E-Dergi ucretsiz mi?

TT e-dergi ücretsiz mi?

Türk Telekom mobil müşterisiyseniz ve tarife veya kampanya kapsamında edergi kullanım hakkınız bulunuyorsa Türk Telekom mobil numaranızla üye olup, edergi aboneliğinizi ücretsiz olarak başlatabilirsiniz. … Üyeliğiniz aylık 13,99 TL olup, edergi içerisindeki tüm içeriklere ücretsiz erişim hakkı sağlar.

Türk Telekom e-dergi bedava internet nasıl yapılır?

Uygulamadan faydalanabilmek için App Store ve Google Play Store mağazaları aracılığı ile uygulamayı satın almanız gerekmektedir. Ücretsiz kullanım hakkı olan Türk Telekom mobil müşterisiyseniz, Türk Telekom mobil numaranızla üye olup, edergi aboneliğinizi ücretsiz olarak başlatabilirsiniz.

E-dergi nasıl yüklenir?

1. Üye girişi yaptıktan sonra E-Kitaplar / EDergiler bölümüne girin. 2. Okumak istediğiniz e-kitap / ederginin satırındaki “Bilgisayara İndir” butonuna basarak size ait e-kitap / e-dergiyi bilgisayarınıza, tabletinize ya da telefonunuza indirin.

Interaktif dergi nedir?

Edergi yalnızca elektronik ortamda, genelde de genel ağda yayınlanan dergilere verilen genel ad. Türkiye’de e-dergicilik son dönemlerde oldukça hareketlenmiştir. Birçok site açılmıştır. Elektronik dergiler doğrudan pdf formatında yayınlayanlar olduğu gibi flash formatında da yayınlanabilmektedir.

Dergilik ücretli mi?

Uygulama tek başına ücretsiz fakat popüler ve önemli yayınları okuyabilmek için abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor.

TT MUUD nedir?

Muud Nedir? Muud yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı dilediğiniz her an sınırsız dinleyebileceğiniz Türkiye’nin en büyük dijital müzik platformudur.

Türk Telekom e-Dergi kimlere ücretsiz?

Türk Telekom mobil müşterisiyseniz ve tarife veya kampanyanız kapsamında edergi kullanım hakkınız bulunuyorsa Türk Telekom mobil hattınızla edergi uygulamasına üye olduğunuzda edergi aboneliğiniz ücretsiz başlayacaktır.

MUUD Premium nedir?

Hemen Premium Üye ol, yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı HD kalitede ve internetin olmadığı anlarda da sınırsız dinleme keyfini doya doya yaşa. Muud Premium, ilk 1 ay ücretsiz. Daha sonra ise ayda 13.99 TL yerine sadece 7.99TL!

E-Dergi Nasıl Yapılır ücretsiz?

  1. 1- ISSUU.COM: Dergilerinizi ücretsiz yayınlayabileceğiniz bu platform vasıtasıyla embed yoluyla sitenizde de dergilerinizi okutabiliyorsunuz. …
  2. 2- JOOMAG.COM: issuu.com ile aynı özelliklere sahiptir.
  3. 3- YUDU.COM: Bu site de issuu ve joomag gibi benzer özellikler sunuyor.

Bir dergide ne olur?

Dergi düzenli aralıklarla çıkan bir fikir yayınıdır.Dergilerin içerisinde çeşitli konular, makaleler, eleştiri, tartışmanın yanı sıra renkli fotoğraflar ve karikatür vardır. Dergiyi gazeteden ayıran ise ciltli olmasıdır. Dergilerin sayfaları birbirlerine yapıştırıcı yada zımba ile tutturulur.

Dergi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Dergi Tasarımında Nelere Dikkat Edilir? Görsel hiyerarşi , bütünlük, vurgulama denge, orantı ve devamlılık konularından sıkıntısız olmalıdır. Bütünlük sağlanması çok sayfalı işlerde çok önemlidir, iyi organize edilmeli ve bir kişiliğe sahip olmalı, okuyucunun kolay bir şekilde okuyabilmesi hedeflenmelidir.

Turkcell Dergilik Uyeligi nedir?

Dergilik, zengin dergi seçeneklerinden dilediğinizi, iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerden okumanızı sağlayan dijital dergi okuma platformudur. Dergilik‘te dergilerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşırsınız.

Turkcel sadece Dergilikte gecerli ne demek?

Dergilik uygulamasından yüzlerce dergi indirmeniz için Dergilik‘te geçerli aylık 5 GB data paketi sadece 3,22 TL. Tüm bireysel faturalı ve faturasız hat sahibi müşterilerimiz bu paketi satın alabilirler. Dergilik uygulamasından yüzlerce dergi indirmeniz için Dergilik‘te geçerli aylık 5 GB Data Paketi sadece 3,22 TL.

Türk Telekom Muud hediyesi nasıl kullanılır?

Kampanyadan yararlanmak için Prime Business müşterilerinin muud yazıp 7227’ye SMS göndermeleri, gelen E-Pin ve şifreyi ilgili alanlara girmeleri gerekmektedir.

Muud kaç TL?

Tüm müzikseverlerin abone olup yararlanabileceği Muud ile ayda bin yerli şarkıyı ücretsiz ve reklamsız dinlemek mümkün olacak. Sınırsız ve özgürce müzik dinlemenin aylık bedeli ise 4,99 TL olarak belirlendi.