Trabzon hangi şartlarda tur atlar?

TS nasil tur atlar?

vb. gibi 2,3,4 ve daha fazla farkla rakibini yenerse bu durumda Trabzonspor kesinlikle tur atlamış olur. Yani eğer 1 farkla Roma’yı yenerse maç uzatmalara gider. Ama 2 ve daha fazla fark ile maçı yenerse TS tur atlayan taraf olur.

Trabzon Romayı nasıl eler?

Son dakika… UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında sahasında İtalya Seri A ekiplerinden Roma’yı konuk eden Trabzonspor, güçlü rakibi karşısında rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıktı. Zorlu mücadeleyi Pellegrini ve Shomurodov’un golleriyle Roma 2-1 kazandı.

Roma TS rovans ne zaman?

Roma ile Trabzonspor arasındaki rövanş mücadelesi, 26 Ağustos Perşembe akşamı İtalya’da oynanacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off ilk maçında Trabzonspor, sahasında Roma‘yı konuk etti.

Trabzonspor tur atladı mı?

Trabzonspor,U19 takımımız UEFA Gençler Ligi 1. Tur rövanş maçında karşılaştığı Zvijezda 09’u 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi. Bordo-mavili ekibin ikinci turdaki rakibi Danimarka temsilcisi Midtjylland oldu. İşte detaylar…

Molde Trabzon kaç kaç bitti?

Molde (4) 1-1 (5) Trabzonspor GENİŞ ÖZET (UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı) – YouTube.

Trabzon Roma kaç gol attı?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Roma deplasmanına konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Roma adına 20′ Cristante, 65′ Zaniolo, 84′ Stephan El Shaarawy’den geldi. Bu sonuçla Trabzonspor, Avrupa’ya veda etti.

Trabzon Roma maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi Play Off rövanş mücadelesinde Roma, Trabzonspor‘u konuk edecek. 26 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak mücadele, ATV ekranlarından canlı izlenebilecek.

Trabzon bu akşamki maçı saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında lider Trabzonspor, bugün deplasmanda Altay’a konuk olacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’ndaki Altay-Trabzonspor karşılaşması, saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports2’den naklen yayımlanacak.

Trabzon Roma maci kac kac?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Roma deplasmanına konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Roma adına 20′ Cristante, 65′ Zaniolo, 84′ Stephan El Shaarawy’den geldi. Bu sonuçla Trabzonspor, Avrupa’ya veda etti.

Molde Trabzonspor kim tur atladı?

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Trabzonspor, 3-3’ün rövanşında Molde‘ye konuk oldu. Norveç’te oynanan maçın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 bitti. Penaltılarda tur atlayan Trabzonspor oldu. Trabzonspor‘un golünü 57. dakikada Edgar Ie kaydetti.

Spor tur atladı mı?

Çaykur Didi Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Ankaraspor, tur atlayan taraf oldu.

Trabzon Molde maçı ne oldu?

UEFA tarafından düzenlenen Avrupa’nın en büyük üçüncü futbol organizasyonu UEFA Konferans Ligi’nin ilk sezonu. Yeni düzenlenen turnuvaya 3. ön eleme turundan başlayan Trabzonspor sahasında Molde FK ile oynadığı ilk maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı. TRABZONSPOR‘UN MAÇ KADROSU AÇIKLANDI!

Trabzonspor Molde rövanş maçı kaç kaç bitti?

Trabzonspor, ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Molde‘ye normal süresi 1-1 biten rövanş karşılaşmasında penaltılarla 4-3’lük üstünlük kurdu ve UEFA Konferans Ligi’nde play-off turuna yükseldi. Bordo-mavililerin play-off turunda rakibi Roma olacak.

Roma hangi grupta?

Roma 2020/2021 Fikstürü – Roma Oynadığı ve Oynayacağı İtalya Serie A Ligi Maçları

Trabzon Roma maçını kim kazanır?

Karşılaşma 2-1 Roma‘nın üstünlüğüyle sonuçlandı. Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında sahasında Roma ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde 5-1 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ilk 11’inde değişikliğe gitmedi.