Saygı yı nereden izleyebilirim?

Saygı dizisini hangi siteden izleyebilirim?

BluTV’nin sevilen dizisi Saygı 2. sezonuyla yayında. Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum’un başrollerini paylaştığı Saygı‘nın ikinci sezonu ilk sezon gibi 8 bölümden oluşacak. Nejat İşler’in Behzat Ç.

Saygı nasıl izlerim?

Bir Ankara Polisiyesi dizisinin fenomen kötü karakteri Ercüment Çözer’in hayatını konu edinen Saygı dizisi, yerli online dizi-film platformu BluTV’de yayınlanıyor.

BluTV saygı kaç bölüm?

Saygı (dizi)

Saygı
Dili Türkçe
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 16
Yapım

Saygı dizisi güzel mi?

Gerçekten her insanın eline vicdanına götürüp kendini yargılamasına sebeb veren bir dizi olmuş. Ben gerçekten çok beğenerek izledim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bölümlerin uzun olması çok güzel olmuş.

Saygı hangi kanalda?

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi İzle – BluTV. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Bedava BluTV nasıl izlenir?

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV‘nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV‘deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

BluTV kaç TL?

Türkiye’de oluşturulacak BluTV üyelikleri için; BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 29,90 TL, Apple uygulama içi ödeme seçeneği kullanılarak yapılan ödemelerde ise 29,99 TL‘dir. BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 190,80 TL‘dir.

Saygı dizisi hangi kanalda?

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi İzle – BluTV. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Ercüment Çözer Saygı kaç bölüm?

Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezon sonrası yapımın devam edeceği ve yeni bir sezon ile geleceği de kısa süre sonra duyuruldu. Çekimleri geçen haziran ayında başlayan yapım, bir önceki sezonun yayınlanmasından 11 ay sonra hayranlarının karşısına çıktı.

Ercüment Çözer kaç bölüm oynadı?

Ercüment Çözer
Canlandıran Nejat İşler
Meslek İş Adamı Suç Örgütü Lideri
İlk Görünüş 13. Bölüm
Son Görünüş 105. Bölüm

Saygı dizisi savaş neden Ceylan görüyor?

Ercüment ve Helen’den oluşan Helen’in ‘biz’ olarak ifade ettiği dünyasına yanlış bir giriş yapan ve ceza almaya hak kazanan Savaş hücresinden dışarıya baktığında gene masum ceylanı görüyor ancak Helen yaptığı hareketle değil ama tipiyle bir savaşçı gibi minik ceylanı öldürüyor.

Saygı dizisi ne anlatiyor?

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir.

Saygı dizisi 2 sezon ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak. DUVAR – BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

BluTV dizileri nasıl izlenir?

Adım 1: BluTV anasayfasına girin ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. Kayıt sayfasına buradan da ulaşabilirsiniz. Adım 2: Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.

BluTV ye üye olmadan nasıl izlenir?

Üye değilseniz “BluTV Üyesi Değilim” seçeneğini seçip sonraki sayfada isim, e-posta ve parola girerek üyelik oluşturabilir ve BluTVyi kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken herhangi bir şekilde kredi kartı, banka kartı bilgisi girmenize gerek yok.