Yenikapı’dan Armutlu’ya feribot var mı?

Yenikapı Armutlu seferleri kaçta?

İDO Armutlu seferleri ise Kadıköy başlangıç noktasından Yenikapı uğramalı olarak hafta içi 15:00 ve 15:30 gidiş, Armutlu‘dan dönüş 08:30 – 08:55, hafta sonu ve tatillerde de Kadıköy’den Armutlu 15:00 ve 15:30, Armutlu‘dan dönüş; Cumartesi 08:30-08:55, Pazar ve tatillerde 15:00 ve 15:25 olmak üzere her gün, sefer

Yenikapı Armutlu arası İDO ile kaç saat?

* İstanbul Yenikapı ve Kadıköy’ den – Armutlu‘ ya deniz otobüsüyle 70 dakikada ulaşabilirsiniz. * İDO Deniz Otobüsleri’nin Armutlu‘ya her gün tarifeli seferleri vardır. * Motelimiz İDO Armutlu iskelesinden 3 km mesafededir. * İDO deniz otobüsü sefer tarifesini için ido.com.tr web sitesiniz ziyaret ediniz.

Armutlu feribot biletleri ne kadar?

İhlas, Armutlu Hakkında Bilgi

  • İhlas Armutlu – Eminönü Feribot Bileti 39,00 TL.
  • İhlas Armutlu – Mudanya. Feribot Bileti 23,00 TL.

Armutlu’ya arabalı vapur var mı?

Özel Otomobiliniz İle, İstanbul – Yalova arasını hızlı feribot ile sadece 45 dakikada alabilirsiniz. Yalova’dan Armutlu‘ya, dilerseniz, Bursa yolu üzerinden, dilerseniz Çınarcık yolu (sahil yolu) üzerinden ulaşabilirsiniz.

İDO Yenikapı Armutlu kaç para?

YenikapıArmutlu İDO Fiyat Listesi.
Yolcu Tipi Tek Yön Farklı Gün Gidiş – Dönüş
Yetişkin 50 TL 100 TL
Çocuk 45 TL 90 TL
Bebek (0-2) 0 TL 0 TL

Istanbul Armutlu otobüsle kaç saat?

Otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 6,5 saat sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise 70-110 TL arasında değişmektedir. Yalova şehir merkezine ulaşım sağladıktan sonra Armutlu‘ya giden otobüs veya minibüsleri tercih edebilirsiniz.

Yalova Armutlu kaç TL?

Otobüs yolculuğunuz yaklaşık olarak 6 saat sürmektedir. Otobüs bilet fiyatları ise 75-105 TL arasında değişmektedir. Yalova şehir merkezine vardıktan sonra şehir merkezinden Armutlu‘ya kalkan otobüsleri veya minibüsleri tercih edebilirsiniz.

Istanbul Armutlu arabayla nasıl gidilir?

İstanbul’dan Armutlu‘ya Ulaşım İstanbul’dan Armutlu‘ya özel aracı ile gelmek isteyen tatilciler, O-4 ve Yalova Armutlu Yolu üzerinden ulaşım sağlayabilirler. Bu rota üzerinde ücretli geçişler bulunmaktadır. Araba yolculuğunuz yaklaşık olarak 2 saat 15 dakika sürmektedir.

Yenikapı Armutlu deniz otobüsü kaç para?

YenikapıArmutlu İDO Fiyat Listesi.
Yolcu Tipi Tek Yön Farklı Gün Gidiş – Dönüş
Yetişkin 50 TL 100 TL
Çocuk 45 TL 90 TL
Bebek (0-2) 0 TL 0 TL

İDO bilet fiyatları ne kadar?

Popüler Ido Seferleri

  • Yenikapı – Bursa. İdo Bileti. 37 TL.
  • Bursa – Yenikapı İdo Bileti. 37 TL.
  • Yenikapı – Yalova. İdo Bileti. 30 TL.
  • Yenikapı – Bandırma. İdo Bileti. 70 TL.
  • Yalova – Yenikapı İdo Bileti. 30 TL.
  • Bandırma – Yenikapı İdo Bileti. 70 TL.
  • Pendik – Yalova. İdo Bileti. 15 TL.
  • Yalova – Pendik. İdo Bileti. 15 TL.

İstanbul Armutlu feribot kaç saat?

Yenikapı’dan Armutlu 70 dakika sürmektedir. İDO bileti almak isterseniz, sitemizden satın alabilirsiniz ve rezervasyon kodunuzla, iskeleye gittiğinizde biletmatiklerden biletinizi alabilirsiniz. Gişeden de bilet alabilirsiniz ve seyahat saatinizden 1 saat önce bilet almayı ihmal etmemelisiniz.

Bostancı Armutlu deniz otobüsü kaç dakika?

İstanbul’dan Kabataş, Bostancı ve Beşiktaş kalkışlı olan seferler ise 10:30, 18:00 ve Cuma günleri 18:30 kalkışlı seferlerle Armutlu tatil köyüne varılabilirken, Kadıköy’den 15:00 kalkışlı Yenikapı uğramalı seferler düzenlenmektedir. Yenikapı’dan Armutlu 70 dakika sürmektedir.

Yalova bilet ne kadar?

Yalova otobüs bileti fiyatları İstanbul üzerinden gidecekler için 30 TL civarındadır. Ankara’dan Yalova‘ya gidecekler 40-45 TL ile seyahat ederken, İzmir üzerinden seyahat etmek isteyenler 60 TL gibi bir fiyata seyahatlerini tamamlamaktadırlar.

Feribot kişi başı ne kadar?

Eskihisar Topçular Feribot Fiyatları Eskihisar Topçular feribot ücreti 2022 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

İDO ucuz bilet nasıl alınır?

Ayrıca ido promosyon bilet yakalayabilirseniz, seyahatiniz oldukça ucuza gelebilir. Bunlardan faydalanmak için bilet satın alma işlemini ido.com.tr üzerinden gerçekleştirmelisiniz. İndirim kuponları ve promosyon biletleri ancak bu şekilde değerlendirilebiliyor.