Recep İvedik filmi hangi otelde çekildi?

Recep ivedik 1 otel nerede?

İlk filmin çekimleri Recep‘in yaşadığı mahalle olan Güngören ve Nashira Resort&Spa’da gerçekleştirilmiştir. Otel Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde bulunuyor. Filmde adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer.

Recep İvedik filmi nerede çekildi?

Şahan Gökbakar, senaryosunu kardeşi Togan’la birlikte yazdığı filmde bu kez Konya yerine yanlışlıkla Kenya’ya giden Recep‘in komik maceralarını anlattı. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Nurullah Çelebi’nin yer aldığı film, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çekildi.

Nashira otel sahibi kim?

Nashira Resort Hotel&SPA, TUI grubu ile olan kira sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte, 2012 Ocak ayından itibaren işletmenin mülk sahibi EHA Grup tarafından işletilmeye başladı.

Recep İvedik 5 filmi nerede çekildi?

Film, 16 Şubat 2017’de vizyona girdi. İstanbul, Antalya ve Üsküp’te çekilen filmin yapımcılığını Çamaşırhane Film yapmaktadır.

Recep İvedik otel müdürü kimdir?

Oyuncular

Oyuncu Rol Açıklama
Hakan Bilgin Erim Otel müdürü
Vural Buldu Muhsin Başaran Otel sahibi
Volkan Cal Murat Sibel’in arkadaşı
Sevgi Berna Biber Recep‘in peşindeki kadın

Nashira Hotel kaç yataklı?

120.000 m² alana kurulu tesisin 493 odası bulunuyor.

Recep İvedik ilk filmi nerede çekildi?

RECEP İVEDİK FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ? Serinin ilk filmi Güngören ve Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde çekildi.

Nashira otel satıldı mı?

Antalya’da el değiştiren otellere bir yenisi daha eklendi. Manavgat’taki Nashira Resort Hotel Azura Hotelsin bünyesine katıldı.

Manavgat hangi otelde çekildi?

Recep ivedik 1 Hangi otelde çevrildi? Recep İvedik serisinin ilk filmi olan ve Manavgat Titreyengöl mevkiinde bulunan Nashira Resort Hotel&SPA ‘da çekilen “ Recep İvedik 1 “ filminde kullanılan “1307 Numaralı Oda “ hala Türk misafirler tarafından ısrarla istenilen odaların başında geliyor.

Recep ivedik 6 filmi nerede çekildi?

RECEP İEVDİK 6 NEREDE ÇEKİLDİ? Filmin çekimleri 3 Eylül 2018’de başladı. Çekimlerin bir bölümünün Bursa’nın Karacabey ilçesindeki longoz ormanında yapılacağı bildirilmişti.

Recep ivedik 4 filmi nerede çekildi?

Recep İvedik 4 filmi Maldivler’de çekilmiştir. Recep İvedik 4 filmi için Maldivler’de yer alan Robinson ve Fun adlı iki adada 20 gün boyunca çalışma yapıldı. Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır.

Nashira Hotel satıldı mı?

Antalya’da el değiştiren otellere bir yenisi daha eklendi. Manavgat’taki Nashira Resort Hotel Azura Hotelsin bünyesine katıldı.

Azura Deluxe sahibi kim?

Cebeci Group A.Ş.’yi böyle bir yatırımı Alanya’ya kazandırdığı için kutluyor, 10 yılda 10 otel hedefleyen gruba başarılar diliyoruz. avroluk yatırımla hayata geçirilen Azura Deluxe Hotel, 330 oda ve 865 yatakla hizmet veriyor.

Recep ivedik 3 nerede çekildi?

İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen Recep İvedik 3 filminde, Recep‘in yaşadığı mahalle Güngören’dir. Recep İvedik serisinin 2. ve 3. filmlerinde de İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimler yapıldı. Recep İvedik 4 filminin bir bölümü İstanbul Bağcılar’da, bir bölümü ise Maldivlerde çekildi.

Recep ivedik 4 filmi ne kadar izlendi?

Recep İvedik 4 filmi 7 milyon 369 bin 098 izleyici ile 72 milyon 103 bin 216 TL hasılat elde etti.