Çocuklar Duymasın oyuncuları Tansel Kimdir?

Tansel Bey kimdir?

Tansel gözde lokantaları dolaşıp, yemeklerini değerlendiren bir gurmedir. Bir gazetede “Lezzetlerin efendisi” takma ismiyle yemek kritikleri yazmaktadır. Takma isimle yazdığı bu yazılar, oldukça etkili olmakta, Lokantalar için olumlu ya da olumsuz sonuçlar doğurmaktadır.

Çocuklar Duymasın Tanselin kizlari kimdir?

Bilindiği gibi Haluk ile Meltem’in villa komşuları olan Tansel beyin iki kızı var. Kızlardan birinin adı Ece diğerinin adı ise Melis’tir. Ece karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aydan’dır. Yani tam olarak Aydan Koptur Ece karakterini canlandırıyor.

Çocuklar Duymasın Tansel’in kızı Melis kimdir?

Tam adı Aydan Koptur’dur. 30 yaşında olan Aydan Koptur, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda okudu. Bale Bölümü’nü tamamlayan Aydan Koptur, sinema ve oyunculuk hevesiyle televizyon dünyasına girdi.

Çocuklar Duymasın Arda Bey kimdir?

Haluk Özenç’in Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Arda karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Aydın Tansel Kimdir Biyografi?

Tansel, 29 Mayıs 1945 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Annesinin ismi Cahide ve babasının ismi Selahattin Tansel‘dir. Çocukluğu Ankara, Bahçelievler’de geçti. Çocukluk yıllarında daha ilkokul 1.sınıfta mandolin dersleri almaya başladı.

Cem Emüler nereli?

19 Nisan 1962’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Çocuklar Duymasın Ahsen Mutlu Kim?

Ahsen Mutlu 11.09.1985 Doğumludur. 2007 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesin’den mezun oldu. Ayrıca sadri alışık kültür merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Annesi Ankara Spor Akademisi mezunu basketbol , tenis ve yüzme antönörlüğü yapmış ve Ege Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu’nun Müdürlüğünden emekli olmuştur.

Çocuklar Duymasın Melis kimdir Instagram?

Melis İşiten (@melisisiten) • Instagram photos and videos.

Çocuklar Duymasın daki Merve’nin gerçek adı ne?

Merve Kimdir? (Öykü Güven) – Çocuklar Duymasın Oyuncuları

Çoçuklar Duymasın yeni sezon evi nerede?

Arma Kent Siteleri’ni içerisinde bulunduran meşhur sokakta yer alan Çocuklar Duymasın Apartmanı, Yeni Levent Anadolu Lisesi’nin yanındadır. İstanbul Beşiktaş’ta bulunmaktadır.

Çoçuklar Duymasın Meltem değişti mı?

Birçok kişi hatırlamasa da dizide Meltem‘i bir dönem Zeynep Tokuş canlandırdı. Aslında düşünülen bundan sonra Meltem‘i Zeynep Tokuş’u oynamasıydı ancak bu sadece çok kısa sürdü. Tamer Karadağlı’nın ayrılışıyla birlikte Zeynep Tokuş da projeden ayrıldı.

Aydin Tansel yaşıyor mu?

1 Nisan 2016Aydın Tansel / Ölüm tarihi

Aydın Tansel kaç yaşında öldü?

70 yaşında (1945–2016)Aydın Tansel / Öldüğü zamanki yaşı

Cem Emüler hangi dizilerde oynadı?

Oks Anneleri
En Son Babalar Duyarşu tarihten beri: 2002Çocuklar Duymasınşu tarihten beri: 2017Aşk Laftan Anlamaz2016 – 2017
Cem Emüler/TV şovları

Cem Emüler kaç yaşında?

59 yaşında (19 Nisan 1962)Cem Emüler / Yaş