Eski tweetlere nasıl bakılır?

Twitter’da neden eski tweetleri göremiyorum?

Bir haftadan daha eski Tweetler, dizinleme kapasitesi kısıtlamaları nedeniyle zaman akışlarında veya aramalarda görüntülenemeyebilir. Eski Tweetler asla kaybolmaz ancak her zaman görüntülenemez.

Twitter’da ilk tweete nasıl gidilir?

Twitter, üyelerinin attığı ilk tweeti gösteren yeni bir sayfa yayınladı. Twitter, kullanıcıların gönderdiği ilk tweeti gösteren yeni bir servisini duyurdu. Söz konusu sayfada kullanıcılar, kullanıcı adı yazarak o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabiliyor.

Twitter’da eski beğenileri nasıl görebilirim?

Başkalarının neleri beğendiğini nasıl görürüm?

  1. Twitter uygulamasından (iOS veya Android): Hesabın profiline gidin ve Beğeni öğesine dokunun.
  2. Twitter.com üzerinden: Hesabın profil sayfasına gidin ve Tweet zaman akışının üst kısmındaki Beğeni sekmesine tıklayın.

Twitter yorumları nasıl görebilirim?

  1. Gizli yanıt simgesine tıklayın veya dokunun.
  2. Göstermek istediğiniz yanıttaki simgesine tıklayın veya dokunun.
  3. Yanıtı göster’i seçin.

Twitter eski tweetleri siliyor mu?

Twitter‘da geçmiş zamanda paylaştığınız tweetleri silmek istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey, Twitter‘a şifrenizle girip “Ayarlar ve gizlilik” bölümünü seçip “İçerik başlığı” yanında bulunan “Tweet arşivin” yazan yerdeki “Arşivini iste” tuşuna bir kere basmanız.

Twitter yer işaretlerini kimler görebilir?

Yer işaretlerimi kimse görebilecek mi? Hayır, Yer İşaretleri özeldir ve Twitter hesabınızda yalnızca sizin tarafınızdan görülebilir.

Ilk tweet kaç yılında atılmıştır?

Twitter 21 Mart 2006 tarihinde atılan ilk tweet‘le resmen kamuoyu önüne çıktı. İlk tweet daha sonra Twitter CEO’su olacak Jack Dorsey tarafından atıldı.

Ile Tweet nasıl atılır?

Tweet atmak için, bu platformda özel bir alan ayrılmıştır. Burada belirli karakterde olan yazı kısmına atmak istediğiniz tweeti yazarak tweetle tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Twitter kimin beğendiğini göremiyorum?

Toplam 1 Cevap. Korumalı hesaplar beğenmiştir. Gizli hesaplar beğenenlerde veya rtleyenler listesinde gözükmezler. Güncelleme: Denedeğin hesaplarınla baktığında o beğenen kişilerin hesapları gizliyse ve gizli hesabı olanları takip etmiyorsan göremezsin.

Twitterda nasıl beğeni alınır?

Twitter‘da Beğeni ve Takipçi Arttırmak İçin 6 İpucu

  1. Görsel İçeren Tweetler Paylaşmaya Özen Gösterin.
  2. Video Paylaşımına Önem Verin.
  3. Hashtag Kullanımına Önem Verin.
  4. Esprili Olun.
  5. Viral Olaylar Zincirine Katılın.
  6. Reklam verin.
  7. E-ticaret Sitenizi Ticimax ile Öne Çıkarın.

Twitter hesabıma başkasının girdiğini nasıl anlarım?

Öncelikle ana sayfada sağ üstteki profil resmimize tıklıyoruz ve Ayarlar seçeneğine gidiyoruz. Soldaki menüden Twitter verilerin bölümünü seçiyoruz ve parolamızı giriyoruz. Sayfayı biraz aşağı kaydırınca göreceğimiz Cihaz Geçmişi bölümünde, hesabınıza erişmek için kullandığınız cihazları görebilirsiniz.

Twitter’da ment ne demek?

Türkçesi bahsedenler anlamına gelen mention, kullanıcıların tweet’lerinde birbirlerinin kullanıcı adlarını @kullanıcıadı şeklinde kullanmalarıdır. Önce bildirimler daha sonra bahsedenler kısmına tıklayarak siz de mention edildiğiniz tweet’leri görebilirsiniz.

Tweet silinir mi?

Silmek istediğiniz Tweeti bulun. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun. Sil öğesine dokunun. Onaylamak için Evet’e dokunun.

Twitter veri arşivi nedir?

twitter‘ı türkçe kullanan üyelerin, ilk tweetlerinden itibaren (retweetler de dahil) bütün paylaşımlarını tek dosya halinde bilgisayarlarına indirmesi durumudur.

Twitter yer işaretleri başkası görür mü?

Yer işaretlerimi kimse görebilecek mi? Hayır, Yer İşaretleri özeldir ve Twitter hesabınızda yalnızca sizin tarafınızdan görülebilir.