Esenler Yenikapı Metro kaç dakika?

Yenikapı Metro kaç dakika?

Ek bilgi: M2 hattında 15 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 29 dakika.

Yenikapı metrodan Esenler otogara nasıl gidilir?

METRO İLE ESENLER OTOGARI’NA ULAŞIM Esenler Otogar’a Metro ile gitmek için M1A ve M1B Metro hatlarına binip Otogar durağında inebilirsiniz. Ya da M2 Yenikapı– Hacıosman Metrosu’na binerek Taksim ya da Şişli/ Mecidiyeköy duraklarında inip oradan kalkan otobüslerle Esenler Otogar’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yenikapı Otogar arası kaç durak?

İstasyon yapıları YenikapıOtogar – Atatürk Havalimanı güzergâhında 18 istasyon ve Otogar – Kirazlı güzergâhında ise 5 istasyon olmak üzere toplamda 23 istasyon bulunmaktadır.

Yenikapı ITÜ Ayazağa metro kaç dk?

M2 (İstanbul metrosu)

M2 (Yenikapı – Hacıosman) Metro Hattı M2 (Sanayi Mahallesi – Seyrantepe) Şube Metro Hattı
Sefer sıklığı Yenikapı – Hacıosman: 6 dakikada bir sefer Sanayi Mahallesi – Seyrantepe (Mekik): 9 dakikada bir sefer
Yolculuk süresi 32 dakika
Rotalar M2, Shuttle
Yolcu kapasitesi 285,000

Yenikapıya metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy-Kartal metrosu ile Marmaray’a oradan da Marmaray Yenikapı durağına ulaşmak mümkün. Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

Metro durak arası kaç dakika?

İlk istasyon ve son istasyon arasındaki sefer süresi 20 dakika sürüyor. İstasyonlar arası ortalama ulaşım süresi 2 dakika. Günün en yoğun saatlerinde, seferler arası bekleme süresi 5 dakikaya kadar düşüyor. Seferler arası en uzun bekleme süresi ise 10 dakika.

Esenler Otogar hangi iett otobüsleri?

ESENLER OTOGARI 390 YEŞİLPINAR-OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 760 CİHANGİR MAH. – AVCILAR OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 303B SİLİVRİ CEZAEVİ – OTOGAR Hat saatleri için lütfen tıklayınız. 830 OTOGAR– TAKSİM Hat saatleri için lütfen tıklayınız.

Metrobüsle esenler otogara nasıl gidilir?

Metrobüs ile Esenler‘e gitmek için ise şu güzergahı takip edebilirsiniz;

  1. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin.
  2. Metrobüsten Merter Metrobüs Durağı’nda inin.
  3. Merter Metro istasyonuna ulaşın.
  4. Aksaray yönüne giden metroya binin.
  5. Metrodan otogarda inin.

16 Eki 2016

Yenikapı Kirazlı arası kaç dk?

13 istasyon bulunan YenikapıKirazlı Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 25 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 4 (Pik Saatte) dakikadır.

Yenikapıya hangi metro gider?

Bu Metro hatları Yenikapı yakınından geçiyor: M1A, M2.

Yenikapı metrodan nerelere gidilir?

Yenikapı İstasyonu’nda, M2 Yenikapı – Hacıosman ve Marmaray işletmesine, Aksaray ve Bağcılar Meydan istasyonlarında, T1 Bağcılar – Kabataş Tramvay Hattı’na, Kirazlı İstasyonu’nda, M3 Kirazlı – Olimpiyat – Başakşehir Metro Hattı’na aktarma yapılabilir.

M4 metro durak arası kaç dakika?

M4 hattı durakları arasındaki mesafe süresi ise yaklaşık 2 dakika. Fakat bu süre erişimde hesaba katıldığında 10 dakikayı bulabiliyor.

Metro ücreti ne kadar?

Metro, otobüs ve vapur alınan tam elektronik bilet ücreti 4.03 liradan 5.48 liraya, öğrenci bileti 1.96 liradan 2.66 liraya yükseldi. 2022 Aylık akbil olarak bilinen tam mavi kart aylık 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Mecidiyeköy Esenler Otogar hangi otobüs gider?

75O (İETT) 75O otobüs hattının ilk durağı Mecidiyeköy Avm olup son durağı Otogar durağıdır. 75O (Mecidiyeköy Avm‎→Otogar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 75O hattında 20 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 36 dakika.

39O hangi otogara gidiyor?

39O otobüs hattı (Yeşilpınar‎→Otogar), Yeşilpınar durağından başlayıp Otogar durağına gidene kadar 47 duraktan geçiyor. 39O otobüs hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:05’da çalışmaya başlıyor ve 21:35’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.