TT Stadyumu ne zaman açılacak?

TT Arena yeni adı ne olacak?

Eski adı Türk Telekom Stadyumu olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin yeni adı NEF Stadyumu olacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, stadyum isim sponsorluğu hakkı ve sözleşmedeki yan haklar için ikinci 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 10 sezon için anlaşmaya varıldı.

Galatasaray stadı ne oldu?

Galatasaray‘ın stadının yeni adı “Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu” oldu. Türk spor tarihinin en yüksek bedelli stadyum isim sponsorluğu anlaşması oluyor bu. Bir önceki stadyum isim anlaşması 30 milyon TL artı KDV’ydi. Türk spor tarihinin en büyük stadyum isim sponsorluğu oldu.

Galatasaray stad ismi ne olacak?

Galatasaray‘ın stadının yeni ismi resmen belli oldu. Başkan Burak Elmas ve Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un katıldığı imza töreninde stadın yeni ismi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu olarak belirlendi.

Türk Telekom Arenaya ne oldu?

Ancak Galatasaray ile Türk Telekom arasındaki stadyum isim sponsorluğu sonladı. Taraflar anlaşmayı uzatmama konusunda anlaştı. Bu gelimeler ışığında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki Türk Telekom Stadyumu ismi de kaldırıldı.

TT Arena ismi ne zaman değişti?

Galatasaray ve Türk Telekom arasında, 2009-10 sezonundan itibaren 10+5 sezon geçerli olacak stadyumun isim hakkı konusunda bir anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında $80.000.000 karşılığında, stadyumun adı “Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu” oldu.

Türk Telekom Arena isim hakkı ne zaman bitiyor?

Galatasaray’ın isim sponsorluğu yaptığı Türk Telekom ile anlaşması 2020-2021 sezonu itibarıyla sona erdi. Türk Telekom ile Galatasaray’ın 11 yıl süren ‘Türkiye’nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması’nın süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu. Taraflar, yeni bir uzatmaya gitmeme konusunda anlaştılar.

Galatasaray stadı neden NEF?

Bizim için NEF markası için, Türk sporuna böyle bir katkı sunmak biçim için her anlamda onur verici. NEF ayrıca bir sosyal marka. NEF markasıyla bir çok toplumsal değer oluşturduğumuz için spor topluma en hızlı dokunmanın yolu.

Türk Telekom Stadyumu neden NEF oldu?

Türk Telekom ile olan sözleşmesi sona Galatasaray, yeni sponsorunu buldu. Galatasaray, NEF ile 10 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile şirket sahibi arasında imzalanan anlaşma ile Galatasaray’ın stadının ismi artık NEF Stadyumu oldu.

Galatasaray stad ismi ne zaman bitiyor?

Türk Telekom ile Galatasaray‘ın 11 yıl süren Türkiye’nin ilk stadyum isim hakkı anlaşmasının süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu.

Türk Telekom stadı isim hakkı ne zaman bitiyor?

Galatasaray’ın isim sponsorluğu yaptığı Türk Telekom ile anlaşması 2020-2021 sezonu itibarıyla sona erdi. Türk Telekom ile Galatasaray’ın 11 yıl süren ‘Türkiye’nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması’nın süresi, 2020-2021 sezon sonu itibarıyla doldu.

Ultraslan tribünü hangi taraf?

2010-2011 sezonunun 2.yarısından itibaren, yeni stadımızda tüm alt gruplarımızla birlikte, Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribün) 1.kat (en alt kat) da yer alacağız.

TT Arena kime aittir?

Galatasaray SKNef Stadyumu / Sahibi

Türk Telekom Arena isim hakkı ne kadar?

Galatasaray ve Türk Telekom arasında, 2009-10 sezonundan itibaren 10+5 sezon geçerli olacak stadyumun isim hakkı konusunda bir anlaşma imzalandı. Anlaşma kapsamında $80.000.000 karşılığında, stadyumun adı “Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu” oldu.

Galatasaray sponsor NEF nedir?

Tasarım ve inovasyon markası Nef, Galatasaray Futbol Takımı ana sponsoru oldu. Toplam tutarı 52,5 Milyon TL’yi bulan 2+1 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla güçlerini birleştiren Türkiye’nin iki büyük markası, sadece yurtiçinde değil yurtdışında da işbirliğine devam edecek.

GS NEF açılımı nedir?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan çok amaçlı stadyumdur. Galatasaray‘ın iç sahadaki futbol maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.