Yenikapı kumla kaç saat?

Yenikapı Bursa feribot kaç saat sürüyor?

Yenikapı Bursa feribot seferleri yaklaşık 1 saat 35 dakika sürmektedir. İdo Yenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursa merkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır. Seferler bu iki iskele arasında yapılır.

Kumla feribot nerede?

İDO Kumla İskelesi Nerede? Güzelyalı Mahallesi, İskele meydanında yer alan İDO Kumla Terminali, Küçükkumla’nın merkez noktası bulunmaktadır.

İstanbul’dan gemliğe deniz otobüsü var mı?

İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesi’nce (İDO) düzenlenen Gemlikİstanbul deniz otobüsü seferleri törenle başladı. Gemlik‘ten 19.15, Bostancı’dan saat 10.30 ve 18.15, Yenikapı’dan da saat 11.00 ve 19.45’te gerçekleştirilecek.

Yalova Yenikapı ne kadar sürüyor?

İDO‘nun düzenlediği, YalovaYenikapı feribot seferi ile yolculuğunuz sadece 75 dakika sürer. Aynı mesafe karayolu ile 195 dakikada kat edilir. YalovaYenikapı seyahati, elde edilen bu iki saatlik büyük farka, ekonomik açıdan uygunluk, kalite ve konfor faktörleri de eklenince yolculuk daha da avantajlı hale gelir.

Yenikapı Bursa feribot kaç TL?

Yenikapı Mudanya Arabalı Feribot Fiyatları 2022 Yenikapı‘dan Mudanya Güzelyalı’ya feribot fiyatları 2022 yılında arabalı 289 TL‘den başlamaktadır. Sadece yolcu için fiyat 37 TL‘den başlamaktadır.

Yenikapı Bursa feribot kaç para?

Ayrıca fiyatlar hafta içi ve hafta sonu olmasına göre de farklılık gösterecek. Yenikapı-Bandırma hattında hafta içi şöför dahil araç fiyatı 124 lira olarak belirlenirken, YenikapıBursa 99 lira oldu. Aynı hatlarda araçsız geçişler de 39 TL ve 24 TL olarak belirlendi.

Mudanya Feribot nereye gidiyor?

Dış Hatlar Seferleri: Bursa – Yenikapı – Kadıköy. Bursa – Armutlu – Armutlu Tatil Köyü –Yenikapı – Kadıköy. Bursa – Yenikapı

Gemlik istanbul arası otobüsle kaç saat?

İstanbulGemlik arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 2 saat 23 dakika sürmektedir.

Istanbuldan gemliğe feribotla nasıl gidilir?

Eskihisar – Topçular feribot seferleri ile karayolu tercih eden yolcular, yolculuklarının bir bölümünü deniz yolu ile gerçekleştirmektedir. Yalova’ya yanaşan arabalı feribottan sonra yaklaşık olarak 30 dakika sürecek yolculuk ile Gemlik‘e ulaşım sağlanmaktadır. Binek araçlar için bilet fiyatı 45 – 50 TL’dir.

İDO deniz otobüsü kime ait?

İDO – İstanbul Deniz Otobüsleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul’un deniz ulaşımına ve trafik sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1987 yılında kurulmuştur. 2005 Mart ayında, TDİ’ye bağlı Şehirhatları İstanbul Deniz Otobüsleri’ne devredilmiştir.

Yenikapı-Yalova İDO kaç para?

YenikapıYalova İDO Seferleri. YenikapıYalova İDO Biletleri Bilet.com’da!
Tarih Feribot Tipi Fiyat
14.02.2022 FC 79 TL
14.02.2022 FC 79 TL
15.02.2022 FC 79 TL

Yalova Yenikapı feribot saat kaçta var?

Sefer Listesi

Sefer Kalkış-Varış Saati
YalovaYenikapı Rota Bilgisi Kalkış: Varış: 09:45 11:00
Sefer Durumu Gemi Tipi
Normal Hızlı Arabalı Vapur
YenikapıYalova Rota Bilgisi Kalkış: Varış: 09:45 11:00

Istanbul Bursa arabalı vapur kaç TL?

İstanbul Bursa arabalı vapur kaç lira? Bursa Arabalı feribot fiyatları İstanbul Bursa vapuru 2022 yılında ekonomi sınıfı biletlerde 289 TL‘den başlamaktadır. Business 349 TL, First class 650 TL‘dir.

Yenikapı Bursa arabalı vapur kaç para?

Araç içi yolcu fiyatları da sabit bir fiyat belirlendi. YenikapıBursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL‘den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Feribot kaç TL?

Eskihisar-Topçular arabalı vapuruna da zam İDO 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Eskihisar – Topçular arabalı vapur ücretlerine de yüzde 50’nin üzerinde zam yaptı. 2021 yılında otomobiller için 95 lira olan tek yön ücreti yeni tarifeyle 145 liraya yükseldi.