FTW ne demek?

SC hangi uygulamanın kısaltması?

ircii ve turevlerinde * show channel kisaltmasi. kanalda kim var kim yok gosterir.

HF neyin kısaltması?

HF: “Have fun” ingilizce cümlesinin kısaltmasıdır. “İyi eğlenceler” anlamına gelmektedir.

CP ne demek Sosyal Medya?

bazı internet platformlarında child porn olarakta geçer.

FS ne demek argo?

full shot. boy cekim.

SC hangi sosyal medya?

Centipat. Kaç kişide oldu görüyorum, genelde kızlar yapıyor. Instagram biosuna “sc/ (kullanıcı adlarını)” falan yazıyorlar.

SC hesabı ne demek?

‘Screenshot for screenshot’ın kısaltılmışı.

CS de HF ne demek?

– GLHF: ”Good luck, have fun” anlamına gelir.

HF nedir üniversite?

Özellikle üniversiteye geçiş sırasında kimya dersinde karşımıza çıkan HF maddesi, günlük hayatımızda da oldukça büyük yer kaplamaktadır. Hidroflorik maddesi hidrojen florür bileşiklerinin su içerisindeki çözeltisine verilen isimdir.

CP nin açılımı nedir?

Serebral palsi (CP), kas hareketini ve koordinasyonu etkileyen bir grup bozukluğu ifade eder.

CP nedir kısaltma?

Serebral palsi ya da kısaca CP gelişmekte olan beynin hasarına bağlı ilerleyici olmayan kalıcı hareket ve duruş bozukluğudur. CP sıklığı 1000 canlı doğumda 2-3’dür.

FS yapmak ne demek?

Instagram’da SFS yapmak, karşılıklı profil paylaşarak takipçi sayısını artırmak, işletmeye ait bir profil söz konusu ise bu işletme hesabını büyütmek, kendi hesap profillerinde ise takipçi, beğeni ve yorumlarda artışa sebep olan SFS yöntemini kullanmak anlamını taşır.

Aq ne demek mesajlaşmada?

chat dilinde amina koyim. genellikle “a.q.” şeklinde, harflerin sonuna nokta konularak kullanılır. suda çözünmüş iyonlarin sag altina yazilir bu kisaltma. türkcesi “suda”, fransizcasi “aqueuse”, ingilizcesi “aquaeous” dur.

Ti ne anlamına gelir?

a. (ti🙂 ask. Bir tören sırasında, askerleri bir araya toplamak, törenin başladığını bildirmek vb. amaçlarla çalınan borazanın çıkardığı tiz ses.

SC neyin kısaltması ingilizce?

sc” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç symbol of scandium i.

St ne demek snapchat?

Snapchat mantığı bakımından düzenli kullanım gerekir. Bu bakımdan düzenli kullanım streak demektir. Yani düzenli olarak kullanılır ise st elde edilir. Tabi ki de bu uygulama snapchate ait olduğundan snapchat st olarak bilinir.