Rust neden pahalı oldu?

Rust neden zamlandı?

OYUNUN FİYATI NE OLACAK? Oyunun fiyatı şu anda steam pazarında $19.99, tam sürüm ile birlikte oyunun fiyatı $34.99 olacak. Oyun erken erişimden çıktıktan sonra maliyetinin artacağını söyleyen Rust ekibi, bu yüzden fiyatlarda zam yaptığını öne sürdü.

Rust In fiyatı neden arttı?

Oyun fiyatları her ülkede artıyor yükselme sebebini Rust sunucularının olduğu bina yanmıştı çok para gitmiştir oradan.

Rust oyunun amacı nedir?

Rust oyunundaki amaç hayatta kalmaktır. Oyunda bulunan malzemelerle el işçiliği yapıp ve hayvanlardan yararlanıp yiyecek yiyerek hayatta kalınabilir. Oyunda ölmemekten emin olmak için oyuncu kendi istatistiklerini izleyebilir.

Rust kaç adet sattı?

Henüz erken erişim modunda olmasına rağmen Rust çıktığı günden bugüne kadar tam 3.5 milyon adet satarak büyük bir başarı elde etmiş durumda.

Unturned ne zaman çıktı?

7 Temmuz 2014Unturned / İlk piyasaya sürülme tarihi

Steam fiyatları artacak mı?

Ağustos 2021’de fiyatını 114 liradan 199 liraya güncellediler. Şimdiye kadar en ucuz olduğu tarih %67 indirimle 23 Temmuz 2019’du. Fiyatı 38 lira idi. Geçtiğimiz sonbahar indirimlerinde ise yine %67 indirimle 66 liradan satışa çıktı.

Rust ne kadar satıldı?

Çok oyunculu hayatta kalma sandbox oyunu Rust, 12.4 milyon kopya ve bir milyondan fazla DLC paketi açıklandı. Geliştirici ekip Facepunch Studios, bir yıl önceki geliştirmenin bir parçası olarak kilometre taşını duyurdu ve Rust‘ın 12 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı.

Rust ilk çıktığında kaç TL idi?

Şu an için Rust‘ın Steam üzerinde ki fiyat etiketi 19.99 dolar ve muhtemelen oyunun fiyatı ilerleyen zamanlarda aşağı çekilmeyecek (tabi ki ilerleyen zamanlarda özel indirimler olabilir bunlar hariç).

Rust konusu nedir?

Bir cinayetten hüküm giyen 13 yaşındaki torunu Lucas’ın idam edilmesine karar verilince Rust, torununa yardım etmek için Kansas’a gider. Kaçmalarının ardından peşlerine düşen efsanevi şerif ve bir kelle avcısından kurtulmaya çalışan Rust ve Lucas arasında bu süreçte beklenmedik bir bağ oluşur.

Rust hangi ülkenin oyunu?

Facepunch Studios LTD. Facepunch Studios LTD (Facepunch, FPS veya FP), merkezi Walsall, İngiltere’de olan bir bağımsız video oyunu geliştiricisi. Resmi olarak Mart 2009’da Garry Newman tarafından kurulmuştur.. Şirket Garry’s Mod ve Rust oyunlarıyla tanınır.

Unturned i kim yaptı?

Unturned, Smartly Dressed Games’in sahibi, kurucusu ve tek üyesi 17 yaşındaki Kanadalı Nelson Sexton tarafından geliştirilen, Unity oyun motoruyla geliştirilen, tek veya çok-oyunculu oynama imkânı sağlayan, oynaması ücretsiz, zombi temalı bir hayatta kalma-korku oyunudur ve Prince Edward Adası ve Rusya, Washington, …

Unturned kaç GB PC?

İşlemci: 3 GHz. Bellek: 8 GB RAM. DirectX: 11. Depolama: 6 GB kullanılabilir alan.

Steam dolar kuru değişecek mi?

Steam dolar kurunu sabitlemiyor! Sanılanın aksine Steam‘in oyun geliştiricilerinin belirlediği fiyatı 2 TL gibi bir kur üzerinden çevirme gibi bir uygulaması yok.

Steam dolar kuru ne kadar?

Steam tavsiye ettiği fiyatlarda 1 Doları, 2.1 TL üzerinden hesaplamakta. Tekrardan söylemekte fayda var, fiyatların kontrolü tamamen oyunu Steam’de yayınlayan firmaların ve kişilerin elinde. Yani Amerika’da 10 Dolara yayına giren bir oyun Türkiye’de 21 TL olacak diye bir zorunluluk bulunmuyor.

Rust Mobile Ne zaman çıkacak?

Şükür Kavuşturana: Rust, 2021 İlkbaharında Konsollara Geliyor.