Uydunet kaç TL?

Uydunet sinirsiz internet ne kadar?

Sınırsız tarifeler kapsamında 10 Mbps’ye kadar 99,99 TL, 15 Mbps’ye kadar 149,99 TL, 20 Mbps’ye kadar 199,99 TL, 25 Mbps’ye kadar 249,99 TL, 50 Mbps’ye kadar 349,99 TL, 100 Mbps’ye kadar 499,99 TL aylık ödemelerle KabloNet abonesi olabilirler.

Uydunet altyapı gerekiyor mu?

Türksat fiber internet hizmetlerini kullanabilmeniz için adresinizde KabloTV alt yapısının bulunması gerekmektedir.

Uydunet hangi alt yapıyı kullanıyor?

Türksat fiber altyapı sayesinde Kablonet şebekelerinin bant genişliği ve iki yönlü iletişimde altyapı üstünlüğüyle internet, data ve interaktif hizmetlerde de rakipsiz bir altyapıya sahiptir.

Türksat Kablonet kaç TL?

Taahhüt süresi boyunca; 16 Mbps’ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet (56,00 TL) ve Analog KabloTV (24,99 TL) tarifesi 80,99 TL olarak uygulanacaktır.

Türksat akıllı sınırsız nedir?

TURKSAT Haberleri ANKARA (AA) – Türksat tarafından ‘Akıllı Sınırsız İnternet’ kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında iş yerlerinin yoğun açık olduğu saatlerde adil kullanım noktası (AKN) ve kota olmadan sınırsız 16 Mbps hızla, 19.00-24.00 saatlerinde ise 5 Mbps hızla internet sunulacak.

25 Mbps ye kadar akıllı Sınırsız ne demek?

Aynı şekilde standart internet hızı 25 mbps akıllı sınırsız internet olan bir internet kullanıcısının da internet hızı akşam 19.00’u geçtikten sonra 10 mbps olarak güncellenir. Akıllı Sınırsız İnternet Tarifesi ile her hangi bir fatura sürprizi yaşamazsınız.

Bulunduğum yerde Uydunet var mı?

Binanızda fiber internet ve kablotv alt yapısının bulunup bulunmadığını öğrenmek için 0850 888 0 126 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Sizce en iyi internet hangisi?

Turkcell Superonline en iyi internet sağlayıcılar arasında ilk sırada bulunuyor. Gelişmiş fiber ağı ile Türkiye’nin pek çok noktasında fiber internet sağlıyor. Üstelik pek çok firma da Turkcell Superonline’ın fiber ağını kullanıyor.

Turk Net hangi alt yapıyı kullanıyor?

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

Vodafone internet kimin alt yapısını kullanıyor?

Vodafone Net (eski adıyla Koç Net), kendi kurduğu altyapı ve Turkcell Superonline altyapısı dâhil çeşitli farklı firmaların altyapıları üzerinden fiber optik internet başta olmak üzere çeşitli telekomünikasyon hizmetleri veren bir Vodafone Türkiye şirketidir.

Kablonet 100 Mbps kaç TL?

Taahhüt süresi boyunca (12 ay taahhüt için); 100 Mbps Akıllı Sınırsız Kablonet (26,02 TL) ve Analog KabloTV + KabloTV Üst Paket (39,99 TL) + Altın Sinema Paketi (26,99 TL) + KabloBulut 25 GB paketi veya Kabloses Her Yöne 50dk (2,99 TL) tarifeleri 95,99 TL olarak uygulanacaktır.

Kablo TV aylık ne kadar?

Kablo TV Temel Paket KabloTV (Teledünya) Temel Paket: 24,99 TL/AY, Yerli ve Yabancı birçok seçkin tematik kanal Teledünya Temel Paket’te.

25 Mbps akıllı sınırsız nedir?

Aynı şekilde standart internet hızı 25 mbps akıllı sınırsız internet olan bir internet kullanıcısının da internet hızı akşam 19.00’u geçtikten sonra 10 mbps olarak güncellenir. Akıllı Sınırsız İnternet Tarifesi ile her hangi bir fatura sürprizi yaşamazsınız.

Sınırsız Kablonet nedir?

Kampanya kapsamında internet hizmeti iş yerlerinin yoğun açık olduğu saatlerde AKN ve kota olmadan gerçek sınırsız olarak 16 Mbps hızla 19.00-24.00 saatleri arasında ise 5 Mbps hızla sunulacak. Kablonet aktivasyon ücretinin alınmayacağı kampanyada müşterilerden 24 ay taahhüt istenecek.

25 Mbps hız iyi mi?

25 megabit internet hızı eskiden bir çok ihtiyacımızı karşılarken şimdilerde bir çok kullanıcının yeterli görmediği bir hız sınırıdır. Özellikle online oyunseverler, youtuberlar ve internet üzerinden canlı twitch, youtube yayını gibi yayın yapanlar için ortalama bir hız seviyesi olarak görülmektedir.