Rebul yerli mi?

Rebul markasi kimin?

Müderrisoğlu ailesinin üçüncü kuşak üyeleri tarafından yönetilen ve Türkiye genelinde 15 kozmetik butiği olan Rebul markası günümüzde, ürünlerini 60’tan fazla ülkeye ihraç ediyor ve Türk kozmetik sektörünü başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Rebul kolonya kim üretiyor?

Müderrisoğlu ailesinin eczane laboratuvarında temelini attığı Rebul, kolonya, parfüm ve ev kokularının yanı sıra SPA, saç ve vücut bakım ürünlerinden oluşan geniş bir ürün gamına sahip. Rebul ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Kerim Müderrisoğlu, Atelier Rebul ürünleri ve butik mağazalarıyla da tanınıyor.

Rebul satıldı mı?

125 yıllık geçmişe sahip olan ve kolonyalarıyla bilinen Rebul Holding’e Japon Rohto Pharmaceutical şirketi ortak oldu. 1895 yılından bu yana hizmet veren kolonya, duş jelleri ve seyahat setleri satışı yapan Rebul‘a Japon ortak geldi. Rebul Holding A.Ş.’nin Rekabet Kurumu’na yaptığı başvuru sonuçlandı.

Rebul kalıcı mı?

Fiyat performans ürünü lafının tam karşılığı bir ürün, kokusu güzel, kalıcılığı yarım saat kadar, bu paraya çok uygun alınır…

Rebul anlamı nedir?

baştan çıkarıcı erkek parfümü.

Mehmet Müderrisoğlu kim?

Öğretim Görevlisi, Eczacı, Yazar 1948 yılında İstanbul’da doğdu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk eczacılık okulu mezunlarından Kemal Müderrisoğlu‘nun oğludur. Kendisi üç kardeşin en gencidir. İki ağabeyi de eczacı olup, kendisi 1970 yılı Nişantaşı Eczacılık Yüksek Okulu mezunudur.

Eczacı Kemal Müderrisoğlu kimdir?

Babam Kemal Müderrisoğlu, 1918 yılında Darülfünin-i Osmani Eczacı ve Dişçi Mekteb-i Alisi’nin Eczacılık bölümünde staj yaparken Mösyö Reboul’un yanında önce stajyer sonra çırak olarak çalışmaya başladı. Birlikte kremler, losyonlar ve kolonyalar ürettiler.

Nüket Filiba kimdir?

Atelier Rebul Kurucu Ortağı Nüket Filiba, “125 yıldır sahip olduğumuz eczacılık deneyimi ve koku uzmanlığımızdan yola çıkarak eski arşivlerimizdeki formüller, uzmanlık alanımız olan bitkileri kullanarak ürünlerimizi geliştiriyoruz” diyor. Nüket Filiba ile kolonyanın yolculuğuna tanıklık ettik.

Rebul kolonya Kalıcı mı?

Rebul kokularındaki favorim, parfüm olarak bile kullanılabilir. Kalıcı bir kokusu var.

Rebul Kolonya Kalıcı mı?

Rebul kokularındaki favorim, parfüm olarak bile kullanılabilir. Kalıcı bir kokusu var.

Rebul Ice nasıl kokuyor?

Rebul Ice‘ ın orta notalarını oluşturan gizemli Afrika menekşesi, nazik ve şeffaf frezya, kokusunu damağınızda hissedeceğiniz ananas ve yeşil biberiye sayesinde doğanın o saf tadını alırsınız. Alt notayı olusturan ılık ve gösterişli amber ile koruyucu sedir yosununda olusan birliktelik sizi sarıp sarmalar.

Kemal Müderrisoğlu kimdir?

Cumhuriyet tarihinin ilk eczacılarından Kemal Müderrisoğlu, Mösyö Reboul’a, ilk kez İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin ilk yılında çıraklık eğitimi için başvurur. Grande Pharmacie Parisienne’de çıraklık yapmaya uygun olabilmek için, genç adamın Fransızca konuşmayı öğrenmesi gerekiyordu. Kemal azimliydi.

Mehmet Müderrisoğlu kimdir nerelidir?

Öğretim Görevlisi, Eczacı, Yazar 1948 yılında İstanbul’da doğdu. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk eczacılık okulu mezunlarından Kemal Müderrisoğlu‘nun oğludur. Kendisi üç kardeşin en gencidir. İki ağabeyi de eczacı olup, kendisi 1970 yılı Nişantaşı Eczacılık Yüksek Okulu mezunudur.

Kerim Müderrisoğlu kaç yaşında?

Rebul Eczanesi’nin veliahtı 25 yaşındaki Kerim Müderrisoğlu ile 27 yaşındaki yeni ortağı Nüket Franko’nun hedefi Rebul markasını gençleştirmek. Rebul lavanta kolonyasını genellikle 40 yaş üstünde elit bir kitlenin kullandığını söyleyen Kerim Müderrisoğlu, ‘Rebul yaşlı ve tüketici kitlesi dar bir marka.

Kerim Müderrisoğlu kimdir?

Oğlum Kerim Müderrisoğlu, ailedeki 3. kuşak eczacımız. Marmara Üniversitesi’nden mezun ve 15 yılı aşkın süredir Rebul Cosmetics’in genel müdürü. O, Rebul markasının modern, yenilikçi ve genç yüzü.