Yenikapı metrodan Beşiktaş nasıl gidilir?

Yenikapıdan Beşiktaş nasıl gidilir?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme’de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Beşiktaşta metro nerede?

Beşiktaş (İstanbul metrosu)

Beşiktaş
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Beşiktaş, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 41°04′14.9″K 28°58′49.2″D
Sahip İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Beşiktaş’a vapurla nasıl gidilir?

Beşiktaş’a, şehrin diğer kıyısındaki Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinden denizyolu ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Kadıköy’den Beşiktaş’a vapur ile ulaşım, ortalama 20 dakika sürmektedir. Kadıköy-Beşiktaş arası vapur yolculuğu için, İstanbul Şehir Hatları ya da Dentur Avrasya’nın vapur seferlerini tercih edebilirsiniz.

Yenikapı’dan Ortaköy’e nasıl gidilir?

Yenikapı-Havalimanı metrosuna binilir ve Aksaray’da inerek Kabataş-Bağcılar tramvayına aktarma yapıp Kabataş’ta inilir. Kabataş’tan kalkan 22,25E numaralı otobüslerden birine binerek Ortaköygidilir. DT1, 40T veya 42T numaralı otobüslerden birine binilir ve Ortaköy durağında inilir.

Beşiktaştan stada nasıl gidilir?

Beşiktaş vapur iskelesinde indikten sonra Çırağan Sarayı istikameti yönüne doğru devam etmeniz gerekmekte. Maç günleri bu yol oldukça kalabalık ve coşkulu olmasından dolayı en çok tercih edilen güzergâh. Ağaçlarla kaplı bu yol yaklaşık 15-20 dakika yürüyerek geçildikten sonra stada ulaşım sağlayabilirsiniz.

Metro Eminönüne gider mi?

İstanbul’daki metro hatlarında direkt olarak Eminönü’ne giden bir istasyon bulunmamaktadır. Ancak M2 numaralı Yenikapı – Hacıosman – Taksim metro hattında bulunan İstanbul Üniversitesi – Vezneciler durağı Eminönü’ne yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Mecidiyeköy Beşiktaş nasıl gidilir?

Beşiktaş bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden 30A BeşiktaşMecidiyeköy adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 129T, 28T, 29C, 30A, 30M, 36L, 559C, 55B.
  2. Metro: M2, M7.
  3. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-61, MİNİBÜS: SRY-16.
  4. Vapur: ÜSKÜDAR – BEŞIKTAŞ

5 Mar 2022

Pendik Beşiktaş nasıl gidilir?

Pendik bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden besiktas kabatas adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 132P, 16, 16A, E-9, KM26, KM33.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-310, MİNİBÜS: C-88, MİNİBÜS: C-89.

10 Şub 2022

Mecidiyeköy Beşiktaş metro ne zaman?

Günlük ortalama 80 bin yolcu taşıyan M7 metro hattının 7 Nisan 2021 tarihinde kapatılan Mecidiyeköy istasyonu, 2021 Aralık ayı sonunda kullanıma açılacak.

Marmaray Beşiktaş’a gider mi?

Beşiktaş’a gitmenin bir diğer yolu da Marmaray‘dır. Anadolu yakasından Beşiktaş’a geçecek olan yolcuların Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı, Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray hatlarına binerek oradan otobüs ya da dolmuşlarla Beşiktaş’a geçebilirler.

Eminönünden Beşiktaş’a vapur var mı?

İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü – Beşiktaş Vapuru konumundan ilk Vapur saat kaçta geçer? KADIKÖY – KARAKÖY – EMINÖNÜ, İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü – Beşiktaş Vapuru konumundan geçen ilk Vapur aracıdır. 04:05 civarında geçer.

Beşiktaştan vapurla nereye gidilir?

Eminönü’nden başlayarak Anadolu Kavağı’nda sona eren güzergâhta Boğaz Hattı Vapuru, Kabataş, Beşiktaş, Ortaköy, Üsküdar, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Arnavutköy, Bebek, Kandilli, Küçüksu, Anadolu Hisarı, Kanlıca, Emirgan, İstinye, Çubuklu, Paşabahçe, Beykoz, Büyükdere, Sarıyer, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı olmak …

Ortakoye gitmek icin hangi durakta inmek lazim?

Ortaköy‘e Toplu Taşıma İle Ulaşım Üsküdar’dan Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş’ta Ortaköy yönüne doğru giden vapurla Bahçeşehir Üniversitesi durağında inerek yine aynı numaralı otobüslerle Ortaköy durağında inerek Ortaköy‘e ulaşmak mümkündür.

Ortaköy’e hangi otobüsler gider?

Beşiktaş’tan harekete geçen 22, 22RE, 25E, 40T, 42T, DT1 numaralı otobüslerde Ortaköy durağında inilebilmektedir. Ortaköy’e giden diğer otobüsler ise; 129T, 28, 28T, 29C, 30M, 40B, 55B, 62, 63 numaralı otobüslerdir.

Beşiktaş stadı hangi durakta?

Son seçenek olarak da Metroya bindiğiniz istikametin güzergahına göre; Gayrettepe istasyonunda inip, Zincirlikuyu Metrobüs durağı Beşiktaş çıkışından çıkıp, Minibüsler ile Beşiktaş‘a vardıktan sonra yürüyerek stada ulaşabilirsiniz.