Saygı 3 sezon ne zaman çıkacak?

Saygı dizisi bitti mi?

Başrollerinde Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can’ın bulunduğu Saygı dizisinin ikinci sezonu perşembe akşamı yayınlanacak bölümle sona erecek.

Saygı yeni sezon ne zaman?

Başrollerinde Nejat İşler, Damla Sönmez, Erkan Can, Miray Daner, Boran Kuzum, Sarp Akkaya, Rojda Demirer’in yer aldığı Saygı dizisinin ikinci sezonu 24 Eylül 2021 Cuma günü izleyicisiyle buluştu.

Saygı hangi kanalda?

Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi İzle – BluTV. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Saygı dizisi 2 bölüm ne zaman?

Yılın başında açıklanan dizi, Ekim 2020 itibari ile Blu tv’de yayınlanmaya başladı. Saygı 2.sezon 2.bölümü ne zaman çıkacak? Dizinin 2.sezon 2.bölümü 30 Eylül 2021’de Blu tv’de yayınlanacak.

Saygı 7 bölüm ne zaman?

“Hayatını değiştirmek için didinir durursun. Sonra hayat bir numara yapar, bir bakmışsın her şey alt üst.” #SAYGI Bir Ercüment Çözer Dizisi 7. bölümüyle salı 12.00’de sadece BluTV’de. #BirazSaygı

Saygı 2 dizisi bitti mi?

Toplamda 8 bölümden oluşan ilk sezon sonrası yapımın devam edeceği ve yeni bir sezon ile geleceği de kısa süre sonra duyuruldu. Çekimleri geçen haziran ayında başlayan yapım, bir önceki sezonun yayınlanmasından 11 ay sonra hayranlarının karşısına çıktı.

Saygı dizisi 2 sezon 6 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 6. bölümü 28 Ekim günü BluTV’de yayınlandı.

Saygı 2 sezon ne zaman başlayacak?

Saygı dizisinin 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi, 23 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak. DUVAR – BluTV dizisi Saygı‘nın 2. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 bölümden oluşacak dizi, 23 Eylül’de izleyicilerle buluşacak.

Saygı 2 sezon 7 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 7. bölümü 4 Kasım günü BluTV’de yayınlandı. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

BluTV Saygı kaç bölüm?

Saygı (dizi)

Saygı
Dili Türkçe
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 16
Yapım

BluTV dizileri nasıl izlenir?

Adım 1: BluTV anasayfasına girin ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. Kayıt sayfasına buradan da ulaşabilirsiniz. Adım 2: Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.

Saygı ikinci sezon kaç bölüm?

Sezon Listesi

Sezonlar Yayın sezonu Bölüm
1. Sezon 2020 1-8. Bölümler
2. Sezon 2021 9-16. Bölümler
3. Sezon 2022

Saygı dizisi 2 sezon 7 bölüm ne zaman?

Saygı dizisinin 2. sezonun 7. bölümü 4 Kasım günü BluTV’de yayınlandı. Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir.

Saygı kaç bölüm olacak?

Saygı (dizi)

Saygı
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 16
Yapım
Mekân İstanbul

Saygı 2 sezon gelecek mi?

Dijital yayın platformu olan BluTV’de yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonu dün akşam yayınlandı. … 23 Eylül itibarıyla (saat 19.00’dan itibaren) ilk bölümü yayınlanan yapım, haftada bir bölüm olmak üzere BluTV’de olmaya devam edecek. Dizinin yeni sezonu da, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşacak.