Tivibu internet ücreti ne kadar?

Tivibu abonelik ücreti ne kadar?

Tivibu Uydu Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı (Vergi Dahil) Taahhüt Süresi
Aile Paketi 68,00 TL 24 Ay
Sinema Paketi 78,00 TL 24 Ay
Spor Paketi 78,00 TL 24 Ay
Süper Paket 98,00 TL 24 Ay

Tivibu için internet gerekli mi?

Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO’ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket’e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu cihazı ne kadar?

Marka Tivibu

İlan Başlığı Marka Fiyat
2 adet uydu alicisi Tivibu 220 TL
full hd uydu cihazi Tivibu 140 TL
Param Güvende Türk Telekom Yeni Nesil Tivibu Airties 7205 Tivibu 50 TL
Param Güvende TİVİBU UYDU ALICISI Tivibu 150 TL

Tivibu TV aylık ne kadar?

Web, Cep ve Tablet üzerinden erişim istenmesi halinde, Tivibu Go Süper Paketi aylık 14,90 TL ile ücretlendirilecektir. Bu üç ekrana ek olarak desteklenen akıllı televizyonlar içerisinde bulunan Tivibu Smart TV uygulaması üzerinden erişim opsiyonu istendiğinde Tivibu Go Süper Paketi için aylık ücreti 22,90 TL olacaktır.

Tivibu ne kadar internet yer?

300Kbit/sn ile 1saat kota tüketimi: 132 Mbyte/saat. 4GB tarife ile 30 saat, 6GB tarife ile 46 saat Tivibu kullanılabiliyor.

Türk Telekom Tivibu ne işe yarar?

Tivibu Cep ile yerli ve yabancı onlarca TV kanalına ulaşabilir canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, pek çok film ve diziye istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar seyredebilirsiniz.

Tivibu ücreti nasıl ödenir?

Mobil Online İşlemler Merkezi Uygulamamıza TCKN ile giriş yaptıktan sonra Şimdi Öde butonundan kredi kartı ile, 444 5 444 ve 444 0 375 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Tivibu internetsiz çalışır mi?

TTnet’in interaktif dijital televizyon servisi Tivibu için artık evinizde telefon ya da ADSL internet aboneliği olmasına gerek yok. PC Extra’nın haberine göre Tivibu aboneliği artık evde telefon olmadan da başlatılabilecek ama fiyatı ev telefonu olanlara göre aylık çok az daha pahalı olacak.

Tivibu ücretsiz mi?

Kaydet İzle, Geri Al İzle, Durdur İzle gibi özellikler ücretli mi? Hayır, bu hizmetler Tivibu‘nun üyelerine tamamen ücretsiz sunduğu özelliklerdir.

Tivibu paketinde neler var?

Tivibu Ev veya Uydu teknolojisine göre sunulan farklı seçenekler ile, Sinema TV, Sinema Aile, Sinema Aksiyon, Sinema 1001, Sinema Yerli ve Sinema Komedi kanallarında 7/24 film izleyin; Discovery, History Channel ve BBC Earth gibi en kaliteli belgesel kanallarına TV, bilgisayar, tablet ya da cep telefonunuzdan kolayca …

Tivibu uydu mu internet mi?

Uydu altyapısı üzerinden internet gerekmeden, Tivibu uydu cihazı ile erişebileceğiniz televizyon hizmetidir.

Tivibu Go internetsiz çalışır mı?

kullanmak için tek şartı internete bağlanabilmek olan servis. daha önce bahsettiğim, nat geo vb belgesel kanallarını internetten izleyememe sorununa çözüm sunuyor. 24 aylık söze aylık 5.90 tl. süper.

Tivibu sadece ttnet için mi?

Şimdiye dek sadece TTNET abonelerinin kullanabildiği Tivibu, beklentilere cevap verecek şekilde tüm internet kullanıcılarına açıldı.

Tivibu hangi kanallar var?

Kanal no

Kanal no Kanal adı:
114 PLANET ÇOCUK
115 MİNİKA GO
117 KIDZ-ANIMEZ
118 BOOMERANG TV HD

Tivibu internetsiz izlenir mi?

Uydu kullanımının internet kotasına herhangi bir etkisi yoktur. Yalnızca Tivibu Uygulaması üzerindeki izlemelerde mevcut internet kotası etkilenmektedir.