Levent Metrosu nereye gidiyor?

Yenikapı Levent metro kaç durak?

M2 (Hacıosman‎→Yenikapı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M2 hattında 15 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 29 dakika.

M2 metro nerede?

M2 (İstanbul metrosu)

M2 (Yenikapı – Hacıosman) Metro Hattı
Tip Metro
Sistem İstanbul metrosu
Durum İşletmede Yenikapı – Hacıosman Sanayi Mahallesi – Seyrantepe (Şube hattı) Plan aşamasında Yenikapı – İncirli Hacıosman – Sarıyer Seyrantepe – Alibeyköy Cep Otogarı (Şube hattı)
Bölge İstanbul, Türkiye

Levent Hisarüstü metro kaça kadar açık?

M6 metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 05:58’da çalışmaya başlıyor ve 23:58’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

M2 metroya nasıl gidilir?

Taksim, Beyoğlu bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Yenikapı – Hacıosman Metrosu (M2) adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 129T, 37T, 48T, 49T, 76D, DT1, DT2.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK)
  3. Metro: M2.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-31, DOLMUŞ: D-61.

5 Mar 2022

Yenikapıya metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy-Kartal metrosu ile Marmaray’a oradan da Marmaray Yenikapı durağına ulaşmak mümkün. Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanacaktır.

Hacı Osman metro durağı nerede?

Hacıosman (İstanbul metrosu)

Hacıosman
Hacıosman Metro İstasyonu
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Tarabya Mahallesi, Tarabya Bayırı Caddesi, 34457 Sarıyer, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 41.13993°K 29.03077°D

Levent Hisarüstü metrosu çalışıyor mu?

M6 metro hattının ilk durağı Levent olup son durağı Boğaziçi Üniversitesi durağıdır. M6 (Levent‎→Boğaziçi Üniversitesi), her gün çalışıyor.

Levent metro kaça kadar?

M2 metro hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 00:00’da çalışmaya başlıyor ve 23:45’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Marmarayla Hacıosmana nasıl gidilir?

Marmaray ile gelecekseniz; Sirkeci durağında inerek T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattına ya da Yenikapı durağında inerek M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına aktarma yapabilirsiniz.

Metrobüsten metroya aktarma hangi durak?

Metrobüsten M2 Yenikapı-Taksim-Hacıosman Hattına Hangi Durakta Aktarma Yapılıyor? Metrobüsün Mecidiyeköy durağından M2 Metro Hattının Mecidiyeköy durağına aktarma yapılabiliyor. Ayrıca, Metrobüsün Zincirlikuyu durağından M2 Metro Hattının Gayrettepe durağına aktarma yapılabiliyor.

Yenikapıya hangi metro gider?

Bu Metro hatları Yenikapı yakınından geçiyor: M1A, M2.

Yenikapı metrodan nerelere gidilir?

Yenikapı İstasyonu’nda, M2 Yenikapı – Hacıosman ve Marmaray işletmesine, Aksaray ve Bağcılar Meydan istasyonlarında, T1 Bağcılar – Kabataş Tramvay Hattı’na, Kirazlı İstasyonu’nda, M3 Kirazlı – Olimpiyat – Başakşehir Metro Hattı’na aktarma yapılabilir.

Vadi istanbula nasil gidilir metro?

Zincirlikuyu metrobüs hattından Gayrettepe- Hacıosman metro hattına geçiş yapın. Sanayi mahallesi durağına gelindiğinde Seyrantepe/TT Arena metrosuna aktarma yapın. Seyrantepe’de indikten sonra HAVARAY ile doğrudan Vadi İstanbul‘un içine geçiş yapabilirsiniz.

Levent Hisarüstü metro ne zaman açıldı?

M6 (Levent – Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü) Metro Hattı, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda, ilk istasyonu Levent son istasyonu ise Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü olan metro hattıdır. 19 Nisan 2015’te Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun birlikte katıldıkları törenle hizmete açılmıştır.

Levent mahallesi nasıl gidilir?

Levent, Beşiktaş bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden 1. Levent İETT Durağı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 122M, 25A, 29C, 29D, 36L, 41AT, 622, 63.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-14, MİNİBÜS: SRY-16.