Yenikapı Bandırma seferleri saat kaçta?

Yenikapı Bandırma feribot saat kaçta?

İDO Yenikapı Terminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırma arası yolculuk toplamda 1 saat 45 dakika sürüyor. Yenikapı Bandırma feribotu araçlı ulaşım imkanı sunarken, deniz otobüsleri ise sadece yolcu taşımacılığı yapıyor.

Yenikapı Bandırma hangi günler?

Yeni tarifeye göre Pazartesi ve Perşembe günleri Bandırma‘dan Yenikapı‘ya 09.45, 15.30, 18.30 ve 21.30’da, Yenikapı‘dan Bandırma‘ya 07.00, 08.30, 14.00 ve 18.30’da sefer yapılacak.

Yenikapı Bandırma seferleri ne zaman başlıyor?

Yenikapı Bandırma Feribot Sefer Saatleri

Hareket Varış Gemi Tipi
08:30 11:00 Feribot
14:00 16:30 Feribot
19:00 21:30 Feribot
07:00 09:30 Feribot

•23 Ara 2021

Yenikapı Bandırma arabalı feribot fiyatları ne kadar?

Yaz döneminde düzenlenen arabalı feribot seferlerinde ise otomobil ücretleri 2021 yazında promosyon 271 TL, ekonomi 296 TL, business 354 TL, first class 1700 TL’den fiyatlandırılmaktaydı. 2022 yaz sezonu fiyatları belli olduğunda açıklanacaktır.

Bandırma Yenikapı ne kadar?

BandırmaYenikapı İDO Fiyat Listesi.
Yolcu Tipi Tek Yön Farklı Gün Gidiş – Dönüş
Yetişkin 86 TL 172 TL
Çocuk 78 TL 156 TL
Bebek (0-2) 0 TL 0 TL

Istanbul Bandırma araçla nasıl gidilir?

İstanbul‘dan Bandırma‘ya Ulaşım Karacabey ilçesinden sonra Bandırma‘ya ulaşılmaktadır. Bu güzergâhta Osmangazi Köprüsü ve otoyol ücretleri yaklaşık olarak 120 TL civarındadır. Bandırma‘ya İstanbul‘dan ulaşmak için en kolay ve en zahmetsiz yol Yenikapı Bandırma arasında düzenlenen feribot seferleridir.

Istanbul Bandırma feribotu nereden kalkıyor?

Bostancı – Yenikapı – Bandırma Feribot Seferleri Hakkında İdo Bandırma Feribot İskelesi Cumhuriyet Caddesi Bandırma Limanı yanında yer alır.İdo Yenikapı Feribot İskelesi ise İstanbul Yenikapı Semtinde Kennedy Caddesi (Sahil Yolu) üzerinde yer alır.

Bandırma’dan istanbul’a araba vapuru var mı?

İDO Bandırma İskelesi’nden tarifeye bağlı olarak gerçekleşen deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri ile İstanbul – Balıkesir arası yolculuk ve Ege Bölgesi’ne erişim çok daha hızlı ve keyifli bir hale geliyor. Siz de kolayca bilet alarak İDO konforu ile deniz yolculuğunun tadını çıkarabilirsiniz.

Bandırma feribot seferleri nereye gidiyor?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır.

Arabalı vapur kaç TL?

2021 yılında otomobil ve minivan araçlar için 21 lira olan arabalı vapur biniş ücreti yaklaşık yüzde 40 zamla 29 liraya yükseldi. Radyo Trafik’in haberine göre; zamla birlikte yolcu bileti de 8 liradan 10 liraya yükseldi. İstanbul karttan alınan ücret ise 4,03 liradan 5,48 liraya çıktı.

İDO arabalı vapur kaç para?

Tam yolcu bileti 10 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 5.48 TL öğrenci ise 2.67 TL‘dir. Sosyal ve indirimli2 İstanbul Kartı olan yolcular ise Sirkeci – Harem arabalı vapurunu 3.92 TL‘ye kullanabilmektedirler.

Istanbuldan Bandırma’ya karayoluyla nasıl gidilir?

İstanbul’dan Bandırma‘ya Ulaşım Karacabey ilçesinden sonra Bandırma‘ya ulaşılmaktadır. Bu güzergâhta Osmangazi Köprüsü ve otoyol ücretleri yaklaşık olarak 120 TL civarındadır. Bandırma‘ya İstanbul’dan ulaşmak için en kolay ve en zahmetsiz yol Yenikapı Bandırma arasında düzenlenen feribot seferleridir.

Istanbuldan Bandırma’ya feribotla nasıl gidilir?

Bandırma‘ya İstanbul’dan ulaşmak için en kolay ve en zahmetsiz yol Yenikapı Bandırma arasında düzenlenen feribot seferleridir. Binme ve inme süreleri dâhil yaklaşık 2,5-3 saat süren feribot yolculuğunun ardından Bandırma‘ya ulaşılmaktadır.

Istanbul Balıkesir feribot nereden kalkıyor?

İDO Bandırma İskelesi’nden tarifeye bağlı olarak gerçekleşen deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri ile İstanbulBalıkesir arası yolculuk ve Ege Bölgesi’ne erişim çok daha hızlı ve keyifli bir hale geliyor. Siz de kolayca bilet alarak İDO konforu ile deniz yolculuğunun tadını çıkarabilirsiniz.

Bandırmadan nerelere feribot var?

İstanbul’dan Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve diğer Ege illerine ulaşım sağlamak için Bandırma feribot seferleri yolculuğunuzu kolay hale getiriyor.