Master Uydunet modem nedir?

Uydunet için hangi modem?

Kablonet internet hizmetini kullanabilmeniz için Türksat altyapısına uygun modem tercih edilmelidir. Kablonet uyumlu modemler Docsis standartlarını karşılaması gerekmektedir. Şu an için Docsis 2.0 ve Docsis 3.0 modemler Türksat altyapısında çalışmaktadır.

Uydunet modem fiyatı ne kadar?

24 Şubat 2022 tarihinde Cimri.com’da yer alan 3 Netmaster Modem modeli içerisinde en ucuz Netmaster Modem fiyatı 189.0 TL iken, en yüksek Netmaster Modem fiyatı 345.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Kablonet modemi geri alıyor mu?

Kablonet aboneliğinizi iptal ettiyseniz size ait olan (kiralık olmayan) kullanmadığınız modemlerinizi ücretli olarak iade edebilirsiniz. Kablonet modeminizi veya KabloTV HD kutularınızı abone merkezlerimize teslim ederek ücretini nakit olarak alabilirsiniz.

Uydunet altyapı gerekiyor mu?

Türksat fiber internet hizmetlerini kullanabilmeniz için adresinizde KabloTV alt yapısının bulunması gerekmektedir.

Uydu modem nedir?

Türksat A.Ş. tarafından verilen fiber internet hizmetidir. … Uydunet yani Kablonet, Kablo TV altyapısı üzerinden bilgisayarınıza bağlanan bir modem vasıtasıyla telefon hattına ihtiyaç duymadan internete bağlanmanızı sağlayan bir sistemdir.

Kablonet modem dahil mi?

KabloTV abonelerine Analog KabloTV hizmeti ücretsiz sunulmaktadır. Analog KabloTV Kurulum (43 TL) ve Kablonet Aktivasyon (35 TL) ücretleri alınmayacaktır. Müşterilere kablosuz modem (175 TL) ücretsiz verilecektir.

Modem fiyatları ne kadar?

Modem Sıkça Sorulan Sorular

  • %12 indirimle TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem 578 TL’ye,
  • %20 indirimle Asus DSL-AX82U 5400 Mbps XDSL Modem 3.599 TL’ye,
  • %16 indirimle Asus DSL-AC750 VPN 750 Mbps ADSL Modem 548 TL’ye,
  • %10 indirimle TP-Link VR2800 2167 Mbps VDSL2 Modem 2.064 TL’ye,

Kablonet modem hangi ışıklar yanmalı?

Cihazın power ışığı sabit yanmalıdır. Cihaza DSL sinyalinin düzenli olarak geldiğini gösteren ışıktır. İnternet ışığı yanıp söner şekildedir. Lan ışıkları cihazın arkasındaki lan portlarından kablo takılı olan rakama ait olan ışıklar yanıp söner şekildedir.

KabloTV cayma bedeli ne kadar?

Kampanya çıkışı yapılan Kabloses hizmeti için taahhüt cayma bedeli [2,00 TL*Ay] ve (varsa) Kabloses numara tahsis ücreti (12 TL) faturalarına yansıtılacaktır.

Uydunet hangi alt yapıyı kullanıyor?

Kablonet, Türksat Kablo TV A.Ş. ‘ ye ait olan yeni nesil fiber internet hizmetidir. Tamamen fiber optik altyapısı sayesinde 100 Mbps gibi hızları kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bulunduğum yerde Uydunet var mı?

Binanızda fiber internet ve kablotv alt yapısının bulunup bulunmadığını öğrenmek için 0850 888 0 126 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Uydu üzerinden internet nedir?

Uydu interneti, uydu üzerinden internet hizmeti alınmasını sağlayan bir sistemdir. Uydu bağlantısı, uydu üzerinden televizyon yayınları alınırken kullanılan çanak antenlere benzer bir anten ile uydu üzerinden yüksek hızlarda veri alıp gönderimini sağlar. Uydu sistemleri çift yönlü ya da tek yönlü olarak ikiye ayrılır.

Uydu üzerinden internet var mı?

Uydu internet, uydu üzerinden çift yönlü hizmet almak için geliştirilmiştir ve karasal altyapıdan bağımsız bir şekilde çalışır. Kullanıcılarına birçok avantaj sunan uydu internet, çanak antene benzer bir anten ile uydudan yüksek hızla veri alıp gönderilmesini sağlar.

Kablonet modem satıyor mu?

Gerek kablolu gerekse kablosuz çalışmadaki performansı, IPv6 desteği, gelişmiş kullanıcı arayüzü ve USB desteği ile Technicolor Thomson Kablo modemler Türksat Kablonet altyapısında kullanılan en gelişmiş modemlerdir. Daha çok Avrupa’da kullanılan Technicolor Thomson modemleri Bimar Bilgisayar’dan temin edebilirsiniz.

Kablonet modem ücretli mi?

Kampanya kapsamında abone olunan Kablonet hizmeti tarife üzerinden sunulacaktır. … Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan kablosuz modem ücreti (175 TL); alınmayan Analog KabloTV kurulum ücreti (43 TL) ve alınmayan Kablonet aktivasyon ücreti (35 TL) tahsil edilecektir.