Vestel televizyon garantisi kaç yıl?

Televizyon garanti süresi ne kadar?

Ülkemizde televizyonlarda yasal olarak 2 yil garanti süresi verilmektedir. Buna ilave olarak ise firmalar kendilerine göre ilave garanti süreleri verebilmektedirler. Bu ilave garanti süreleri sadece yedek parçayi kapsayacagi gibi hem yedek parça hem de servisi de kapsayabilmektedir.

Vestel Smart TV ler kaç yıl garantili?

Vestel 49UB8300 49″ 124 Ekran 4K Smart LED TV ( 2 Yıl Garantili Montaj Ücretli.

Vestel TV ekranı kırıldı garantiye girer mi?

Ekranı kırılan tv garanti kapsamına girer mi? Televizyonun ekranın da kendi kendine oluşan çizikler, ekranın bir tarafının çalışmaması, piksel solması, led bar bozulması, ekran panelinin de bulunan piksellerin bazılarının fazla aşırı ışık vermesi gibi arızalar garanti kapsamındadır.

Vestel TV garantisi ne zaman başlar?

Ürün garantisi kurulum tarihinden itibaren başlamaktadır. Kullanıcı kaynaklı herhangi bir hasar olmaması durumunda teknik arızalar 2 yıl Vestel garantisi kapsamındadır.

Televizyon garantisi neyi kapsar?

Malın, garanti süresi içinde; gerek malzeme ve işçilik, gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde, işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi rJir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin tamiri yapılacaktır.

Arçelik televizyonların garanti süresi ne kadardır?

1)Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır.

82 ekran Vestel televizyon ne kadar?

Vestel 32H8500 HD 32″ 82 Ekran Uydu Alıcılı LED Televizyon İle En Çok Karşılaştırılanlar

Fiyat 2.648,99 TL 17 satıcı 2.622,00 TL 10 satıcı
Ortalama Puan
Çözünürlük Formatı HD HD
Ekran Boyutu 32 inç / 82 cm 32 inç / 82 cm
3D Yok Yok

Vestel Smart TV özelliği nedir?

Vestel‘in pazara sunduğu yeni LED televizyonu Smart TV, internet ve televizyon içeriğini bir araya getirerek… Vestel‘in pazara sunduğu yeni LED televizyonu Smart TV, internet ve televizyon içeriğini bir araya getirerek televizyon izleme alışkanlığına yeni bir boyut kazandırıyor.

Vestel garanti süresi ne kadar?

Vestel markalı ürünlere 2 yıl garanti verilmekte olup, ürünlerin ambalajında 2 yıl süreli garanti belgeleri mevcuttur.

Ekranı kırık tv kaça satılır?

Ekranı kırık televizyon 50 TL ile 500 TL arası eder. Burada verilen fiyatlar piyasa da olan ve ekranı kırık olan televizyonlara verilen ücrettir. Sizin televizyonunuz daha az veya çok para fazla para edebilir.

TV garantisi ne zaman başlar?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Finlux Tv kaç yıl garantili?

Finlux TV ler, Kullanıcılarına, 24 Ay Garanti süresi sunmaktadır. Fakat Kullanıcı hatası ile Garanti kapsamı dışında kalan TV‘ler ile Garanti süresi geçmiş TV‘lerin, hem yüksek maliyetli servis ücretleri çıkmakta hem de Garanti Servisi yasal süresi uzun olmaktadır.

LG televizyon garanti süresi ne kadar?

Ürünlerin Garanti Süreleri ve Kullanım Ömrü Tablosu

Ürün Garanti Süresi Kullanım Ömrü
Televizyonlar 2Y 10Y
Ev Sinema Sistemleri 2Y 7Y
Müzik Setleri 2Y 10Y
Monitörler, Projeksiyon Cihazları(1) 2Y 5Y

Garantili üründen servis ücreti alınır mi?

Tüketicinin, Kanunun 11 inci maddesinde yer alan seçimlik haklarından ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda satıcı; işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin malın onarımını yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür.

Ek garanti ne demek?

Ek Garanti hizmet paketinin ücretsiz hediyesi olarak verilmektedir. Fatura tarihinden itibaren 1 yıl boyunca ürünlerinizi sigorta poliçesinde belirtilen kapsamlar dahilinde hırsızlık, kazaen zarara uğrama, sıvı teması, elektrik voltaj değişim kaynaklı arızalar, nem, rutubet, ve tozlanmalara karşı korur.