PPC açılımı nedir?

PPC nedir pazarlama?

PPC: Pay Per Click Türkçe’de Tıklama Başına Ödeme anlamına gelen, reklam verenlerin çeşitli mecralarda gösterdikleri reklamlara tıklamaları sonucu maliyetlendirildiği bir online reklam modelidir. PPC reklamcılığının temelinde tıklama başına maliyet vardır. Reklam verenler, tıklamalar için yayıncılara ödeme yaparlar.

PPC nedir ekonomi?

İngilizce’de Pay Per Click olarak geçen, Türkçe karşılığı da “Tıklama Başına Maliyet” olan bu terim, internet üzerindeki reklam kampanyalarında önemli bir rol oynar.

PPC reklam ne demek?

PPC yani Pay-Per-Click; web sitenizi, hedef kitlenize, arama motorları veya farklı web siteleri aracılığıyla tanıtmanız için kampanyalar oluşturmanıza olanak sağlayan ve sonucunda elde edeceğiniz trafik için tıklama başına ödeme yaptığınız dijital pazarlama enstrümanıdır.

Amazon PPC nedir?

Amazon PPC, Amazon‘un reklam platformu olan Amazon Advertising aracılığıyla tıklama başına ödeme reklamcılığıdır. PPC ile, reklamverenler yalnızca bir kullanıcı reklamı tıkladığında ödeme yaptığında, kullanıcı reklamı gördüğünde ödeme yapar.

PPC malzeme nedir?

PP Homopolimer’de yer alan propilen zincirlerine etilen monomeri bağlanması ile üretilir. PP Homopolimer’lere göre daha yüksek darbe dayanımı gerektiren enjeksiyon ve ekstrüzyon uygulamalarında sıklıkla kullanılır.

PPC nedir tıp?

PPC, yağ hücresi zarının akışkanlığını ve geçirgenliğini artırarak etkinlik gösterir. Büyümüş yağ hücresini normal boyutlara getirir ve sonrasında da yağ hücresini yok eder. Sağlıklı ve hızlı bir incelme sağlar. Eriyen yağ vücuttan 2 hafta içinde ter ve idrar yoluyla atılıyor.

Ad Click nedir?

Adclick kavramı “advertisement click” kelimelerinin kısaltmasından oluşturulmuştur. Türkçe’de “reklam tıklama” anlamına gelmektedir. Bu Türkiye’de tıklama başına reklamcılık kavramını anlatmak için kullanılır. Mynet’in bu servisinin gerçek adı “Mynet Adpartner” dir.

Perde reklam nedir?

Sinema reklamcılığı ya da perde reklamları, hedeflenen sinemalarda film gösterimleri öncesi veya film aralarında sunulan reklam türüdür. Pazarlama hedefleri için kapsamlı bir reklam planı olan sinema reklamları, marka bilinci oluşturmayı sağlar.

Amazon DSP nedir?

Amazon DSP, Amazon üzerindeki ve dışındaki yeni ve mevcut kitlelere erişmek için programatik olarak reklam satın almanızı sağlayan bir talep tarafı platformudur.

ACoS oranı nedir?

ACoS (Average Cost of Sale), yani Reklam Satış Maliyeti, elde ettiğiniz gelirin ne kadarını reklama harcadığınızı gösteren orandır. Hedef mümkün oldukça düşük tutmaktır.

PPC plastik ne demek?

Termoplastik bir polimer olan PP ya da polipropilen, birçok sektörde kullanılan ve kalitesi yıllar içinde daha da iyileştirilmiş olan bir üründür. Homopolimer polipropilen, Random Kopolimer Polipropilen ve Kopolimer Polipropilen yani PPC olarak üç grupta incelenir.

PPC polimer nedir?

PP Homopolimer’de yer alan propilen zincirlerine etilen monomeri bağlanması ile üretilir. PP Homopolimer’lere göre daha yüksek darbe dayanımı gerektiren enjeksiyon ve ekstrüzyon uygulamalarında sıklıkla kullanılır.

PPC nedir plastik?

Polipropilen (PP) darbe kopolimerleri propilenin polimerizasyonu ile üretilen termoplastik reçinelerdir. Kopolimer bir yarı-kristal PP homopolimer matrisinin içinde bir heterofazik yapı getirerek oluşturulur. Polipropilen dünyanın en çok yönlü plastik malzemelerden biridir.

PPC maddesi nedir?

Polyene Phosphatidyl Choline “PPC“, birçok organizmanın hücre zarının temel yapı taşıdır. İnsan vücudunda da doğal olarak vardır. PPC safra kesesinin, yağları parçalayan en etkili enzimlerinden biridir. Tamamen bitkisel ve doğaldır.

GRP reklam ne demek?

GRP (Gross Rating Points) Nedir? Televizyon kanallarındaki bir reklamın belirli bir süre içerisindeki brüt izlenme oranı, elde edilen reytinglerin toplamı, yayınlanan her reklamın aldığı reytinglerin toplamıdır.