Yakın Doğu Üniversitesi’nde hangi bölümler var?

Yakın Doğu Üniversitesi hangi bölümler var?

Yakın Doğu Üniversitesi (KKTC-Lefkoşa)

  • Atatürk Eğitim Fakültesi.
  • Diş Hekimliği Fakültesi.
  • Eczacılık Fakültesi.
  • Fen-Edebiyat Fakültesi.
  • Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi.
  • Hemşirelik Fakültesi.
  • Hukuk Fakültesi.
  • İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

Yakın Doğu Üniversitesi kaç TL?

2021-2022 öğretim yılı eğitim ücretleri Tıp Fakültesi 83,000 TL, Diş Hekimliği Fakültesi 71,500 TL, Eczacılık Fakültesi 57,500 TL, Veteriner Fakültesi 64,800 TL, Hukuk Fakültesi 38,750 TL, Hemşirelik Fakültesi 35,400 TL, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat ve Çevre Mühendisliği Fakültesi, Mimarlık …

Yakın Doğu Üniversitesi paralı mı?

Yakın Doğu Üniversitesi‘nde eğitim ücrete tabidir.

Yakın Doğu Üniversitesi Özel Üniversite mi?

Yakın Doğu Üniversitesi, 1988 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Başkenti Lefkoşa’da kurulan bir üniversitedir….

Yakın Doğu Üniversitesi
Kuruluş 1988
Tür Özel
Eğitim dil(ler)i İngilizce ve Türkçe
Rektör Prof. Dr. Ümit Hassan

Yakın Doğu Üniversitesi ilk 1000 de mi?

Yakın Doğu Üniversitesi, AD Scientific Index’in yayınladığı “En İyi Üniversiteler Sıralaması 2022”de 488’inci sırada yer alarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasına girdi. Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye de dahil edildiğinde ilk 500’de yer alan 4 Türk üniversitesinden biri oldu.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi kimin?

Suat İrfan Günsel (d. 1952, Baf), Yakın Doğu Üniversitesi kurucu rektörü. 1952 yılında Kıbrıs Beşiktepe’de köyün orman görevlisinin oğlu olarak dünyaya geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük üniversitesi olan Yakın Doğu Üniversitesi‘nin kurucu rektörüdür.

Yakın Doğu Üniversitesi burslu ne demek?

u. P. % oranlarında ÖSYM Bursu veriyor. 0 ÖSYM Bursu normal eğitim süresi boyunca, diğer ÖSYM Bursları ise mezuniyete kadar kesintisiz devam eder.

Yakın Doğu Üni hangi semtte?

Yakın Doğu Üniversitesi 37.047333 enlem ve 35.300591 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Güzelyalı Mah. ve Çukurova ilçesine bağlıdır.

Yakın Doğu Hangi ülkeleri kapsar?

Yakın Doğu Sözlük Anlamları Akdeniz’in doğu kıyısında, Suriye, Mısır, Lübnan, İsrail, Ürdün’ün oluşturduğu bölge.

Yakın Doğu Üniversitesi devlet yurdu var mı?

Yurt ve Barınma Yakın Doğu Üniversitesi kampusünde 1, 2, 3 ve 4 kişilik oda kapasitelerine sahip 6sı kız yurdu, 7si erkek yurdu olmak üzere 13 blokluk yapı düzeni içerisinde yurtlar mevcuttur. Yurtlar imkanlarına göre Ekonomik Yurt, Standart Yurt ve Lüks Yurt şeklinde düzenlenmiştir.

Yakın Doğu Veterinerlik kaç yıl?

300590341 | Yakın Doğu Üniversitesi Veterinerlik Bölümü (4 yıllık lisans) 2021 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz. Haberimiz Kktc-Lefkoşa ilimizde yer alan Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi tercihi yapmayı düşünen öğrencilerimize rehber olacaktır.

Kıbrıs Üniversiteleri paralı mı?

Şu anda Kıbrıs‘ta tamamen ücretsiz bir üniversite yok, ancak Kıbrıs‘ta çok düşük öğrenim ücretleri olan ve sizi merakta bırakacak tonlarca üniversite var.

Yakın Doğu Üniversitesi ilk kaçta?

Yakın Doğu Üniversitesi, AD Scientific Index’in yayınladığı “En İyi Üniversiteler Sıralaması 2022”de 488’inci sırada yer alarak dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesi arasına girdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi dünyada kaçıncı sırada?

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 7. Yıllık U.S. News & World Report Dünyanın En İyi Üniversiteleri Sıralaması 2021’de 1,148’inci sırada yer aldı. 80’in üzerinde ülkeden üniversitelerin değerlendirildiği listede, 13 farklı gösterge ile üniversitelerin akademik araştırma performansları, küresel ve yerel saygınlığı …

Suat Gunsel nereli?

Beşiktepe, KıbrısSuat Günsel / Doğum yeri