Winx Sky kimdir?

Winx hangi sırayla izlenmeli?

Dönüşümleri sırayla: Magic Winx (1., 2. ve 3. sezon), Charmix (2. sezon), Enchantix (3.,4. ve 8. sezon ve 1. film), Peri tozu(3. sezon), Mini Winx(3. ve 4. sezon), Believix(4. sezon ve 2. film), Speedix (4. sezon), Tracix (4. sezon), Zoomix (4. sezon), Sophix (4. sezon), Lovix (4. sezon), Harmonix (5. sezon), Sirenix ( …

Bloom Winx nereli?

Bloom

Prenses Bloom
Birliktelikleri Lockette, Yön Piksisi Kiko, tavşanı Belle, kuzusu Ron, kedisi Peg, tek boynuzlu atı Serena, Domino’nun okyanus kapısının Selkisi
Doğum günü 10 Aralık
Kökeni Domino (Sparks)
Bağlantıları Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Domino

Aisha ne perisi?

Gözleri mavi ışıltılarla dolu Su Perisi Aisha, bitkiler âleminin dilinden iyi anlayan Toprak Perisi Terra, canlıların tüm duygularını hissedebilen Zihin Perisi Musa, görünmez olabilen gösterişli Işık Perisi Stella ve Alfea’ya insanların dünyasından gelen Ateş Perisi Bloom.

Winx Bloom kim seslendiriyor?

Seslendirenler : Figen Sumeli (Bloom) – Oynadığı Filmler.

Winx en güçlü peri kim?

Bloom’un Daphne adlı bir de ablası vardır. Ablası Daphne su perisidir. Bloom ise Evrenin en güçlü sihri olan Ejder Ateşi’ne sahiptir.

Winx finalinde ne oldu?

Sezon finalinde Bloom ve gücü sayesinde yok olmuştur.

Winx club un en güzel kızı kim?

Bloom, çok güzel, tatlı ve iyi kalpli bir kızdır. Gerçek annesini ve babasını Winx Kayıp Krallığın Sırrı adlı sinema filminde bulmuştur.

Winx Musa nereli?

Miusa, Melody gezegeninden gelmektedir. Annesi Matlin, Çok yetenekli ve inanılmaz bir şarkıcıydı.

Layla Winx ne perisi?

Layla. Diziye 2. sezonda katılmıştır. Sonsuz Okyanus perisidir ayrıca morfiks gücüne sahiptir. Sporu çok sever.

Layla su perisi mi?

Layla, Andros prensesi ve Winx Club’ın bir üyesidir. Aynı zamanda, Dalgalar Perisi‘dir.

Winx karakterleri kim seslendiriyor?

Winx Club
Seslendiren(ler) İtalyanca: Letizia Ciampa Perla Liberatori Ilaria Latini Gemma Donati Domitilla D’Amico Laura Lenghi Debora Magnaghi Türkçe: Figen Sümeli Elif Acehan Serpil Saraç Didem Atlıhan:Miusa D. Zeynep Ateşer Canan Özacun:Layla
Tema müziği bestecisi Giovanni Cera Angelo Poggi
Ülke İtalya ABD

•1 Oca 2022

Winx Stella seslendiren kim?

Perla LiberatoriStella / Seslendiren

Winx Club un en güzel kızı kim?

Bloom, çok güzel, tatlı ve iyi kalpli bir kızdır. Gerçek annesini ve babasını Winx Kayıp Krallığın Sırrı adlı sinema filminde bulmuştur.

Miusa ne perisi?

Miusa (Özgün adı: Musa), Müzik’in Koruyucu Perisi ve Alfea’nın eski bir öğrencisidir. Ayrıca, Winx Club’ın bir üyesidir. O duyurulan 5. Winx perisidir, (Sırasıyla) Bloom, Stella, Flora, Tecna.

Winx Flora ne perisi?

Flora, Doğa’nın Koruyucu Perisi‘dir. Ayrıca, Winx‘in bir üyesi ve Alfea’nın eski bir öğrencisidir. Tanıtılan üçüncü Winx kızıdır, diğer ikisi Bloom ve Stella’dır.