Yakın Doğu Üniversitesi yurdu var mı?

Yakın Doğu Üniversitesi yurt var mı?

Yurt (Kız) Bir yurt blokunun alanı 733 m2’dir. Yurt yatak kapasitesi 244 yatak kapasidedir.

Kıbrıs’ta yurt fiyatları ne kadar?

Kıbrısyurt fiyatları oda sayısına göre 1000 TL ile 5000 TL arasında değişmektedir. 6 Kişilik ya da 5 kişilik odalarda fiyatlar 1000 TL civarında olurken tek kişilik özel wc banyoya sahip içinde mutfak ve birçok donanıma sahip oda fiyatları 5000 TL ‘den başlamaktadır.

Kıbrıs KYK Yurdu nerede?

Lefke’de kız ve erkek KYK yurdu, Magosa’da KYK kız ve erkek yurdu, Güzelyurt’ta da KYK kız yurdu olmak üzere Kıbrıs‘ta 3 tane KYK yurdu vardır.

Devlet yurtları ücretli mi?

3- 2021 KYK Yurt Ücretleri Yurt ücretleri 2021-2022 eğitim yılında aylık en az 300 TL olacaktır. Ancak yeni yapılan ve görece diğer yurtlardan daha iyi imkanları bulunan bazı devlet yurtlarının ücretleri 300-500 TL arası değişmektedir. Yurda kayıt esnasında öğrenciler 1 aylık depozito vermek zorundadır.

KYK yurt fiyatları ne kadar?

KYK yurt ücretleri

  • TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ : 230. DEPOZİTO ÜCRETİ: 314.
  • TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ: 250. DEPOZİTO ÜCRETİ: 342.
  • 3.TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ: 290. DEPOZİTO ÜCRETİ: 342.
  • 4.TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ: 325. …
  • 5.TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ: 360. …
  • 6 TİP KYK YURTLARI. KYK YURT ÜCRETİ: 390.

18 Eki 2021

Yakın Doğu Üniversitesi Özel Üniversite mi?

Yakın Doğu Üniversitesi, 1988 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Başkenti Lefkoşa’da kurulan bir üniversitedir….

Yakın Doğu Üniversitesi
Kuruluş 1988
Tür Özel
Eğitim dil(ler)i İngilizce ve Türkçe
Rektör Prof. Dr. Ümit Hassan

Kıbrıs devlet yurdu var mı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Lefke’de kız ve erkek, Magosa’da kız ve erkek, Güzelyurt’ta kız olmak üzere toplam 3 tane Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdu bulunmaktadır.

Kıbrısta KYK yurdu ne kadar?

Yurt ücreti ve Güvence Bedeli: Yurtların 2019 yılı aylık yurt ücreti 500.-TL, güvence bedeli 683.-TL’dir. Depozito ücreti, KYK yurtlarına girişte bir kereliğine ödenen ve kaldığınız odada bir hasar oluşturmadığınız takdirde yurttan çıkarken tarafınıza ödenen güvence bedelidir.

Kıbrıs KYK yurdu var mı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Lefke’de kız ve erkek, Magosa’da kız ve erkek, Güzelyurt’ta kız olmak üzere toplam 3 tane Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdu bulunmaktadır.

Kıbrıs’ta hangi üniversitelerin KYK yurdu var?

Yurt Müdürlüğünden Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi kız öğrencileri ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü kız öğrencileri yararlanabilmektedir.

Devlet yurduna kimler başvurabilir?

KYK YURTLARI KİMLERE ÇIKAR ? KYK yurtları ön lisans-lisans-yüksek lisans-doktora öğrencilerine çıkar. Başvuru tarihlerinde başvurusunu yapan adaylar içerisinde belli puanlama yöntemleri ile başvuru yapan adaylara puanlar verilir. Uzaklık, Maddi durum mal varlığı vs gibi durumlar yurt konusunda etkileyici faktörlerdir.

KYK yurt ücreti Hangi aylar ödenmeyecek?

1. Bakanlığımıza bağlı yurtlarda sürekli barındırılan kayıtlı öğrencilerden Temmuz ve Ağustos aylarına ait yurt ücreti alınmaz. Ancak Temmuz ve Ağustos aylarında zorunlu yaz okulu, staj ve benzeri nedenlerle nöbetçi yurtlarda kalacak öğrencilerden barındıkları süreler için ücret peşin alınır.

KYK Yurtları ne kadar 2021?

KYK Yurt Ücretleri 2021-2022

Yurt Tipi KYK Yurt Ücreti Depozito Ücreti
1.Tip KYK Yurtları 275 ₺ 376 ₺
2.Tip KYK Yurtları 300 ₺ 410 ₺
3.Tip KYK Yurtları 325 ₺ 444 ₺
4.Tip KYK Yurtları 375 ₺ 513 ₺

KYK yurt ücreti kaç ay ödenir?

Yurt ücretleri aylık olarak tahsil edilir. Kayıtlarda kayıt gününün de ücreti alınır. Kayıt sildirmelerde ise işlem gününden sonraki günlerin ücreti iade edilir. Yurt ücretleri en geç takip eden ayın onu saat 23.59’a kadar banka aracılığıyla ödenir.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi paralı mı?

Yakın Doğu Üniversitesi‘nde eğitim ücrete tabidir.