Siacoin kaç yılında çıktı?

SC Coin ne zaman çıktı?

7 Haziran 2015’te piyasaya sürülen Siacoin, 2013’te tasarlanan bir projeydi.

Siacoin kaç olur?

Siacoin bugünkü fiyatı ₺0.125275 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺235,533,077 TRY.

SC Coin sahibi kimdir?

Siacoin’in Kurucuları Kimlerdir? Sia ilk olarak 2013 ortalarında David Vorick tarafından Rensselaer Polytechnic Institute’ta bilgisayar bilimi okurken tasarlandı .

XEC Coin nedir?

xec elektronik nakit olarak tasarlanan bir coin türüdür. her dakika ve saniye değişen bir yapıya sahiptir. e-posta ile değişip nakte çevrilme özelliği ile çok tercih ediliyor. kişilere direk olarak para gönderme imkanı sağlıyor.

Lpt Coin nedir?

LPT, merkezsiz bir video yayın platformu olan Livepeer ağını çalıştıran bir Ethereum token’ıdır. LPT, ağ üzerinde video dönüştürme ve dağıtma işlemleri için gerekir. Ayrıca ağın uygun maliyetli ve güvenli olmasını sağlamak için eşleri teşvik eder.

Movie Block Coin nedir?

MBL coin, Chris Kang, Jeffrey Jin ve Peter Kim tarafından ortaklaşa kurulan MovieBloc, Kore video akış platformu Pandora.tv tarafından yürütülen ters bir ICO projesidir. MovieBloc, merkezi olmayan bir film ve içerik dağıtım platformudur. MBL coin anlık olarak yükseliyor ve düşüyor.

Audius coin nedir?

Audius; sosyal medya özelliklerine sahip, Blokzincir ile çalışan, merkezi olmayan bir müzik akışı hizmetidir. SoundCloud ve Spotify gibi tanınmış girişimleri hedefleyen Auidius, Ethereum tabanlıdır. Herhangi bir kullanıcıya serbestçe paylaşım yapmasını, para kazanmasını ve akış yapmasını amaçlar.

Movie Block coin nedir?

MBL coin, Chris Kang, Jeffrey Jin ve Peter Kim tarafından ortaklaşa kurulan MovieBloc, Kore video akış platformu Pandora.tv tarafından yürütülen ters bir ICO projesidir. MovieBloc, merkezi olmayan bir film ve içerik dağıtım platformudur. MBL coin anlık olarak yükseliyor ve düşüyor.

IOST coin ne işe yarar?

IOST projesinin native token’ıdır. Platformda hizmet sağlayıcılar ve tüccarlar tarafından sağlanan hizmetler ve mallar için ödeme gerçekleştirilebilir. Native akıllı sözleşmeleri yürütmek için ücretler ve komisyonlar için ödeme yapılabilir.

Ada coin neden düşüyor?

Nedeni ise, İsrail merkezli alım-satım platformu eToro’nun Cardano’yu (ADA) yıl sonuna kadar ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklaması. İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

XEC kaç dolar?

Son Dakika eCash Fiyatı Güçlü kripto para borsalarında ortalama eCash fiyatı 0,000079 USD’dir.

Lpt coin hangi borsada var?

Eğer LPT satın almak istiyorsanız, an itibarıyla ilk akla gelecek borsa Gate.io. Token’a destek veren diğer borsalar arasında şunlar var: Poloniex. OKEx.

Ar coin nedir?

AR, Arweave’in yerel kripto para birimidir. Arweave’de veri depolamak, veri almak, permaweb uygulamalarıyla etkileşim kurmak ve AR tokenleri göndermek dahil olmak üzere işlem ücretlerini ödemek için kullanılır.

Mbl hangi ülkenin?

Chris Kang, Jeffrey Jin ve Peter Kim tarafından ortaklaşa kurulan MovieBloc, Kore video akış platformu Pandora.tv tarafından yürütülen ters bir ICO projesidir.

Mbl coin kaç adet var?

Dolaşımdaki arz 13,527,667,870 MBL coin ve maksimum seviyede. 30,000,000,000 MBL coin.