GO hesabınıza, en fazla 1 adet Tivibu Ev ve 5 adet mobil cihaz tanımlayabilirsiniz. Daha fazla cihaz tanımlamak isterseniz, uygulama içerisinden eski cihazları silme işlemi yapmanız gerekmektedir.