Bursa Yenişehir Havalimanı hangi illere gidiyor?

Yenişehir Havalimanı nerelere gidiyor?

Bursa Yenişehir Havaalanı Yurtiçi Kalkışlı Popüler Seferler

  • Bursa – Erzurum. Anadolu Jet. 537,99 TL.
  • Bursa – Trabzon. Anadolu Jet. 850,66 TL.
  • Bursa – İstanbul. Anadolu Jet. 977,07 TL.
  • Bursa – Muş Anadolu Jet. 1.017,06 TL.
  • Bursa – Ankara. Anadolu Jet. 1.073,08 TL.
  • Bursa – İstanbul. Anadolu Jet. 1.111,08 TL.

Bursa Yenişehir den nerelere uçuş var?

Sizin İçin Seçtiğimiz Yenişehir Havalimanı Kalkışlı Uçuşlar

  • Bursa – Trabzon. 14 Mar 2022. 456 TL’den.
  • Bursa – Ankara. 790 TL’den.
  • Bursa – İzmir. 819 TL’den.
  • Bursa – İstanbul. 830 TL’den.
  • Bursa – Adana. 905 TL’den.
  • Bursa – Bodrum. 908 TL’den.
  • Bursa – Gaziantep. 945 TL’den.
  • Bursa – Antalya. 948 TL’den.

Bursa merkezden Yenişehir havaalanına nasıl gidilir?

Bursa Yenişehir Havalimanı – Şehir Merkezi 80 numaralı otobüs bilet ücreti: Tek binişlik tam bilet 7₺, indirimli 6₺ ve öğrenci 3₺’dir. Bursa şehir merkezinden havalimanına gitmek için ise Kent Meydanı’ndan kalkan aynı hat olan 80 numaralı otobüslere binerek gidebilirsiniz.

Bursa Yenişehir Havalimanı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bursa Yenişehir Havalimanı yakınından geçiyor: 17/D, 38, 43/D, 6/A, H/4.

Bursa Yenişehir Havalimanı açıldı mı?

8 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan seferler 23 Mayıs’ta başlayacak. Türkiye’nin en gelişmiş havalimanlarından birisi olan Uluslararası Bursa Yenişehir Havaalanı’nın seferlere başlayacağı tarih ertelendi.

Bursada kac tane havalimanı var?

Edip TEKİN/BURSA, (DHA) – BURSA‘da, Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı, 16 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden hizmete açıldı.

Bursadan hangi illere uçuş var?

Bursa‘yı İstanbul, Ankara, Adana, Diyarbakır, Samsun, Trabzon, Sivas, Van, Erzurum, Kayseri ve Gaziantep’e hava ulaşımı ile bağlamak için kolları sıvayan Borajet, Samsun seferiyle Yenişehir Havaalanı’ndan 11 il yapılacak uçuşların ilkini başlattı.

Bursa’ya nereden uçak var?

Bursa‘da hava ulaşımı Yenişehir Havalimanı’ndan yapılır. Şehre uzaktır. Ancak otobüs seferleri yapılmaktadır. Ayrıca İstanbul’da Bursa‘ya, deniz uçağı seferleri de yapılır.

Bursa otogardan Yenişehir Havalimanına nasıl gidilir?

Burulaş araçları ile şehrin birçok noktasına aktarmasız ulaşım sağlanabilmektedir. Otobüs durakları Bursa Yenişehir Havalimanı geliş terminalinin hemen çıkışında bulunmaktadır. 80 numaralı hat ile şehir merkezi havalimanı arasında ulaşım sağlanmaktadır.

Bursa Yenişehir otobüsleri nereden kalkıyor?

BURSA TERMINALI – YENIŞEHIR TERMINALI minibüs / dolmuş hattının ilk durağı Yenişehir Otogarı olup son durağı Terminal İlçe Otobüsleri Peronu durağıdır. BURSA TERMINALI – YENIŞEHIR TERMINALI (Bursa Terminali), her gün çalışıyor.

Bursa Yenişehir Havalimanı ne zaman açılacak 2021?

Yapılan görüşmelerin ardından Bursa Yenişehir Havalimanı‘nda iç hat seferlerin Ramazan bayramı öncesinde yeniden açılacağı açıklanmıştı. Verilen müjdeli haberin ardından Yenişehir Havalimanı 2021 uçuş programı belirlendi. İlk seferler, 8 Mayıs 2021 Cumartesi gününden itibaren Trabzon, Erzurum, Muş ile başlayacak.

Bursa Yenişehir Havaalanı ne zaman açılacak?

Proje kapsamında 9460 m² kapalı alana ve her biri 115 m³ 8 adet soğuk odaya sahip kargo binası ile 10.000 m² otopark inşaatı gerçekleştirilmiştir. BursaYenişehir Havaalanı‘nın 3 Kasım 2000 tarihinde resmi açılışı yapılmıştır.

Bursada hangi havaalanı var?

Bursa Yenişehir Havalimanı (IATA:YEI, ICAO:LTBR), 1944’te bir askeri üs olarak kurulan tesis, askeri havaalanına yapılan ilave tesislerle birlikte sivil hava ulaşımına hazır hale getirilerek Bursa Havaalanı adıyla, 3 Kasım 2000 tarihinde hizmete girdi.

Türkiye’de kaç tane havalimanı var 2021?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün (DHMİ-Havalimanları) sitesinde yer alan bilgilere göre Türkiye‘de toplam 54 havalimanı bulunuyor.

Bursadan nereye Uçak?

AnadoluJet, Uludağ’ın yamaçlarında kurulu, Osmanlı’ya başkentlik yapmış kadim şehirlerden olan Bursa’dan; Ankara, Erzurum, Trabzon, Muş ve Diyarbakır’a direkt karşılıklı uçuşlar yapmaya devam ediyor. Üstelik Ankara’da maksimum 90 dakika bekleme süresiyle, Anadolu’nun birçok yerine aktarmalı uçmak çok rahat!