iPhone 7 Plus yenilenmiş ne demek?

Yenilenmis iPhone alinir mi?

Güvenilir bir yerden satın almak, sizi bu anlamda olası bir sıkıntı yaşamanız durumunda kanunen koruyacaktır. Üst seviye cihazlara 10 bin TL gibi miktarlarda verecek paranız yoksa, onun yenilenmiş versiyonunu satın almak mantıklı. Dikkat ettiğiniz müddetçe gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yenilenmiş telefon nedir alınır mı?

Yenilenmiş telefon, kullanıcılar telefonu kullandıktan sonra telefonunu değiştirir ve eski telefonunu satar. Telefonu alan firmalar telefonda olabilecek problemlere karşı telefonu test eder ve tam işlevli hala getirir. Ayrıca telefonu içerisindeki veriler bakımından fabrika standardı durumuna geri getirir.

Yenilenmiş telefonlar orjinal mi?

Yenilenmiş telefonlar ikinci el telefon değildir. Çünkü ikici elde telefondaki basit hatalar düzeltilir, bilgiler sıfırlanır ve firma garantisi olmadan satışa sunulur. Oysa yenilenmiş telefonlar gerek kozmetik gerek yazılımsal olarak sıfır ayarındadır ve satıcı firmalar tarafından 12 ay garanti ile satılırlar.

Yenilenmiş iPhone nasıl anlaşılır?

iPhone‘unuzun model numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında bölümünde yer alan Model etiketinin sağ tarafında görebilirsiniz. Model numarasında önemli olan ilk harftir. İlk harf “M” ise, telefonunuz orijinal (kullanılmamış) bir cihazdır. İlk harf “N” ise, telefonunuz yenilenmiş bir cihazdır.

Apple cihaz değişimi sıfır mı?

Değişim cihazları Swap denilen ve sıfır ayarında olan cihazlardır.

Yenilenmiş telefon mu ikinci el mi?

Yenilenmiş telefonların tüm fonksiyonları %100 çalışır vaziyettedir, bozuk bir parçaları bulunmaz. İkinci el telefonlar sorunlu donanımsal parçalar içerebilir ve kısa süre içinde arızalanabilir. Yenilenmiş telefonlar 12 ay garantili olarak satışa sunulur. İkinci elde ise herhangi bir garanti bulunmaz.

Yenilenmiş cihaz ne demek?

Yenilenmiş cep telefonu; farklı nedenlerden dolayı sıfır ambalajından çıkarılan telefonların yazılımsal, donanımsal ve kozmetik olarak yenilenmesinin ardından tekrar satışa sunulması olarak da tanımlanabilir. İkinci el olarak alınan telefonlar belirli işlemlerin ardından sıfır kondisyona getirilerek tekrar satılır.

EasyCep yenilenmiş telefon alınır mı?

EasyCep, yenilenmiş cep telefonlarının satıldığı bir e-ticaret platformu olarak faaliyet göstermektedir. Kullanıcıların akıllı telefon alımı ve satımı yapabileceği EasyCep, dünyaca ünlü telefon markalarının son model cep telefonlarını yenilenmiş bir biçimde ve uygun fiyata satın almanıza olanak sunmaktadır.

Bir telefonun yenilenmiş olduğunu nasıl anlarız?

Telefonun Gövdesini Kontrol Edin! Telefonun gövdesinde küçük de olsa bir çizik bulunuyorsa yenilenmiş demektir. Eğer telefonun sıfır olduğunu düşünüyorsanız satın aldığınız yere giderek değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Ancak üzerinde çizikler, lekeler bulunan telefonların kullanılmış olduğu oldukça belli!

iPhone açılmış olduğu nasıl anlaşılır?

İçi açılmış tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılır için yapmanız gereken ilk şey telefon paketindeki Apple sertifikalı mühre bakmaktır. Bu sertifika, Apple’ın telefonu tümüyle çalışır durumda onayladığını ve Apple sertifikalı teknisyenler tarafından yenileme yapıldığını göstermektedir.

iPhone değişimde sıfır mı?

Değişim cihazları Swap denilen ve sıfır ayarında olan cihazlardır.

Apple hangi durumlarda yeni telefon veriyor?

Tecrübelerimiz ve gelen kullanıcı yorumları doğrultusunda iPhone cihaz değişimi şu durumlarda gerçekleşir: Fabrika kaynaklı kamera hataları, kamera içinde toz bulunması, sessize alma tuşunun bozulması, home tuşunun bozulması, fizilsel tuşların bozulması, ekranda piksel kayıpları olması (bazen ekran değişimi de …

Telefonun yenilenmiş olduğunu nasıl anlarız?

Telefonun Gövdesini Kontrol Edin! Telefonun gövdesinde küçük de olsa bir çizik bulunuyorsa yenilenmiş demektir. Eğer telefonun sıfır olduğunu düşünüyorsanız satın aldığınız yere giderek değiştirilmesini talep edebilirsiniz. Ancak üzerinde çizikler, lekeler bulunan telefonların kullanılmış olduğu oldukça belli!

EasyCep telefon alınır mi?

EasyCep üzerinden yalnızca cep telefonu değil, aynı zamanda iPad, dizüstü bilgisayar, akıllı saat ve cep telefonu aksesuarları da satılabilmekte ve satın alınabilmektedir.

EasyCep güvenilir mi?

Aslında bu, refurbished adıyla yurtdışında çok yaygın olan ve Türkiye’de yeni yaygınlaşan bir satış tipi. EasyCep güvenilir midir diye soranlar vardı, evet bu firma güvenilir bir firma.