Real neden kapandı?

Real market battı mı?

Alman perakende şirketi Metro, Ocak 2014 tarihinde Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik’e sattı. Yaklaşık 1,800 kişiyi istihdam eden Real Türkiye 2012/13 mali yılında 256 milyon euro ciro elde etti. 2017 yılında Real Türkiye iflas etti.

Real Marketin yerine ne açıldı?

M1 Kartal (ANPA GROSS KARTAL OLDU)

Izmit Real kim aldı?

Real izmit AVM kime satıldı Haberi METRO Properties’in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul’e satıldı.

Izmit Real AVM kapandı mı?

Türkiye genelinde 5 mağazası bulunan Real marketler grubu İstanbu Fulya, Gebze Center, Kartal ve İzmit‘teki mağazalarının tamamını kapatıyor. Sadece Ankara’daki Bilkent mağazasının şimdilik faaliyetlerine devam edeceği öğrenilirken mağazalardaki tüm malların da Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Real i kim satın aldı?

Beğendik Marketler Zinciri, Alman Real‘i satın aldı. Avrupa’nın en büyük perakende şirketlerinden Metro Group bünyesinde bulunan Real‘in İstanbul, Ankara, Konya, Antalya ve İzmit’teki 12 mağazası Beğendik’e geçti.

M1 Real sahibi kim?

Alman perakende şirketi Metro , Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik’e sattığını açıkladı.Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.

Kocaeli Carrefour neden kapandı?

İzmit‘te kapanan bir başka alışveriş merkezi olan Carrefour yine Haldızlar tarafından Vakıfbank ile ortaklaşa satın alınmış ama daha sonra tıpkı REAL AVM’de olduğu gibi Haldızlar’ın ekonomik krize girmesiyle borçları karşılığında Vakıfbank’a devredilmişti.

Real Ankara kapandı mı?

Uzun yıllardan beri faaliyet gösteren kentimizin ilk hipermarketi Real iflas nedeniyle şehrimizden çekilmişti. Önce içerideki mallar TIR’larla Ankara Bilkent Real‘e gönderildi.

Izmit real ne zaman açıldı?

8 Haziran 2000’de hizmete açılan, Real Alışveriş Merkezi. İzmit‘te Hipermarket kültürünün ilk temsilcilerinden olarak bölgede etkin bir rol oynamıştır. 30 mağazası, 930 adetlik otoparkı ile çağdaş alışveriş merkezlerinin gerektirdiği tüm birimlere sahiptir.

M1 Real kaç yılında kuruldu?

2000 yılındaki açılışından bu yana Adana’nın en iyi alışveriş merkezi olma özelliğini koruyan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2009 yılında gerçekleştirdiği ilk büyüme ve sonrasında, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduran bir alışveriş merkezi olarak bölgenin çekim merkezi haline geldi.

M1 Real kime ait?

Alman perakende şirketi Metro , Real Türkiye’yi Hacı Duran Beğendik’e sattığını açıkladı.Şirket satış bedeli hakkında bilgi vermedi.

Adana M1 AVM sahibi kim?

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Real market sahibi kim?

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, Real‘in Konya‘da bulunan AVM’sini 2017’nin ilk başında İttifak Holding’in AVM markası Adese’ye sattı.

Real Konya kimin?

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, Real‘in Konya‘da bulunan AVM’sini 2017’nin ilk başında İttifak Holding’in AVM markası Adese’ye sattı.

Konya Real neler var?

Real Hipermarket, Media Markt, Avşar Sinemaları, Park Luna Eğlence Merkezi, Electro World, LC Waikiki, De Facto, Opema, Ayakkabı Dünyası ve Deichmann gibi çok sevilen markaların yer aldığı M1 Merkez Konya AVM, ferah ortamı ve tadına doyulmaz lezzet seçenekleri ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.