Tivibu Cep telefonundan nasıl izlenir?

Tivibu cihaz bedeli ne kadar?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Belirlenen fiyatlara  KDV ve  ÖİV dahildir. Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı Dış Kurulum 132 TL (11 TL * 12 ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.

Türk Telekom Mobil TV var mi?

Türk Telekom numara taşıma, yeni hat veya Türk Telekom faturasız tarifeden faturalıya geçenlere özel Tivibulu Cep Tarifeleri ile Tivibu paketleri evinizde! Bol konuşma dakikası, bol cepten internet ve her yöne SMS’in yanı sıra yeni nesil TV platformu Tivibu’nun güçlü ve zengin içeriği sizlerle buluşacak.

Tivibu aktivasyon nasıl yapılır?

Türk Telekom bireysel mobil hattınıza sms ile gelen 12 haneli rakamdan oluşan kampanya kodunuzu TIVIBU GO yazıp 5555’e göndererek aktive edebilirsiniz. Bir sorun yaşamanız durumun da 444 1 444 no’lu Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak Mobil tarafın müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşebilirsiniz.

Tivibu Seç izle Nasıl Açılır?

Tivibu Smart TV Uygulamasında Seç İzle servisine nasıl ulaşabilirim? Tivibu uygulamasının ana ya da hızlı menüsünde SEÇ İZLE üzerine gelerek OK tuşuna basınız.

Tivibu kaç gün içinde cayma?

Tivibu Uydu hizmetimi nasıl feshederim? Yazılı talebinizin Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde fesih işlemi gerçekleştirilecektir.

Tivibu aylık ücreti ne kadar?

Tivibu Ev (IPTV) Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) İlk 6 Ay Kampanyalı Fiyat (Aylık)
Aile Paketi 68,00 TL 27,00 TL
Sinema Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Spor Paketi 78,00 TL 33,00 TL
Süper Paket 98,00 TL 43,00 TL

Türk Telekom TV nedir?

Tivibu Ev, internet abonelikleri (adsl, yalın internet, vdsl) üzerinden sağlanan hızlı internet bağlantısı sayesinde Tivibu Kutusu (stb) ile müşterilere ulaştırılan televizyon hizmetidir. Bu hizmetle, bilinen ulusal kanalların TV yayınlarına ek olarak, özel kanallarla zenginleştirilmiş yayınlar sunulmaktadır.

Türk Telekom TV bu nedir?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir. 2010 yılında Türkiye’de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen Internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır.

Tivibu Go Süper Paket Prime aktivasyon nasıl yapılır?

Aboneler, kampanya kodunu 444 5 375 numaralı Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak aktive edebilirler. 24 aylık ücretsiz kullanım süresi kampanya kodunun aktive edilmesiyle başlayacaktır. Tivibu Go Süper Paketi, ücretsiz kullanım süresi sonunda otomatik olarak sonlanacaktır.

Tivibu çalışmıyor ne yapmalıyım?

Ekranınızda bir hata mesajı mı var?

  1. Kablolarınızı kontrol ediniz.
  2. Modeminizi ve tivibu kutunuzu fişten çıkartıp takınız.
  3. Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.

Tivibu 2 ayrı televizyonda nasıl izlenir?

Tivibu müşteri hizmetlerinin cevabı 2. üyelik ile kullanabilirsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru. tivibuyu led tv ye bağla, diğer tüplüye de basit analog antenlerden al olsun bitsin. iki tvde de aynı görüntü ve ses olacaktır her türlü, yoksa iki üyelik olayı doğru.

Tivibu nasıl izleyebilirim?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web’den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web’den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre’niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.

Tivibu iptal edilebilir mi?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (444 1 444) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Tivibu geri iade nasıl yapılır?

Tivibu cihazının iade yeri, Türk Telekom Müdürlükleri veya TTNET Bayiileridir. Tivibu cihazı alındığı şubeye iade edilmek zorunda değildir ancak cihaz iadesinin yapılması ve Tivibu kullanımının iptal edilmesi için cihaz teslimi yapılırken yetkililere bildirilmesi gerekir.

Tivibu paketinde neler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli belgesel kanallarına TV, bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuzdan kolayca …