Yenikapı Otogar metro kaç durak?

Yenikapı otogar kaç durak?

YenikapıOtogar güzergâhında M1ᴀ ve M1ʙ hatlarında ortak kullanılan 8 istasyon, Otogar – Atatürk Havalimanı güzergâhında M1ᴀ hattına ait 10 istasyon ve Otogar – Kirazlı güzergâhında ise M1ʙ hattına ait 5 istasyon olmak üzere sistemde toplamda 23 istasyon bulunmaktadır.

Yenikapı Otogar metro kaç dk?

M1B işletmesi, Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında M1A hattı ile ortak yapılmaktadır. Otogar İstasyonu’ndan sonra ayrılan hat, Esenler ve Bağcılar Meydan’dan geçerek Kirazlı bölgesinde M3 Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro hattı ile entegre olarak sonlanmaktadır. Sefer Süresi: 25 Dk.

Yenikapı ITÜ Ayazağa metro kaç dk?

M2 (İstanbul metrosu)

M2 (Yenikapı – Hacıosman) Metro Hattı M2 (Sanayi Mahallesi – Seyrantepe) Şube Metro Hattı
Sefer sıklığı Yenikapı – Hacıosman: 6 dakikada bir sefer Sanayi Mahallesi – Seyrantepe (Mekik): 9 dakikada bir sefer
Yolculuk süresi 32 dakika
Rotalar M2, Shuttle
Yolcu kapasitesi 285,000

Yenikapı metro istasyonu nerede?

Yenikapı Aktarma Merkezi

Yenikapı
Yenikapı M2 Metro İstasyonu
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Aksaray Mahallesi, Langa Bostanları Sokak, 34096 Fatih, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 41.00558°K 28.95146°D

Kirazlı Yenikapı hattı kaç dk?

M1B (Kirazlı – Bağcılar‎→Yenikapı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M1B hattında 13 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 22 dakika.

Yenikapı’dan otogara nasıl gidilir?

Yine Yenikapı– Hacıosman Metrosu’na binip Taksim’de inerek oradan Esenler Otogarı’na giden 830 numaralı otobüse binebilirsiniz. Anadolu Yakası’ndan gidecek olanlar Üsküdar ya da Kadıköy’den Eminönü’ne geçerek oradan 910 numaralı Esenler Otogarı’na giden otobüslere binip otogara gidebilirler.

Yenikapıya metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy-Kartal metrosu ile Marmaray’a oradan da Marmaray Yenikapı durağına ulaşmak mümkün. Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

Yenikapıdan otogara nasıl gidilir?

Yine Yenikapı– Hacıosman Metrosu’na binip Taksim’de inerek oradan Esenler Otogarı’na giden 830 numaralı otobüse binebilirsiniz. Anadolu Yakası’ndan gidecek olanlar Üsküdar ya da Kadıköy’den Eminönü’ne geçerek oradan 910 numaralı Esenler Otogarı’na giden otobüslere binip otogara gidebilirler.

Yenikapi Haciosman arasi kac dk?

Yenikapı Hacıosman Metro Sefer Saatleri hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 31 dakika (Tek yön) Yenikapı Hacıosman Arası sefer sıklığı 5 (Pik Saatte) dakika, Taksim – Hacıosman Arası 2,5 (Pik Saatte) dakika, Sanayi Mahallesi – Seyrantepe Mekik Sefer 9 (Pik Saatte) dakika.

Yenikapıya hangi metro gider?

Bu Metro hatları Yenikapı yakınından geçiyor: M1A, M2.

Yenikapı’dan Bagcilara nasil gidilir?

Yenikapı durağında inecekseniz; Yenikapı– Kirazlıtepe metro hattına aktarma yaparak Bağcılar’a gidebilirsiniz. Kazlıçeşme durağında inecekseniz; 97E no’lu Mahmutbey / Güneşli- Kazlıçeşme otobüs hattına aktarma yaparak Bağcılar’a gidebilirsiniz.

M1B açık mı?

M1B metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:05’da çalışmaya başlıyor ve 23:52’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Otogara nasıl gidilir metrobüsle?

Metrobüs ile Esenler’e gitmek için ise şu güzergahı takip edebilirsiniz;

  1. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin.
  2. Metrobüsten Merter Metrobüs Durağı’nda inin.
  3. Merter Metro istasyonuna ulaşın.
  4. Aksaray yönüne giden metroya binin.
  5. Metrodan otogarda inin.

16 Eki 2016

Esenler Otogar hangi iett otobüsleri?

ESENLER OTOGARI 390 YEŞİLPINAR-OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 760 CİHANGİR MAH. – AVCILAR OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 303B SİLİVRİ CEZAEVİ – OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 830 OTOGAR– TAKSİM Hat saatleri için lütfen tıklayınız.

Yenikapı IDO iskelesine metro ile nasıl gidilir?

İDO Yenikapı İskelesi’ne ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer toplu taşıma aracı, metro hattıdır. M2 Hacıosman – Yenikapı güzergahını kullanarak trafiğe takılmadan hızlıca Yenikapı İskelesi’ne varabilirsiniz. M2 hattına alternatif olarak ise, M1A ve M1B metro hatlarını da tercih edebilirsiniz.