Sihirli su ne işe yarar?

Sihirli Mavi su nerelerde kullanılır?

Tüm suya dayanıklı zeminlerde SİHİRLİ SU kullanılabilir. Kalebodur, fayans, PVC (mineflo), lavabo, klozet, küvet, duşakabin, cam gibi yüzeylerde kullanılabilir. Birikmiş kirleri temizlerken oluşabilecek kirliliği geciktirir. Yüzey üzerindeki sır tabakasına zarar vermez.

Sihirli su neye yarar?

Halı, koltuk, döşeme, duvar, ocak, fırın, beyaz eşyalar, lavabo, fayans, klozet, küvet, araç içi, her türlü tekstil ürünü, tüm zeminler ve tüm kirli, lekeli alanlarda uygulayabileceğiniz hepsi bir arada mucize bir leke sökücüdür. Mürekkep, yağ, vb. Lekeleri tek seferde çıkarır.

Mavi su deterjan nasıl kullanılır?

Fayans, mermer, granit, derz araları, seramik yüzeylerin temizliğinde güvenle kullanılır ve yüzeyleri çizmeden buğu, iz, kalıntı bırakmadan temizlik sağlarken aynı zamanda uygulandığı yüzeye uzun süreli parlaklık kazandırır. Yüzeye direk uygulanır, fırça ile yayılır ve sonrasında bol su ile durulanır.

Temizlikte mavi su nasıl kullanılır?

Fayans, Mermer, Granit, Derz Araları, Seramik Yüzeylerin Temizliğinde Güvenle Kullanılır. Yüzeyleri Çizmeden Buğu, İz, Kalıntı ve Sis Bırakmadan Temizlik Sağlarken Aynı Zamanda Uygulandığı Yüzeye Uzun Süreli Parlaklık Kazandırır. Yüzeye Direkt Olarak Uygulanır, Fırça ile Yayılır Sonrasında Bol Su ile Durulanır.

Mavi su Nedir Deterjan?

Yardımcı yıkama maddesidir. Her türlü sanayi tipi çamaşır makinelerinde kullanıma uygundur. Sıvı olduğundan yıkama suyu ile karışımı çabuk sağlanır. Sabit renkli çamaşırlarda leke çıkarma işleminde kullanılabilir.

Derz temizleyici nedir?

Bazı insanlar fayanslar ya da taşları günlük olarak silseler dahi aralardaki derzlerin kirlendiğine şahit olurlar. Fakat bir derz temizleyici ile o kirlerden kolayca kurtulmak mümkündür. Renkli derzlere sahip kişiler ise derz temizleyici alırken dikkatli olmalılardır.

Nilem derz temizleyici nasıl kullanılır?

Kullanım talimatı Yüzeyin üzerine sıkın. Birkaç dakika içersinde etkisini göstermesini bekleyin ve silin. Daha parlak sonuç elde etmek için kuru bez kullanın.

Klorak fayans ve derz temizleyici nerede satılır?

Klorak Fayans Ve Derz Temizleyici 970 ml – A101.

Sihirli su nasil kullanılır?

Bu ürün TURUNCU PAZAR tarafından gönderilecektir.

  1. Kullanım Talimatı
  2. Yüzeyin üzerine sıkın. Birkaç saniye içinde etkisini göstermesini bekleyin ve sonra silin. Daha parlak bir sonuç elde etmek için kuru bezle kullanın. …
  3. sihirli muhteşem sıvı , güçlü formülü sayesinde, duşa kabin ve fayans temizliğinde oldukça etkilidir.

Temizlikte kullanılan suyun özellikleri nedir?

Su ve Özellikleri Su, temizlikte kullanılan en önemli maddedir. Suyun, temizlikteki en önemli görevleri şunlardır: – Su, iyi bir eritkendir. Suda eriyen bazı kirler başka hiçbir temizlik maddesine gereksinim duyulmadan, sadece su ile temizlenebilir.

Mavi Su Nedir Deterjan?

Yardımcı yıkama maddesidir. Her türlü sanayi tipi çamaşır makinelerinde kullanıma uygundur. Sıvı olduğundan yıkama suyu ile karışımı çabuk sağlanır. Sabit renkli çamaşırlarda leke çıkarma işleminde kullanılabilir.

Sihirli Sıvı nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli : Kirli yüzeye püskürtün veya dökün daha sonra nemli bir bez veya süngerle sildikten sonra suyla durulayın.

Mavi su nereden alınır?

Uraw firmasının mavi serum ürünü ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Uzun yıllar bu işi yapan bu firmanın resmi internet sitesi ile mavi su ya da mavi serum ürününü gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Üstelik kullandıktan kısa bir süre sonra ürünün olumlu etkilerini de görmüş olacaksınız.

Derz temizleyici nerelerde kullanılır?

Temiz derzler ile mutfaklar ve banyolar göze daha güzel geleceği için özellikle evlerin anneleri derz temizleyicilerden yardım alırlar. Derz temizleyiciler neredeyse her markette satılmaktadır. Bazı insanlar fayanslar ya da taşları günlük olarak silseler dahi aralardaki derzlerin kirlendiğine şahit olurlar.

Fayans temizleyici ne işe yarar?

Fayans, mermer, granit, derz araları, seramik yüzeylerin temizliğinde güvenle kullanılır. Yüzeyleri çizmeden buğu, iz, kalıntı ve sis bırakmadan temizlik sağlarken aynı zamanda uygulandığı yüzeye uzun süreli parlaklık kazandırır. Yüzeye direkt olarak uygulanır, fırça ile yayılır sonrasında bol su ile durulanır.