Saygı dizisi kaç bölüm?

Saygı kac bolum?

Saygı (dizi)

Saygı
Dili Türkçe
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 16
Yapım

Saygı 2 sezon gelecek mi?

Dijital yayın platformu olan BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonu dün akşam yayınlandı. … 23 Eylül itibarıyla (saat 19.00’dan itibaren) ilk bölümü yayınlanan yapım, haftada bir bölüm olmak üzere BluTV’de olmaya devam edecek. Dizinin yeni sezonu da, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.

Saygı 2 sezon 4 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 4. bölümü 14 Ekim günü BluTV’de yayınlandı. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Saygı 2 sezon 2 bolum ne zaman?

Dizinin 2.sezon 2.bölümü 30 Eylül 2021’de Blu tv’de yayınlanacak.

Saygı 2 sezon nereden izlenir?

BluTV’nin sevilen dizisi Saygı 2. sezonuyla yayında. Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı Saygı‘nın ikinci sezonu ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak.

Saygı 2 sezon ne zaman başlayacak?

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak. DUVAR – BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Saygı 2 hangi gün yayınlanıyor?

SAYGI 2. SEZON SAAT KAÇTA YAYINLANACAK? BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizi, bugün saat 19:00’da izleyici ile buluşacak.

Saygı bölümleri ne zaman?

Bir Ankara Polisiyesi’nin yan türevi olan ‘Saygı‘ dizisinin birinci sezonu 2020 yılında BluTV’de yayınlandı. Büyük ilgi gören dizinin ikinci sezon çekimleri, 2021 yılı yaz aylarında tamamlandı. 8 bölüm sürecek Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölümü, 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 19.00’da BluTV’de yayınlandı.

Saygı 2 hangi gün?

BluTV’nin orijinal yapımlarından Saygı‘nın ikinci sezonu için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, Saygı 2 ismiyle 23 Eylül’de yayınlanacak diziden aksiyon dolu bir kesit sunuyor.

Saygı 2 sezon kaç bölüm olacak?

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer’in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu. Ercüment Çözer karakterinin hayatını konu edinen dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Börü 2039 ne zaman?

Senaristliğini yine Alper Çağlar’ın yaptığı ‘Börü 2039‘ dizisi, 6 bölümden oluşacak ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 20.39’da BluTV’de yayınlanacak.

BluTV dizileri nasıl izlenir?

Adım 1: BluTV anasayfasına girin ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. Kayıt sayfasına buradan da ulaşabilirsiniz. Adım 2: Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.

Saygı dizisi 2 sezon 3 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezon 3. bölümü BluTV’de 7 Ekim günü yayınlandı. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Saygı 2 sezon ne zaman yayınlanacak?

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak. DUVAR – BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Saygı 2 sezon kac bolum?

BluTV’nin sevilen dizisi Saygı 2. sezonuyla yayında. Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı Saygı‘nın ikinci sezonu ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak. Nejat İşler’in Behzat Ç.