İTÜ yaz okulu ücretleri ne zaman?

Yaz okulu ücreti ne kadar?

Yaz Okulunda kayıt yapılan 1 Ders için 225 TL, ilave her ders için 25 TL olarak belirlendi. AÖF YAZ OKULU ÜCRETİ NASIL ÖDENİR?

ITÜ yaz okulu ücreti ne kadar?

Online yapılacak olan yaz okulu ücreti saatlik 85 TL olarak açıkladı.

Yaz okulu ders ücreti nasıl ödenir?

Yaz okulu ücretlerini manuel olarak dersin açıldığı birimlerin yaz okulu hesabına yatıracaklardır. kaydedilecektir. Kayıt olunan dersler öğrencinin derse kayıt olduğu birimin öğrenci işleri tarafından öğrencinin üzerine atanacaktır. ikinci öğretim için açılan manuel hesaba yatıracaklardır.

ITÜ kayıt ne zaman 2021?

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans Akademik Takvimi

GÜZ YARIYILI TARİH
0-34.99(34.99 dahil) Arasında Kredi Başarmış Öğrencilerin WEB Ders Kaydı 28 Eylül 2021 Saat 14:00-17:00
Konservatuar Programlarına Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin WEB Ders Kaydı 28 Eylül 2021 Saat 14:00-17:00

Yaz okulu ücretli mi?

Yaz Okulunda açılacak derslere kesin kayıt yaptıracak öğrenci, her yıl Üniversite Yönetim Kurulunca belirlenen saat başına Yaz Okulu ücretini öder. Yaz Okulu ücreti ödemeden ders kaydı ve seçimi yapılamaz.

Yaz okulu ücretleri neye göre belirlenir?

Soru 3 – Yaz Okulu ücretleri neye göre belirlenir? Cevap 3 – Yaz Okulunda öğrencinin ödeyeceği ücret 2547 sayılı Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre belirlenir ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilir.

ITÜ yaz okulu ücret nasıl yatırılır?

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim yılı Yaz Öğretimi ücretlerinizi, 27 Temmuz 2021 saat 14:00′ dan itibaren 28 Temmuz 2021 saat 16:00’a kadar Vakıfbank Şubelerinden / ATM / İnteraktif Bankacılığı aracılığı ile ödeyebilirsiniz.

Yaz okuluna para ödenir mi?

1) Yaz Okulu öğretim ücretleri, öğrenciler tarafından peşin olarak yükseköğretim kurumları adına kamu bankalarından birinde açılacak hesaba yatırılır.

Yaz okulu parası ATM’den nasıl yatırılır?

ParaBankomat’larda “Giriş” tuşuna basarak ulaşacağınız ana menüde, “Ödemeler” menüsünün altında “Üniversite” işlemini seçip, üniversitenizin kodunu ve öğrenci/T.C. kimlik numaranızı girerek ödemenizi, gerçekleştirebilirsiniz.

İTÜ Kayıtlar Ne zaman?

Değerli Öğrenciler, 2021-2022 Güz dönemi kayıt sürecinin düzgün bir şekilde yürütülebilmesi için Elektronik ve Haberleşme Bölümü tarafından uygulanacak kurallara ilişkin bilgilendirmeler aşağıda listelenmiştir. 1. 27 Eylül 2021 tarihinde ÖİDB tarafından ilk kayıtlar açılacaktır.

İTÜ yurt başvuruları ne zaman?

Sevgili Öğrencilerimiz, 2021 – 2022 Eğitim – Öğretim yılı ara dönem yurt başvurularınızı ve yurtlar arası geçiş başvurularınızı, 04 Ekim 2021 tarihinden itibaren https://portal.itu.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.

Yaz okulu 1 ders kaç saat?

Yaz okulunda en fazla kaç ders alınabilir. Yaz okulunda öğrenci 12 saate karşılık gelen sayıda ders seçebilir. Örneğin her biri 2 saat olan derslerden 2*6=12 saat olmak üzere toplam en fazla 6 ders seçebilecektir.

Yaz okulu için ortalama kaç olmalı?

Ayrıca genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 3,00 ve üzerinde olan öğrenciler Yaz Okulunda üst yarıyıllardan derslerin açılması kaydıyla ders alabilirler.

Yaz okulu sınavından kaç puan almak gerekir?

AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00’ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35’tir.

İtu harç ücreti nasıl yatırılır?

İlgili bankanın tüm şubelerinden, ATM, mobil ve internet şubelerinden yatırabilirsiniz.