Kanal D Yüzleşme ne?

Yüzleşme neden bitti Kanal D?

Kanal D, reytingleri istenen seviyeye çıkamayan o programı yayından kaldırma kararı aldı. Kanal D ekranlarında bir süre önce başlayan Doç Dr. Oytun Erbaş’ın sunduğu Yüzleşme programıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. … Yüzleşme‘nin beklenen reytinglerin çok altında kalması ekran macerasının kısa sürmesine neden oldu.

Yüzleşme kaç bölüm?

Yüzleşme, ilk bölümü 5 Mart 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in yaptığı Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisidir. 26 Mart 2019 tarihinde yayımlanan 4. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Kanal D Yüzleşme ne zaman?

Birbirini tanımayan yedi kişinin psikolojik sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geldiği program Yüzleşme, hafta içi her gün 16:15’te Kanal D ekranlarında yer alıyor.

Yüzleşme Programı Ebru kimdir?

Programda davranışlarının yanı sıra güzelliğiyle ön plana çıkan Ebru Kıyak 22 yaşında ve üniversite öğrencisi. Yeme bozukluğu problemi sebebiyle yarışmaya başvuran Ebru aynı zamanda İstanbul’da yaşıyor. Marka iletişimi bölümü öğrencisi olan Kıyak, sosyal medyada sıkça konuşulan isimler arasında yer almayı başardı.

Yüzleşme kalktı mı?

Uğur Yücel ve Hande Doğandemir’in son dizisi Yüzleşme final bölümü ile bu akşam ekranlara veda ediyor. 26 Mart 2019 günü yayınlanacak son bölümü ile final yapacak olan Yüzleşme‘nin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

Yüzleşme programı hangi kanalda?

Doçent Doktor Oytun Erbaş’ın moderatörlüğünde Birbirini tanımayan yedi farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geleceği “Yüzleşme” 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Yüzleşme nasil bir program?

Aynı evde yaşayan katılımcılar sağlık sorunlarına çözüm ararken, Doç. Dr. Erbaş ve uzman doktorlar da ev sakinlerine hem psikolojik hem de tıbbi açıdan destek oluyor. Yüzleşme programının uzman hekim kadrosu bir araya gelerek hastalıkları, tedavileri ve tedavi sürecinde yaşananları masaya yatırıyor.

Kanal D Yüzleşme bitti mi?

Yüzleşme Kanal D‘de hafta içi her gün ekrana gelmekte olan program çekimleri sona erdiği açıklandı. … Bugünkü Kanal D yayın akışında yer almayan Yüzleşme ise dikkatlerden kaçmadı. Yüzleşme yerine Kanal D yayın akışında Arkak Sokaklar’ın eski bölümü ekrana geleceğini görüyoruz.

Yüzleşme programi hangi kanalda?

Doçent Doktor Oytun Erbaş’ın moderatörlüğünde Birbirini tanımayan yedi farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geleceği “Yüzleşme” 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

Yüzleşme Erdem nereli?

Mete Erdem
Doğum 26 Temmuz 1936
Ölüm 19 Aralık 1979 (43 yaşında) Manisa
Eğitim Üniversite
Meslek Siyasetçi, Eczacı

Yüzleşme Ali Fuat kimdir?

Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Ali Fuat, yayınlanan fragmanda bordo ceket ve beyaz gömleği ile dikkat çekmeyi başardı. İzleyiciler sosyal medya hesaplarında “bu yarışmacıyı nereden hatırlıyorum?” yönünde birçok mesaj attı. Kendisi şoförlük yapsa da asıl mesleği aşçılık.

Yüzleşme amaç ne?

YÜZLEŞME KONUSU Masal, 15 sene önce umutlarını hayallerini ve gerçek adını bıraktığı Kalender Kasabasına bambaşka bir kimlikle geri döner. Amacı kendisinden çalınan hayatının intikamını almak ve bunu ona yapanlarla yüzleşmektir.

Yüzleşme programı ne anlatıyor?

Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın sunacağı, Birbirini tanımayan yedi farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geleceği “Yüzleşme”, yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Yüzleşme programı ne zaman başlayacak?

Yüzleşme programının uzman hekim kadrosu bir araya gelerek hastalıkları, tedavileri ve tedavi sürecinde yaşananları masaya yatıracak. Ev sakinlerinin 7 gün 24 saat birlikte yaşayacakları, ‘Yüzleşme‘, 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Kanal D Yüzleşme programının konusu ne?

Birbirini tanımayan yedi farklı kişinin sağlık sorunları ve hayata tutunma çabalarının ekrana geleceği “Yüzleşme”, Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın moderatörlüğü ile Kanal D‘de……