Trabzonspor UEFA maçı kaç kaç bitti?

Trabzonspor Molde kac kaç?

Penaltılarda Trabzonspor, Molde‘ye 4-3’lük üstünlük kurdu ve turladı. Trabzonspor‘da Anastasios Bakasetas, Bruno Peres, Berat Özdemir ve Anders Trondsen penaltıyı gole çevirdi.

Trabzon uefa maçı kaç kaç bitti?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Roma’ya konuk olan Trabzonspor, 3-0 mağlup oldu ve toplamda 5-1’lik skorla elendi. UEFA Avrupa Konferans Ligi play off turu rövanş maçında Trabzonspor, İtalyan ekibi Roma’nın konuğu oldu.

Trabzon maçı ne bitti?

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Trabzonspor‘a 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor’da başkan Mecnun Otyakmaz, hakem kararlarına tepki gösterdi. Otyakmaz, “Aslında dış müdahaleler olmasaydı bu maç böyle bitmezdi.

Trabzonspor Roma maci kac kac?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Roma deplasmanına konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Roma adına 20′ Cristante, 65′ Zaniolo, 84′ Stephan El Shaarawy’den geldi. Bu sonuçla Trabzonspor, Avrupa’ya veda etti.

Trabzonspor Molde rövanş maçı kaç kaç?

Trabzonspor, ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Molde‘ye normal süresi 1-1 biten rövanş karşılaşmasında penaltılarla 4-3’lük üstünlük kurdu ve UEFA Konferans Ligi’nde play-off turuna yükseldi. Bordo-mavililerin play-off turunda rakibi Roma olacak.

Galatasaray Trabzon maçı kaç kaç bitti?

GalatasarayTrabzonspor maç sonucu: 1-2.

Trabzon kime Mağlup Oldu?

Trabzonspor Kadın Futbol takımı kendi sahasında mağlup oldu. Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubu’nda Trabzonspor kendi sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor‘u 2-1 mağlup etti.

Bu akşamki Trabzon maçı kaç kaç bitti?

4-1 psv aldı.

Türkiye Roma maçı kaç kaç?

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020’nin açılış maçında ev sahiplerinden İtalya ile karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Hollandalı Danny Makkelie yönettiği maçtan ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup ayrılan milliler, turnuvaya mağlubiyetle başladı.

Trabzon Molde yi nasil eler?

Haber61 Spor Servisi – UEFA Konferans Ligi’nin 3. Ön Eleme turunda Trabzonspor Molde ile karşılaştı. Bordo mavililer baştan sona üstün oynadığı maçta sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. 3 kez öne geçen Trabzonspor rakibinin gollerine engel olamazken bşr de 90+4’te penaltı kaçırıldı. Maç 3-3 sona erdi.

Trabzonspor 9 numara kim?

Trabzonspor kadrosu

# Oyuncu Piyasa değeri
11 Anastasios Bakasetas A. Bakasetas On Numara 10.00 mil. €
10 Abdülkadir Ömür A. Ömür On Numara 7.50 mil. €
29 Yunus Malli Y. Malli On Numara 850 Bin €
9 Anthony Nwakaeme A. Nwakaeme Sol Kanat 5.00 mil. €

TS GS maçı bitti mi?

GalatasarayTrabzonspor maçında GS TV spikerleri yıkıldı Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, 1-0 öne geçtiği dev maçta Trabzonspor‘a 2-1 mağlup oldu. Bordo-mavililerin Visca ile bulduğu gol sonrası Galatasaray TV spikerleri büyük üzüntü yaşadı.

Gs ts golleri kim attı?

Galatasaray‘ın golü, 31. dakikada penaltıdan Cicaldau’nun ayağından geldi. Lider Trabzonspor‘a galibiyeti, 84. dakikada Bakasetas ve 90. dakikada Visca’nın golleri getirdi. Galatasaray bu yenilgiyle, son 12 maçta sadece 1 galibiyete sahip olmuş oldu…

Trabzonspor kaç defa yenildi?

48 maçta 4 mağlubiyet Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki sezonda toplam 48 lig maçında 4 mağlubiyet yaşadı. 30 maçı kazanan bordo-mavililer, 14 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

TS nin en son ne zaman şampiyon oldu?

En son şampiyonluğunun üstünden en uzun süre geçen ekip, son olarak 1983-84 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor‘dur. Beşiktaş 1967 ila 1982 yılları arasında 15 yıl, Galatasaray 1973 ila 1987 yılları arasında 14 yıl, Fenerbahçe ise 1989 ila 1996 yılları arasında 7 yıl şampiyonluk özlemi çekmiştir.